cum sa ma ajut??
Raspunsuri - Pagina 4
goldi spune:
Sorry, mi s-a blocat calculatorul si mi-a aplicat un "send" neprevazut.
Revenind, parerea mea este ca sunteti foarte obositi, nu mai reusiti deocamdata sa gasiti tempoul relatiei si nici putere de a fi ingaduitor cu celalalt.
Poate ca ar fi bine sa gasesti un teren neutru (o seara la restaurant, de pilda)fara copii, fara telefoane, fara televizor si sa aveti o discutie calma si prieteneasca, de genul " ce vom face in continuare .." si nu "numai din cauza ta am ajuns in starea asta".
Si tu si el, va datorati unul altuia macar politetea unei explicatii daca nu ideea de "impreuna si la bine si la rau".
Din proprie experienta iti spun ca, daca nu descarcati complet sacul de lucruri care dor si deranjeaza, ele vor reveni in actualitate iar si iar.
giulia71 spune:
Hai ca m-am enervat kiwwy cand am citit ultima ta postare referitoare la atitudinea sotului tau!
Pune mana fata mea si-l pune la punct!
O fi avand el trei facultati si nu's ce masterate dar tu ii speli chilotii, da!
Cand suntem o familie nu incepem cu figuri de genu' "nu am cu cine sta de vorba, imi este inferioara, am raspunderi mari la serviciu si n-am timp de tine, etc".
O familie = o echipa.
Eu as lua-o metodic:
in primul rand mi-as relaxa nervii, cu valeriana , cu pasiflora cu ce ierburi gasesti tu pe la farmacie. Nu vor sa se relaxeze ia un Xanax (ti-l poate recomanda medicul de familie), iti spun eu ca ajuta si nu da nici-o dependenta daca e folosit dupa o schema inteligenta data de un medic.
Te va ajuta enorm, vei fi mult mai calma si implicit vezi lucrurile mai limpezi.
Apoi, incearca dupa cateva zile de odihna sa ai o adevarata conversatie cu sotul si sa va raspundeti la intrebarea: cum de s-a ajuns in situatia asta???
Aminteste-i cat de mult va iubeati si cum este relatia in momentul actual.
Apoi, spune-i ca tu ai impresia ca il iubeste pe cel mic ceva mai mult decat pe celalalt si pe tine ca mamica te doare enorm lucrul asta.
In privinta operatiei celui mic, este foarte bine ca se implica si vrea sa fie operat in afara!
Nu astepta sa se intample minuni in cateva zile, reconstructia relatiei voastre va dura mult timp se cere doar rabdare si ...iar rabdare.
Si inca un lucru f important, nici-o casnicie nu e perfecta si asta e cea mai dificila perioada din viata unui cuplu.
Tu esti obosita-pentru ca ti s-au epuizat bateriile, iar 'mnealui ca si alti tatici (vezi sotu' subsemnatei) le-ar mai trebui o facultate ca sa invete aceasta meserie (si cu toate astea cred ca ar avea muuuulte restante si re-re-uri).
Hai capu sus!
Si
Sa auzim de bine ;)