Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

galushca felicitari, refacere rapida si sa stii ca asteptam povestea nasterii in apa
leila mica bine ai venit la mami si la tati!! sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!!

adriana 34+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

muuh, pai daca e asa capos...o fi baiat...zic si io...care is tare curioasa ce e bebe tau. Votez...cred ca e baiat!

Si bb meu e capos..de fapt capoasa, ca e fetita. Cred ca seamana cu taica-su. Asa ca nu toti bebeii caposi sunt baieti

Andreea 36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nasteri usoare celor care se pregatesc azi de intalnirea cu bebelasii. Si mult laptic.

Andreea 36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, cum sa aflam noi ce e cu Cornelia?
Are cineva nr sotului cumva?

Crisa, asteptam vesti bune!
Larisa, esti tare cumintica azi

Noi avem 3 saptamani azi, nu-mi vine sa cred cum trece timpul...de-ar trece asa si colicii pe nesimtite...

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna fetelor,
Facem galerie pentru fetele care nasc astazi si le dorim si noi nastere usoara si bebei mancaciosi si frumosi.
Noi am fost la control ieri si galusca avea 2,900 kg ( 35 saptamani si 3 zile) si totul era Ok.Dr.T va fi plecat din tara o saptamana de pe 21 iulie.Deci , sa speram ca o mai lasam pe galusca la caldurica macar pana pe 27 iulie.Abia astept intalnirea de marti cu dl dr. sa vedem daca facem cezariana saptamana viitoare sau dupa ce vine din concediu...
Ne-am gandit si la nume si am ramas la Maria-Alexia.

Va pupam.

Lili(35 saptamani)cu Maria-Alexia si Andreea-Diana(15.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor vreau sa va anunt ca a nascut M_floruta, luni 10.07.2006 la 17:05 un baietel grasun, Andrei(4,300 kg).

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Galushca si M_floruta felicitari pt. bebelusi!!!!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Tinem si noi pumnii la fetele care nasc astazi! Sa le dea Dumnezeu bebei sanatosi si cumintei!!!!!

Eu am mai intrebat o data si parca nu am vazut sa imi raspunda cineva, sper sa nu ma insel, nu stiti nimic de leistra?
sa speram ca este bine, ca nici ea nu a dat nici un semn de mult timp iar ultima data imi amintesc ca era cu simptome de apropiere a nasterii.

Tatiana, 36 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

M_floruta felicitari pentru Andrei!!! Sa fie cumintel si mancacios! Pana acum detine recordul de greutate! Sa fie sanatos!

Consi 36+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetele,

am aparut si noi sa spunem ca traim dar ne topim. Bebele meu azi noapte a avut reprezentatie mare, s-a miscat atat de mult d ema speriase, acum cred ca face nanii ca-i obosit

M_Floruta si Galusca sa va traiasca comorile, sa creasca mare si sa fie sanatosi. Si voua refacere grabnica!

Monica si 34 +

Mergi la inceput