Mamici de iulie - august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
ayaana spune:
quote:
Originally posted by letitzia
Ayana am intrat pe contul comun sa caut si eu ziua lui fii'miu si nu am gasit-o. Tocmai 23 iunie s-o uiti tu.. Unde o gasesc si eu , pleaseeeeee!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
letitzia ai dreptate nu este 23 iunie...am cautat-o si eu...din pacate n-am uitat s-o trimit, nu e deloc
imi pare rau dc te-am dezamagit
adriana
34+ si
diana-maria
MADYN spune:
Dragele mele mamici cu bebici si burtici am facut un nou album, pe prima pagina, cu pozele piersicutelor noastre. Am pus doar o poza-doua pt. fiecare bebelus si/sau mamica dar daca aveti alte preferinte va rog sa-mi spuneti si modificam! Va pup si sper sa va placa!
36+
my little treasure
Bebelica
Cristina_Ioana spune:
Madyn , ffff frumu, iti multumim ca ai avut ideea asta si bunavointa sa faci albumul 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
ayaana spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Dragele mele mamici cu bebici si burtici am facut un nou album, pe prima pagina, cu pozele piersicutelor noastre. Am pus doar o poza-doua pt. fiecare bebelus si/sau mamica dar daca aveti alte preferinte va rog sa-mi spuneti si modificam! Va pup si sper sa va placa!36+
my little treasure
Bebelica
foarte buna ideea ta, madyn. iti multumim ca te ocupi de forumul nostru ca sa fie complet si aratos

de abia astept sa ajungem si noi in album
adriana
34+ si
diana-maria
MissJJ spune:
M_florutza , Galushca, Mamaluidavid felicitari, sa va traiasca bebebii si sa aveti mult laptic si refacere cat mai rapida!

Galerie pt fetele care trebuie sa nasca: 

Medeea sorry ca nu ti-am raspuns pana acu dar am avut destula treaba ieri si azi. Am sa le trimit in weekend, sambata cred ca ajung la posta e bine asa? 
Astazi am fost si eu la moase, bebe e ok deja a coborat un pic cu capsorul deci e bine. Cam greu i-am ascultat inimioara ca nu prea vroia sa stea. Mi-au aratat analizele de sange si cica am nivelul de fier putin mai mic decat limita de jos dar nu e mare diferentza si mi-a zis sa pap mai multa paine neagra, mai multe legume cu frunze verzi si ca e ok. Azi mi-a mai luat odata sange tot pt asta sa verifice fierul. Mai trebuie sa merg la medicul de familie la un control la 38 de sapt si la ele la 40 plus 3 zile, in caz ca nu nasc pana atunci.
Am intrebat si despre ceaiul de frunze de zmeura si mi-a zis ca daca vreau eu pot sa beau, dar mi-a zis ca la unele femei a avut efect la unele nu, deci este decizia mea, daca pe mine ma face sa ma simt mai bine faptul ca am baut treaba mea. Rau nu face oricum asa ca am unda verde daca vreau sa beau, dar sa nu fiu dezamagita daca nu face vreo minune pt ca nu este nimic demonstrat stiintific scris negru pe alb ca da are vreun efect.
AZi e soare si frumos asa ca ma apuc sa spal lucrusoarele lui baby sa fie toate curate si uscate si sa imi pot face bagajelul de spital sa il am acolo langa usa just in case.
Au revenit caldurile dupa cateva zile de ploaie dar inca nu sunt chiar super fierbinteli e mai calm oleaca.
------------------------
35+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Madyn f buna ideea cu albumul piersicutzelor!

------------------------
35+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
michella78 spune:
off, iar sunt sucita
nu mai reusesc sa beau apa,
abia 1l daca intra si evident
ca mi se umfla picioarele.
de maine gata, program pana la ora 14, nu
mai rezist mai mult de atat
de fapt trebuia de azi si nesimtita de
colega mea de birou si-a facut programare la
PEDICHIURA, ca ea merge la un salon f scump
si nu poate sa anuleze programarea ca nu stie cand mai prinde alta
si ma roaga sa mai stau si azi
noroc ca nu o mai suport mult timp
michella
SEPH0RA spune:
Buna fetelor!
Vreau si eu pe lista voastra si nu stiu ce tb sa fac!
Oricum, datele mele sunt:
27.11.1975
DPN: 26.07.2006
Baiat
dr. Constantinescu - Sp. Municipal
Multumesc!
michella78 spune:
avmaria, map nu stiu ce sa spun, cand vad discutiile
voastre despre haine pentru bebe,
ma simt putin aiurea, zici ca sunt o mama
denaturat in comparatie cu voi,
eu nu am cumparat chiar nimic....
am doar un costumas al meu de cand eram bebe,
un costumas al sotului si un body superhaios
pe care l-a cumparat mama, n-a putut rezista tentatiei,
asa e de dergalas... a, si prosoape
in rest eu oricum ma bazez pe faptul
ca va merge mama la cumparaturi dupa ce
nasc
acum exact, pe mine nimic nu ma opreste sa
cupar, pur si simplu e un fel de inertie
stiu ca are cine sa faca asta , la fel de bine
sau poate chiar un pic mai bine decat mine si atunci...
michella
letitzia spune:
ayana multumesc, asta e.. cred ca va trebui sa astept sa il "descopar" pe bebe (si caracteristicile zodiei lui)![]()
Fetelor care ati nascut si folositi pompe de san: spuneti-mi si mie ce marca ati cumparat si unde as putea gasi, caci am schimbat vreo 3 din astea mecanice (ca electrice nu am gasit), iar astea nu-s bune de nimic (decat sa fac eu muschi la maini) iar al meu foloseste tzatza doar pe post de suzeta, nu bea decat din biberon; si nu vreau sa pierd laptele, nici sa fac scurta la maini; please, heeeelp!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png