Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
ayaana spune:
quote:
Originally posted by mihaelagrosan
Buna fetele!
Nu v-am citit inca ,dar va scriu ca sunt tare entuziasmata pt. ca naste o prietena de-a mea. M-a sunat la 8 si mi-a spus ca e la spital, s-a dus pt. ca aseara a avut o mica sangerare (eu cred ca a fost dopul) si cand a consultat-o avea dilatatie 6...fara dureri, fara nimik. Ea se distra de numa, asistentele ii spuneau ca imediat naste. Acuma eu sper sa fie norocoasa pana la sfarsit si sa fie totul bine cu amandoi. Am sunat-o acuma ,dar nu imi raspunde.
Mihaela 34+ Elena Maria
...asta visez si eu....mult succes prietenei tale si sa ne spui cum a fost pana la sfarsit...
ce bine daca ar fi adevarat ce se spune ca semanam cu mamele noastre...si eu am fost nascuta super usor....mama a ajuns la spital cu dilatatie 6, dupa petrecerea de Anul Nou, fara dureri ingrozitoare si in 3 ore m-am nascut...totdeauna povesteste foarte amuzata despre cat de usor a fost
adriana 34+ si diana-maria
Medeea76 spune:
Neata, fetele!
Cu toata placenta mea dezlipita, sangerari si col deschis, azi am implinit 37 de saptamani! Sambata noapte am fost la o nunta, unde am dansat de nu mai stia al meu cum sa ma opreasca, si bebe tot nu vrea afara inca.
Pe mine m-au apucat schimbarile prin casa, burta a inceput sa coboare de aproape doua saptamani, teoretic ar cam trebui sa vina bebe. Azi merg la control, poate ma opreste doctorul in maternitate. Daca nu, mai e de garda pe 17, apoi pleaca din tara. Sper sa nu vrea sa-mi induca sarcina, poate se hotaraste bebe mica singura. Si eu am avut contractii azinoapte, dar acum au trecut.
Mada, te rog frumos, pui sticlutele la posta?
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 37+
MADYN spune:
Fetele, tocmai am vorbit cu Mishi, inca nu a nascut dar miine se pare ca va fi ziua cea mare! Va transmite salutari si pupici!
Sa-i facem galerie
Nastere usoara si un bebic sanatos!
Si inca o data pt toate fetele care miine isi vor tine puii in brate
36+ my little treasure
Bebelica
map spune:
crissa ma alatur si eu galeriei, nastere usoara.
larissa iti doresc sa poti bea acel ulei de ricin. Eu una am baut candva, ajuta si la problemele de dar stiu ca luam o lungurita cu ochii inchisi...
Monica si 34 +
oncicu spune:
Tweety aceeasi pb am si eu cu celulita, vergeturile si vinisoare sparte.La mine vergeturile mi-au aparut pe picioare sus si pe fund, deocamdata pe burtica nu. Adevarul e ca pe acolo m-am scarpinat f rau si poate de aia. Pt celulita mi-am luat un gel de la Elancyl pe care osa-l fol dupa sarcina. Pt vinisoare sparte am fol Supliform si Lasonil (cum spunea si Ayaana) si voi lua si niste Detralex dupa ce nasc. Eu am predispozitie la varice si vreau sa iau
masuri ca sa incetinesc procesul.
Mesajele mele apar mai tarziu si nu le vedeti sau nu vreti sa ma bagati in seama?
Ayaana ia cu incredere Rennie, este f bun si nu dauneaza cu absolut numic. Eu lucrez la farm
Oana 37+ si
Tweety7 spune:
Mihaela tin pumnii pentru prietena ta. Oricum se pare ca-i una dintre norocoase, dupa ce povestesti tu.
Ayaana saru'mana pentru pont. Chiar azi merg la farmacie sa-l cumpar. Cat despre nastere, iti doresc sa semeni cu mamica ta si sa livrezi repede
Mishi bafta multa
Medeea felicitari pentru reusita. Tine-o tot asa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
33+
andreea25 spune:
quote:ne alaturam si noi!mama mama ce o sa fie maine!
Originally posted by MADYN
Fetele, tocmai am vorbit cu Mishi, inca nu a nascut dar miine se pare ca va fi ziua cea mare! Va transmite salutari si pupici!Sa-i facem galerie Nastere usoara si un bebic sanatos! Si inca o data pt toate fetele care miine isi vor tine puii in brate
36+ my little treasure
Bebelica
nasteri usoare fetelor!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +
map spune:
Mihaela nastere usoara prietenei tale. Sa aduca pe lume un bebe sanatos.
Mishi a venit momentul dupa atata stat in spital si atatea injectii. Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Si refacere cat mai rapida!
Monica si 34 +
larissa_79 spune:
map, la cat is de nerabdatoare...cred ca as bea si un litru de ulei...de dimineata il tot pandesc... Am auzit ca are un gust naspha...dar macar de ar avea efect...sa am si eu maine dim motiv sa ma duc la spital. Mai am 12 ore pana tre' sa il beau.
Ce zi maine...12 iulie...se anunta o gramada de bebei...Mishi fac si eu galerie la fata de azi.
Medeea, mai o sa o faci pe fii'ta dansatoare..si eu pe a mea navigatoare pe net.Lasa ca si eu am acum colul deschis pe toate partile...si ma agit de numa numa si tot nu se intampla nik. La mine cred ca e lenesa ca ta'su care a venit in prelungiri de nu mai stia ce sa faca mama lui sa se nasca.
Fetele, eu cred ca incep sa elimin dopul, e ceva maroniu cu firisoare de sange...dar nu f mult...numai ma gandesc la uleiul ala si isi face treaba.
Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
dariana spune:
Geliza, fac cezariana pt ca sunt mica in bazin, de fapt sunt toata mica, T a zis si ca am ramas dupa laparo, dar laparo a fost prin februarie, eu am ramas in toamna cu stimulare. Am vazut ca si Adelapop are DPN pe 24.07, ma intreb la ea cum procedeaza ca tot la T este?