mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare la burtici!

in sfarsit am recuperat tot din urma! de la 9 azi-dimineatza citesc intr-una!
Pufymic, Inni, Ignatica, Lexi, Floricika, Eli26, Oanacn si cele care ati trecut de 30 de spatamani, felictari! mai aveti un pic!
Bobociu, imi pare rau ca ai probleme cu placeta! o s afie totul bine!
Osna, bine ai renevit din Ro, spor la mutat si felicitari pt baietelul grasunel!
Tasia, superbe poze iar tu esti o dragutza!
Eloise, Laliq, sper s anu se mai repede episodul cu cazaturile! aveti grija!
[blue]Roxanae , imi pare rau ca ai probleme cu colul! ai grija de tine!
[blue]Lexi, Katia, Laliq, felicitari pt vestile bune de la echo!

daca am uitat sa mentionez pe cineva imi cer scuze!
apropos, de faza cu inni, ma inscriu si eu in clubul celor fara chiloti!
bineinteles ca azi mi-am trecut pe lista de cumparaturi, porumb si vinete! stie cineva cum se coc vinetele la cuptor?
am auzit ca ar fi si varianta asta, puse cumva in folie in aluminiu! stiu ca mi-a zis cineva dar habar nu mai am cine ca sa intreb! eu am aragaz electric si nu va spun cum se face in bucatarie daca ma apuc de copt pe ochi!

va pup si sper ca de acum sa pot tine pasul cu voi ca tare greu e sa recuperezi!

Beatrix
27+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lullabay, multumesc, ti-am trimis si eu un pm!
Aramona, sa treca de tot si piciorul si maseaua de tot!
Mirabela, multumesc de felicitari si ma bucur ca ne mai aduci o veste despre o viitoare mamica! Asteptam rezultatele fierbinti! Tinem pumnii sa fie totul bine!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hai Buna dimineata ! ..si-un rachiu sa-ti treaca greata..(asa se spune)

La 12.00 am facut si eu ochi.

Crismenes uleiul de ricin face 2 lucruri deodata : produce laxatie si favorizeaza aparitia contractiilor si declansarea travaliului.

Aramona bine ca esti bine...vorbeai de dieta daneza...eu numai pe aia am tinut-o de cand ma stiu..si ca sa demonstrez ca nu sunt normala la cap..am facut si 2 una dupa alta...dar eram manechin...dupa aia. Tot la ea voi apela si acum.

Exista burtiere ieftine si la farmacii. Firma se numeste SANA si sunt pana in 300.000/buc.
Dar eu v-as recomanda sa luati ceva mai de buna calitate pt. ca dupa un timp se intind si se labarteaza si ajungeti sa mai cumparati una-doua poate ..si tot banii aia i-ati dat.
Pe cand cele mai scumpulete un pic sunt mai rezistente si materialul de asa natura incat cred ca disconfortul resimtit e mult diminuat.(ma refer la transpiratie iritatie..etc)

Uraaa...sunt atat de bucuroasa...s-a invoit sotul meu de la serviciu ca sa mergem la plimbarica....
Mergem la Padurea Baneasa si la zoo.........
A zis ca sa ne mai plimbam putin...cat mai suntem singuri.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mamica de care va spuneam este de iul.-aug. si a postat si pe la noi de curind: Larissa79.

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Mephala

Ma duc sa ma fac frumoasa pt. lei, girafe, elefanti, maimute, ciori...hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi ..

Abia astept.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Si eu am o prietena care a nascut alaltaieri...DPN-ul ei era 11 august...deci a nascut cu 1 luna mai repede...n-a mai vrut baietelul sa stea..(si e si la prima nastere)

WOW....daca ma gandesc asa..ar trebui sa ma astept sa nasc si eu..pe 5 august......ce frumos ar fi...dar nu cred..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, Buuuuuuuna dimineata o fi la tine la 12 trecute demult
Distractie placuta la zoo!

30s cu bb Katia

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Roxana01 vrei sa spui ca de la se poate intra in travaliu?
AOLEO!!!!
Eu nu vreau sa intru de acu'.
Aramona care este dieta daneza de 13 zile pe care ai tinut-o?

26+ Teodora

Mergi la inceput

Lyana, se poate intra in travaliu...teoretic, practic nu am auzit nici un caz!

Fetelor...pe unde umplati? Sunteti bufnite noaptea si ziua dormiti?

30s cu bb Katia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ce de ati mai scris...de aseara si pana azi pe la 12 ati scris cam o juma' de capitol, aveti o vitezaaa
Inni, ce bine de tine, azi ai activitate nu mai esti closca , eu azi n-am nimic planificat..e tare urat asa..

Martha 32 weeks
bebe

Mergi la inceput