Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 3

mihaelagrosan spune:
ayaana sa stii ca si eu ma simt bine (mersi de intrebare). Mai am contractii, dar nu dureroase. Maine merg la control sa vad ce mai zice nenea doctoru'. Oricum nu cred ca nasc prea curand, dar sunt totusi nerabdatoare. Ma enerveaza ca dr. meu pleaca in concediu de pe 25 pana pe 10 aug.,tocmai cand ar fi mai probabila nasterea, ca nu cred ca ajung eu in sapt. 40 Macar de nu l-ar lauda toata lumea ca-i super bun (si mie mi-e tare drag). Ei, glumesc si eu. Pana la urma o sa fie bine si cu altul ( o zis sa nu-mi fac probleme).
Ma bucur ca n-ai uitat de concurs
Mihaela 34+
Elena Maria

ayaana spune:
quote:
Originally posted by oncicu
[Mesajele mele apar mai tarziu si nu le vedeti sau nu vreti sa ma bagati in seama?
Ayaana ia cu incredere Rennie, este f bun si nu dauneaza cu absolut numic. Eu lucrez la farm
Oana 37+ si
oana intr-adevar, mesajele tale (pana implinesti vreo 10-12 parca) apar dupa ce sunt vazute de un moderator. tie iti apare ca le-ai trimis, dar ele nu sunt publice pana n-au ok-ul. daca te uiti o sa vezi ca imediat ce le trimiti, scrie sus undeva NEMODERATE!. atata timp cat apare asta, noi nu le putem vedea.
asa ca nu fi suparici, noi te bagam in seama si eu chiar iti multumesc pentru confirmarea cu rennie.

adriana

andreea25 spune:
mai fetelor da'ce au doctorii astia de i au gasit acu' plecarea pe toti!ia sa ne astepte sa livram si noi linistite!
larissa_79 felicitari ptr celebrul dop! acu 'gata ce sa mai esti in linie dreapta nu mai ai cum sa scapi!
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +

hannen spune:
Salutare burtici si bebici!
Muuh,cred ca tot fetita o sa fie.Dr. nu e sigur 100% dar asa se pare
O sa fiu capra cu trei iade!
oncicu,nu stiu daca ti-a raspuns cineva ,sper sa nu ma repet.In primele 3 luni si in ultima nu se face anestezie.Si eu am patit la a doua sarcina ,s-a rupt in juma o masea.Eram in doua luni si dr. mi-a rupt-o pe viu.Cealalta jumate a cedat cind eram in 9 luni si la fel,rupta pe viu.
Radacina n-am scos-o pina nu s-a infectat si am intrerupt alaptatul pe la un an .
Acum sunt varzaaa!Totul e rupt,spart,abia stau si eu!
Am o fricaaa!Numai maselele sa nu ma loveasca acum ca om m-am facut!

Muuh spune:
oncicu mi-e dentistul mi-a zis ca nu prea mai face anestezie din luna a 8 incolo. Ca e frica sa nu imi declanseze nasterea de stres sau ceva de genul asta. Dar a zis ca in caz de urgenta majora imi face pana cand nasc sa stau linistita.
hannen ar fi tare dragut sa fie tot fetita. Eu visez sa am trei baieti dar sa vedem acum ce avem si poate imi schimb optiunea si o sa mai vreau inca doua fete.
Eram curioasa daca mai stie cineva ceva de Babee?
Am vorbit cu bulinutza. Maine dimineata ii face cezariana. Asa ca eu incep cu galeria pentru ea si bag si pentru mishi
Miruna 37+

a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ayaana
burtici din sapt 34-35 voi mai aveti arsuri? eu am crezut ca am scapat demult, dar azi noapte a fost asa de rau ca-mi venea sa musc din perna...de abia am adormit cu chiu cu vai pe la 2. of...si laptele u are nici un efect. nici acum nu m-au lasat de tot, dar mi-e groaza de noaptea care vine
adriana34+ si
diana-maria
La mine au inceput arsurile de vreo saptamana. Ma termina. Pana acum nu am avut. Eu mi-am cumparat Rennie, dar au efect si biscuitii simpli. Noaptea cand incep arsurile rontai 2-3 bisciti si imi trece. Incearca si tu poate are efect si la tine.
Andreea

POZE

geliza spune:
mamaaaa, dar cati bebei apar maine....bag si eu galerie pentru Mishi si Bulinutza...sa va refaceti rapid si sa aveti lapte in tzitzi
Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

geliza spune:
fetelor, de vineri Cornelia nu a mai raspuns la telefon...mai stie cineva ceva de ea? deja ma ingrijoreaza
Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)