mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna, fetelor!

Ma bucur ca v-a distrat postarea mea de ieri referitoare la kilograme, vad ca nu s-a suparat nimeni, ceea ce e bine.

Lyana, eu conduc zi de zi si sincera sa fiu as conduce si in drum spre maternitate, cand o veni clipa cea mare. Fac chiar drumuri lungi, lumea zice ca nu-s intreaga la minte (sambata am mers singurica pana la Cluj si inapoi, cam 700 km). Asa-s eu, trebuie sa calatoresc mereu. Bietul meu bebe, e mai mult pe drumuri decat pe-acasa (cred ca il fac astronaut).

Crisnemes, ai gasit porumb? Eu mi-am luat sambata din Cluj, din piata de langa McDonald's, cu 1 leu bucata.

Unde-or fi Mexxa si Gety?

Eloise si Alessia, voi va faceti analiza de toxo si in luna a 7-a? Si eu am un motan castrat, sta numai in casa, e curat,etc. Am avut emotii la prima analiza de toxo, a iesit negativ, a doua la fel, iar dr de fam a zis ca de-acum nu-i obligatoriu sa fac si in luna a 7-a analiza. Ce ziceti? (Si eu, ca si voi, nu sunt protejata ptr toxo).

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Ce bine ca unele dintre noi chiar pot iesi la plimbari...ca io numai pe acasa stau!

MIRABELAC- Cat ma bucur pt LARISSA- sa ne spui si nou ce are si daca a fost usor.
Eu am intrat pe la mamici iulie-august si acolo e o adev galerie pt LARISSA! Le-am intrebat si pe ele ca eu sunt putin 'cu capu'daca stiu ceva de placenta mea buclucasa...

Ma bucur ca sunteti vesele si optimiste
Eu de vreo 2 zile am numai ganduri cu bb care se naste prea devreme, plus ca am citit pe net de bb care n-au supravietuit dupa 40 sapt de sarcina

Hai ca plec ca nu vreau sa va indispun, sper ca n-am facut-o deja

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili chiar asta ii spuneam ieri-alaltaieri Alessiei, daca ne-a iesit de 2 ori testul toxo negativ pe toata linia eu nu il mai repet, motanul sigur e 'clean' iar eu merg inainte cu aceleasi reguli de igiena in ce priveste fructele, carnea... Deci nu-l mai fac, sunt bani aruncati inutil, si nici doctorii nu il recomanda de mai mult de 2 ori/sarcina. Tu ce ai de gand sa faci cu pisoiul dupa ce apare bebe? (fac un sondaj... eu imi pun mari probleme din cauza parului...e peste tot, oricat l-as peria, oricat as aspira..si stiu ca bebeii nu au perishori nazali, n-ar fi bine sa inhaleze)
Si eu ma intrebam ce face Mexxa. Gety am vazut ca a postat de curand la alt subiect, deci e bine sanatoasa (poate doar suparata pe noi???)

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Lyana, am cautat dieta de m-am plictisit, stiam ca o am trimisa pe mail si la alte perosoane...
Poate ne ajuta Inni! Daca nu, o gasesti sigur pe idieta!

Daca o gasesc, o postez!

Eu sunt tentata dupa ce nasc sa tzin din nou aceasta dieta, este dura...insa da rezultate... Apoi sa merg o perioada pe Montignac!
Daca doriti, am in format electronic cartea, v-o pot trimite.
Sa-mi spuneti insa adresele la care s-o trimit!

Ramona (sapt. 27, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Allesia80, primesti bataitza de la mine!!!

Ce ai??? E frumos afara, ai un copilas sanatos care se va naste la timp si va fi frumos si destept si vei fi mandra de el!!
De ce te chinui???

Pupici si alunga gandurile negre!!!

Ramona (sapt. 27, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

MAMAILILI- Mie nu mi-a spus nimice analize!
Stiu ca voi face un nou set pe la 33 saptamani. Dar la paranoia mea probabil ca am sa repet si toxo!

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

ARAMONA
Multumesc de incurajari. Las' ca-mi revin eu

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Inni distractie placuta la zoo. Chiar nu am stiut nimic de uleiul de ricin si eu in general merg de multe ori pe cale naturista.

MamaLili azi voi merge sa cumpar porumb . Cand mai treci prin Cluj si daca ai timp hai sa ne vedem.

Lyana asa stiu si eu ca din cauza, si a substantelor pe care le contin in ultima luna de sarcina daca prestezi se poate declansa travaliul.

Beatrix - pui vinetele intr-o tava si incingi cuptorul si cand sunt asa mo poti sa le scoti din cuptor. Vinetele copate in cuptor nu au culoarea asa alba ca cele coapte pe aragaz.

Carmen - m-am tot gandit unde ne-am mai intalnit.Din pacate si la "Un nou stil de viata" nu am reusit sa intru asa de des se scria si acolo foarte mult si Dragos imi ocupa mult mai mult timp ca acum , in sensul ca alergam mai mult dupa el.

Alessia - alunga gandurile negre si trebuie sa fii optimista - si eu stiu bb-ei nascuti la 30 de saptamani si sunt mari , grasi si sanatosi , ce sa mai vorbim de cei nascuti la 40 de sapt.

Aramona- si eu vreau carticica - adresa mea e cristinanms@yahoo.com.
Pupici Maysei si tie sanatate.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

test

ALESSIA80
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alessi, pe net gasesti o goaza de grozavii.......nu te mai stresa si nu mai citi toate povestile. Tu inca nu ai realizat ca fiecare caz e diferit, daca cuiva i s-a intmplat ceva nu inseamna ca si tie o sa ti se intample....Fetelor, sunteti oameni mari cu scaun la cap...paziti-va de tot felul de informatii de genul povestilor si povestirilor (ca medical vorbind e bine sa fim informate). Eu am facut greseala sa cites tot felul de grozavii si sunt convinsa ca bine nu ne fac!
Uite Alessia ca sa nu mai fii suparata!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput