Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

cat de nepotrivite sunt ca raspuns la mesajele de condoleante...

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:
Originally posted by anda141

Dar ce te faci cand isi dau cu parerea nu pe net, ci intr-o discutie cu colegii??
O faza de la mine de la serviciu : eu cu o colega avem licenta saptamana viitoare. Serviciul, servici, eu am casa si copil de 2 ani, va dati seama ce greu imi este. Si discutam espre asta cu colegele. Una mai desteapta spune foarte plina de ea : " ce bine de mine ca nu am nimic de facut, copii nu fac sa imi ocupe timpul si sa ma deranjeze din lenea mea si nici de invatat nu am...ce bine de mine..." Acum spuneti si voi daca un om cu capul pe umeri ar fi raspuns asa ceva , si neintrebata . De asta nu aveam eu nevoie...dar ii dau ignore. O las cu egoismul si cu trandaveala ei de toata ziua.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

si-s multeeee care se trezesc peste ani si-si dau seama ca au ars gazul de pomana o viata intreaga.si-s invidioase si rautacioase.....
de , sunt niste doamne !!!!!!!!!!!!

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inca o expresie recurenta pe care o gasesc in ultima vreme pe forum ca raspuns cand cineva (napastuit) se plange de o problema "N-as vrea sa fiu in locul tau". Ha! Tare era greu de presupus... sigur ca n-ar vrea, dar macar putea sa se abtina sa scrie asta explicit, contribuind la insingurarea si disperarea celuilalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Fetele, parerea mea este ca daca Natasa a deschis acest subiect care poate statea pe "pana" multora, ar trebui gasita o strategie de atentionare a persoanelor in cauza(nu neaparat atentionarea publica-de genul topicului propus "nuca-n perete", pentru ca de multe ori interpretarile pot fi subiective).
Poate ar trebui ca fiecare persoana deranjata de anumite remarci sa ia atitudine, sa spuna ce are de spus, cu cat mai mult tact posibil
Sa auzim numai de bine.

Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Perfect de acord! Eu am raspuns ceva de genul asta; si va sigur ca nu sunt o nesimtita, ci pur si simplu eu aveam altceva in minte! Doar ca nush' de ce am avut impresia ca o sa se inteleaga ce vreau de fapt, sa spun... si a iesit o tampenie, recunosc, dar de care nu mi-am dat seama. Nu incerc sa ma scuz. Cineva mi-a atras atentia si mi-am sters mesajul, cand mi-am dat seama de fapt ca suna mai mult a lauda. Si inca mi-e jena de mine insami ca am postat o asemenea cretinitate; Mi-am cerut scuze si acolo si imi cer scuze si aici de la cele pe care mesajul meu le-a jignit! Oricum, jur ca nu vroiam sa ma laud, ci doar sa ii arat fetei ca se poate si altfel...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu zic ca degeaba este despicat aici firu-n patru, oricum "persoane in cauza" suntem cu totii mai mult sau mai putin. Este distractiv pentru unii sa vaneze greseli (recunosc, eu insami m-am "distrat" asa citind postarile voastre), insa pentru altii este dureros si nimeni nu poate schimba asta. Si in viata si pe forumuri lumea este cum este. E onorabil gestul de a atentiona si de a ne face sa reflectam de doua ori inainte sa postam ceva, dar nici nu cred ca firea majoritatii femeilor exclude palavrageala (evident de bun sau de prost gust), a carei pasiune mi-o insusesc si o recunosc si eu. Mereu vom vedea al topicuri gen "bebelusi de ..." postari gen "azi am fost la piata si-am luat o rata". Sau ce gen de postari ar fi ontopic? Doar daca as crea acum subiectul "Ce am facut azi?" unde sa redirectionam mesajele ce contin cuvintul "zi" si derivatele...
Cum va spuneam am dat-o-n patima femeiasca deci m-am lungit nescuzabil.. mea culpa .. pe cuvant insa ca nu fug dupa puncte, ce as putea face cu ele?! Si a propos, propun sa se anuleze intentia ca intr-o zi sa se infiinteze "magazinul punctelor"
Si mentionez ca "topicul masculin" se exclude de la critici.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Avem nevoie de mai multa toleranta pe forum.Sa arunce cu pietre cel care nu greseste!Diversitatea opiniilor sunt sarea si piperul acestui forum.
Ceea ce descrie Natasa,este,intr-adevar,un fenomen,tot mai des intalnit pe forum,dar si in viata de din spatele calculatorului.
Ce am putea sa schimbam ? Din pacate nimic,pentru ca participantii la acest forum sunt oameni-fiecare cu opiniile,ideile proprii.
In orice caz,trebuie sa apelam mai des,la bunul simt,pentru a nu face alti oameni sa sufere.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sunt de acord cu Luna, bunul simt sau lipsa lui ar putea fi cheia intelegerii tuturor remarcilor nelalocul lor de pe acest forum. Mi-a placut o definitie data de niste cadre specializate in psihiatrie, si anume "bunul simt înseamnă în primul rând respect fată de persoana si viata în diferitele ei aspecte, de la codurile de comportament sexual până la decenta limbajului si a vestimentatiei sau la respectul proprietătii. Conceptul de bun simt include astfel o componentă concretă fundamentată biologic si economic si una fundamentată spiritual-moral"
Aristotel (citat de Lipovetscky, 1983) priveste bunul simt ca pe un "exercitiu al virtutii, el reprezentând capacitatea de a delibera si de a face lucrul potrivit în locul potrivit, în modul potrivit si la momentul potrivit"
Recunosc ca imi mai trebuie mult bun simt pentru a sta in banca mea si a nu mai posta la acest subiect, dar cred ca imi place provocarea// Va pup pe toti!

Mergi la inceput