Szeged-10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ileana,

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

crinuta71, cred ca mirabella zicea ca are o copie dupa contract...

auburn, eu cred ca sunt in regula dozele tale, dar oricum doctorul ti le-a prescris in functie de analizele tale...ai incredere in el...
Sa dea Domnul sa iasa cu ochisori de data asta

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Auburn, tratamentul tau seamana cu al meu la cantitati; numai ca eu n-am facut Suprefact cu Gonal F. Analizele ma costa atat daca m-ar pune sa repet tot, si alea infectioase si bacteriologicele, sangele si hormonalele, ca inmultesc cu 2, nu ? nu le repeta si sotul? oricum, o sa ma lamuresc in septembrie. Cat despre schema ta de tratament, eu cred ca se referea la punctie, cam asa se socoteste, aprox. 10 zile dureaza trat. pana la punctie!
Sa stii ca e tare bine cum gandesti! Doamne Ajuta sa-ti mearga bine pana la capat si sa te intorci !!!
Eu n-am vesti on-topic, doar sunt obosita si stresata, tanjesc dupa vreo 2-3 zile de odihna, dar nu prea am de unde, si taman acum m-am trezit si cu un examen de dat luni, pe parte profesionala, anuntat cu doar 4 zile inainte! we asta e varza ptr mine!

Va pe toate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ceau!!!!!!!!!! CELE MAI TARI SI MAI INIMOASE FETE!!!

Mi-a fost dor de voi, azi am venit, si a fost SUPERB, pe de o parte suntem odihniti cum n-am mai fost si din punc de vedere medical totul e super OK. Dr. mi-a zis ca am toate sansele sa mi se desfunde (sau sa devina mai permeabila) trompa stanga. daca nu se intampla nimic pana in octombrie merg din nou. Am reactionat ff bine la tratament si chiar mi-a placut, afost super relaxant, fetele de acolo super dragute si conditiile de salon cosmetic ultra, nu de baza de tratament. Oricum pana acum efectul e clar: moral ridicat, mai putina celulita si vergeturi(dupa namol). Astept sa vad ce se intampla. Moralul e asa de ridicat si din cauza faptului ca sunt dupa concediu, dar ce m-a facut sa fiu asa e faptul ca m-am zgariat destul de urat la mana si cu namolul ala sarat nu mai am nimic, nici cicatrice - deci functoineaza si are un efect, sper sa fie acelasi si la trompa.

Andicu cand vi la TM?

Auburn felicitari!!! si te rog mai mult optimism!!! Si nu te gandi la vacanta.. ai ceva mult mai import de facut!!

Mika fasolica ta ? ce mai face?

Ioana cel mai bine ar fi sa vb cu Zori de FIV la BEGA, ea a facut 2 in TM din care unul la BEGA. Eu sincer nu-ti recomand Timisoara, am facut o IA la BEGA si am fost tare dezamagita, dar daca tu vrei aici te ajut daca ai nevoie de ceva.

Crinuta cum a fost la mare?

Mirabela tu cum esti? Sufletelul tau ce mai gace?

Zori unde ai plecat in vacanta? cand ne vedem? Auburn?

Pupici la toate, ma duc sa despachetez... o seara placuta si racoroasa

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka multumesc de raspuns.
Pussi a fost super la mare, de abia astept sa merg din nou (dar probabil ca doar la anul va fi asta). Ma bucur ca te-ai simtit bine la Sovata si ca tratamentul a decurs bine. Iti tin pumnii sa nu mai ai nevoie de inca o tura de tratament.
Andicu succes la examen.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Andreea,

Ce ai facut la examen?
Cum ne adresam catre tine, de maine?
Cu ce apelativ?

Dr? Msc.?

Mergi la inceput

Buna dragelor.
Gata, am scapat! acum pot sa ma pregatesc linistita ptr aniversarea noastra de 2 ani! (de la casatorie) iese cu chef, ca sunt si nasii in zona, asa ca poate-mi inec oboseala si durerea de cap in cateva pahare de vin deseara! ca altfel n-avem cum sa sarbatorim ca sunt cu rushii pe cap !
Si , Ileana, mi-am luat examenul ptr brevetul de manager, asa ca poti sa-mi spui tot Andreea !
Crinuta, multumesc ptr pumnii stransi! mi-au folosit! vezi ca ti-am trimis un email pe Yahoo.
Mi-Ka si printesa, ce mai faceti ?

De data asta mi-au venit rushii cu vreo 2 zile mai devreme; poate de la stres si oboseala..oricum, abia astept sa ma vada dr Zadori, dar mai e asa de mult! vreau si eu sa ma linistesc cu FIV-ul trecut, sa-mi zica el ca n-am ramas cu nici-un chistulet! mai simt din cand in cand mici intepaturi, ba la sani, ba la ovare, ba in uter...sper sa nu fie nimic! o sa o ascult pe Ileana si o sa ma gandesc ca ovarele mele au lucrat un pic in exces in ultimele 2 luni si de-aia!Ma tin tare pe pozitii pe post de optimista incurabila, dar nu stiu de ce, cand ma gandesc numai la perioada aia de asteptare de dupa FIV, si-mi reamintesc camera, patul de la TIMI, mi se strange stomacul! nimic altceva nu ma deranjeaza in noua incercare, doar perioada aia de dupa ET cand stai si te gandesti toata ziua ce ai putea face sa-ti fie mai bine sau sa-ti maresti sansele!...

Gata cu vorbaria , ca e prea cald sa va plictisesc atata!
toate Szegedistele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norasorana spune:

dragelor, ma primiti si pe mine printre voi?sunt proaspata dupa o extrauterina 11.07.2006 si in primavara o sarcina oprita in evolutie.Singura optiune pe care o mai am=FIV!Am fost sfatuita sa ajung la Budapesta si in acest sens tare mi-as dori sa aflu orice informatie despre Budapesta daca exista printre voi fete care stiu ceva.Ce ati scris pe forum am citit tot si va multumesc.Poate stie cineva ceva si de Kaali-Budapesta?!?

Mergi la inceput

Buna Norasorana , si bine-ai venit printre noi! eu nu stiu decat adresa si nr de telefon de la Kaali din Budapesta, care e postata pe prima pagina, la "adresa clinica". Stiu ca una din fete, parca ZoRi, are o colega sau prietena care a facut FIV la Budapesta si e insarcinata; mai multe nu stiu sa-ti spun.
Imi pare tare rau pentru ce ai patit! imi inchipui prin ce ai trecut si te intelg! sper sa ai noroc si sa reusesti din prima cu FIV! noi suntem aici ptr orice intrebare ai avea!

Gagici, am pus poze noi la " Andrei-nepotel de noiembrie" si la " Munte 2006" - aici sunt si poze din Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norasorana spune:

draga Andicu,iti multumesc ca m-ai bagat in seama si o sa-ncerc sa dau de Zori.poate ma pune in legatura cu prietena ei .Iti doresc mult succes,din cate inteleg la toamna iti tinem pumnii stransi

Mergi la inceput