Se poate intarzia venirea rushilor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Tot dupa sfatul fetelor de pe Dc am luat si eu AC, desi nici eu nu iau pt scopul lor. Am inceput o folie de Logest cam cu 4-5 zile inainte de data cand trebuia sa vina in mod normal, le-am luat 2 saptamani si in ziua cand am venit de la mare le-am intrerupt. Si cam dupa 3 zile mi-a venit ciclul. Nu am avut nici o reactie secundara, ciclul a fost normal etc. Succes.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Carolinah,

Si zici sa incep sa iau cu 4-5 zile inainte sa vina CM si nu mai vine? Sa inteleg ca nu trebe sa termin folia (zici ca ai luat doua saptamani)?

Si cu tuica , nu mai zice nimeni nika? Ziceam sa ma imbat si eu pentru prima oara in viata cu ocazia asta .

Si cu vitamina K, cum e? Se gaseste de cumparat la farmacie fara reteta? Fiole, sau cum?

Ei, dar cu venitul mai repede sunt metode? Ca merge si asa, sa-l termin pana plec, sau macar sa trec de perioada critica. Va rog, care stiti spuneti-ne si noua...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri.
M-am edificat cat de cat asupra subiectului si din tot ce am citit mi se pare ca metoda care se potriveste cel mai bine cu "profilul meu" este cea adusa in discutie de Carolinah.Nu stiu insa ce fel de anticonceptionale sa aleg.
Cred ca n-ar strica sa intreb totusi si un medic, adica pe dr. ginecolog la care mereg eu de obicei, poate obtin o parere avizata si asa m-as simti mai linistita.
Important e ca, intr-un fel sau altul, solutii exista pentru ca ,,armata rosie" sa-si amane invadarea teritoriului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu am intrebat eu imi raspund. Cred ca o metoda de venit mai devreme nu prea e dar am gasit una de dimineata ca sa nu mai vina deloc: sarcina . N-ar fi buna ideea? cel putin pt mine ca tot vreau.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Crinutz suuuuper tare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Crinutz,

pentru tine o fi buna, da la mine nu tine . Iti urez succes atunci .

Deci, nu mai zice nimeni nimic cum e cu tuica aia , ca am si eu un fix, deh ???

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nu vreau sa va dezamagesc. Eu am CM regulat si iau AC si am luat 2 folii una dupa alta, ca eram la mare. Exact cind trebuia mi-a venit si CM-ul de-mi venea sa mor ca am luat a doua folie fara pauza:-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

hellooo...si eu am aceeasi problema..se pare ca trebuie sa-mi vina CM exact in ziua nuntii si apoi bineinteles in luna de miere...dar am fost la medic si mi-a recomandat Desorelle...numai ca trebuiesc luate cu o luna inainte de data cand nu vrei sa-ti vina...adica in cazul meu e vb de 13 august si mi-a spus sa iau incepand cu a 5-a zi a menstrei din iulie si sa merg cu ele continuu...nu-mi garanteaza nimic dar poate - poate....nu am luat niciodata anticonceptionale si mi-e putin teama de reactia corpului dar voi incerca...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoNy_o3 spune:

Multumes pt raspuns ...dar cred k pana la urma ma reprofilez pe o.b desi nici de acela nu am folosit pana acum :) Nu are ce sa fie rau.

Mergi la inceput

Am fost ieri la farmacie sa intreb de vitamina k.
Farmacista m-a intrebat imediat la ce-mi trebe si cand i-am spus a zis ca fara reteta nu se da si ca e periculoasa, ca mai bine sa nu iau (poti sa faci embolie), ca e mult mai bine sa folosesc tampoane interne si gata. Sfatul ei! Daca vreau sa-l urmez bine, daca nu, sa merg la medic si sa vin cu reteta. Si oricum cica trebe luate cate 2 fiole pe zi, nu doar 2 fiole, si rezultatul depinde de la om la om.

Asa ca...

Caprioara & Matei

Mergi la inceput