Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

MADYN revin cu rugamintea sa ma treci si pe mine pe listuta.
DPN= 25 iulie, Elias
DN= 29.05
Masuratori eco:32 sapt- 1684 g
35 sapt- 2400g
Merci

Oana 37+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

hannen nu stiu ce am. Si mai e asa putin ca acum mi se pare ca nici nu mai conteaza.
cristina_ioana da am fost aseara. Am vorbit cu Adina de garsoniera, a zis ca nu e nici o problema si daca ma apuca azi maine sa nasc sa nu imi fac griji ca sigur imi gaseste sa stau. Maricel bine bebele si momentan am recomandare de cezariana. Copilul nu a coborat deloc, nu solicita colul pentru ca se pare ca nu are loc in bazin. Ma mai duc peste o saptamana la control si atunci se decide. Daca totusi ma apuca pana atunci ma lasa sa incerc natural dar zice ca tot la cezariana as ajunge. Acum sa vedem astept...Si are o mana usoooaaara, mi-a facut control pe masa si nici nu am simtit decat cand a inceput sa ma apese pe bazin dar asta era pe dinafara deja.
GALUSHCA, M_FLORUTA sa va traiasca minunile, si voua refacere rapida.
Pentru cine mai intreba: da la Elias mai exista si rezervele spitalului dar nu au grup sanitar. Oricum si despre astea si despre alea ale CMU trebuie sa vorbiti cu medicul vostru.

Miruna 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

M_Floruta si Galuscha "sa cresaca mari" am vrut sa scriu dar merg degetele aiurea pe tastatura

Monica si 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Muuh

hannen nu stiu ce am. Si mai e asa putin ca acum mi se pare ca nici nu mai conteaza.
cristina_ioana da am fost aseara. Am vorbit cu Adina de garsoniera, a zis ca nu e nici o problema si daca ma apuca azi maine sa nasc sa nu imi fac griji ca sigur imi gaseste sa stau. Maricel bine bebele si momentan am recomandare de cezariana. Copilul nu a coborat deloc, nu solicita colul pentru ca se pare ca nu are loc in bazin. Ma mai duc peste o saptamana la control si atunci se decide. Daca totusi ma apuca pana atunci ma lasa sa incerc natural dar zice ca tot la cezariana as ajunge. Acum sa vedem astept...Si are o mana usoooaaara, mi-a facut control pe masa si nici nu am simtit decat cand a inceput sa ma apese pe bazin dar asta era pe dinafara deja.
GALUSHCA, M_FLORUTA sa va traiasca minunile, si voua refacere rapida.
Pentru cine mai intreba: da la Elias mai exista si rezervele spitalului dar nu au grup sanitar. Oricum si despre astea si despre alea ale CMU trebuie sa vorbiti cu medicul vostru.

Miruna 37+

Stiu ca are mana usoara si e tare bland si mereu zice ca nu vrea sa isi chinuie pacientele. Da' sa vezi ce cezariene meseriase face Pe bune, eu sunt ca noua, operatia e mica si estetica. Dupa operatie vine sa maseze uterul ca sa se duca lohiile si de regula operatiunea poate sa fie nitel dureroasa. Sa vezi atunci ce usor si bland umbla.Ce sa mai, jos palaria, tot respectu'....
Pai si tu vrei sa te mai chinui natural daca tot la cezariana ajungi?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

M_Floruta si Galuscha, sa va traiasca bebeii !!!

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetele a nascut mamaluidavid!!!

Micuta Naomi si mami sint bine! Felicitari!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Felicitari M_Floruta, Galushca & mamaluidavid!!!!!!!
Gravidutzelor voi va dati cu Garmastan pe sani?

Oana 37+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Stefania felicitari, sa-ti traisca puiuta si sa fie sanatoasa. Si tie refacere cat mai rapida. Parca 9 zile stai la spital dupa cate tin eu minte! Asteptam poze!

Monica si 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor, eu aseara mi-am baut constincioasa uleiul si pe la ora 1 noaptea m-au luat contractiile...m-au tinut cam o ora jumatate dupa care am adormit. Deci dimineata m-am trezit la ora 8 si nici urma de contractii. Am fost de dimineata la medic si mi-a zis ca mai asteptam, nu imi face declansare de nastere inca. Deci...mai asteptam Vineri dimineata ma duc iar la control ..si cam astea sunt vestile. Se pare ca bebelina mea s-a speriat de cati bebei vin azi si nu a mai vrut sa vina.
Va pup pe toate si raman in asteptare!

Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

M.Floruta si Galushca, felicitari pentru bebei! Sa creasca mari...sanatosi voiosi![biz]

Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput