Se poate intarzia venirea rushilor?
Salutare !
Iata care este "problema" mea: peste 2 saptamani plec in concediu si,facand calculul, am vazut ca rusii trebuie sa vina exact atunci si sa plece tocmai la sfarsitul concediului. ( pe mine ma tine cam o sapt si jumatate).Chestia ma enerveaza cumplit, pt ca plec undeva la mare, plus ca ma incurca si din alt motiv...if you know what i mean...relatie proaspata, totul super OK, in fine...
Intrebare: exista metode de intarziere/amanare sau macar de reducere a "perioadei rosii" ? Parca auzisem eu ceva, era cazul gimnastelor care luau nu stiu ce ca sa le intarzie pt a putea evolua in concursuri, dar n-am fost atenta, ce-mi pasa mie atunci...
Scuze daca vi se pare aiurea, stiu ca exista probleme serioase, si ca asta poate parea usor...nu stiu cum dar poate aveti vreo solutie, testata daca se poate.
Multumesc anticipat si nu ma supar daca o sa faceti bascalie, ba chiar o sa particip...cred!![]()
Sunt pregatita sa devin consumatoare de ceaiuri de buruieni care mai de care, etc...deh , ce nu face omul, mai ales femeia, cand este
, nu?
Raspunsuri
anca2207 spune:
quote:
Initial creeata de sali
Salutare !
Iata care este "problema" mea: peste 2 saptamani plec in concediu si,facand calculul, am vazut ca rusii trebuie sa vina exact atunci si sa plece tocmai la sfarsitul concediului. ( pe mine ma tine cam o sapt si jumatate).Chestia ma enerveaza cumplit, pt ca plec undeva la mare, plus ca ma incurca si din alt motiv...if you know what i mean...relatie proaspata, totul super OK, in fine...
Intrebare: exista metode de intarziere/amanare sau macar de reducere a "perioadei rosii" ? Parca auzisem eu ceva, era cazul gimnastelor care luau nu stiu ce ca sa le intarzie pt a putea evolua in concursuri, dar n-am fost atenta, ce-mi pasa mie atunci...
Scuze daca vi se pare aiurea, stiu ca exista probleme serioase, si ca asta poate parea usor...nu stiu cum dar poate aveti vreo solutie, testata daca se poate.
Multumesc anticipat si nu ma supar daca o sa faceti bascalie, ba chiar o sa particip...cred!
Sunt pregatita sa devin consumatoare de ceaiuri de buruieni care mai de care, etc...deh , ce nu face omul, mai ales femeia, cand este, nu?
Daca iei anticonceptionale e simplu, incepi folia urmatoare inmediat ce-ai terminat-o pe prima, fara pauza.
sali spune:
Multumesc pt raspuns dar nu este cazul, nu iau. Daca postam mai de mult si aflam metoda asta, poate as fi inceput sa iau acum o luna si as fi continuat imediat cand ar fi fost cazul...dar asa..
Multumesc oricum, mai astept si alte raspunsuri.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by sali
Multumesc pt raspuns dar nu este cazul, nu iau. Daca postam mai de mult si aflam metoda asta, poate as fi inceput sa iau acum o luna si as fi continuat imediat cand ar fi fost cazul...dar asa..
Multumesc oricum, mai astept si alte raspunsuri.
Sint medicamente pe care le iau sportivele dar nu stiu cum se cheama, sigur unul e endometril dar cred ca si ala trebuie luat din timp.
Happiness_4_us spune:
Uite aici si aici aceleasi probleme, poate te ajuta!
Vacanta placuta iti doresc!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Ana68 spune:
Sali,eu am auzit ca se ia vitamina K.Am avut o prietena care facea parasutism si in perioada nasoala,cand avea salturi...lua vitamina K.
Concediu placut!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dordia2000 spune:
Fetelor, si eu am aceeasi problema! Nu vreau sa iau anticonceptionale ca oricum e tarziu pt ele. Cand eram mai mica imi intarziam ciclul cu "CLOROCALCIN" si mergea fantastic. Problema e ca nu mai stiu cat luam. O sa incerc cu ciclul de luna asta care ar tb sa-mi vina pe 26.07.2005 si sa vad cam cum pot sa-l aman cateva zile. Daca iese figura...inseamna ca urmatorul va veni mai tarziu si...practic e ok. Daca nu....incerc cu vit.K in aug.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor, si eu am aceeasi problema! Nu vreau sa iau anticonceptionale ca oricum e tarziu pt ele. Cand eram mai mica imi intarziam ciclul cu "CLOROCALCIN" si mergea fantastic. Problema e ca nu mai stiu cat luam. O sa incerc cu ciclul de luna asta care ar tb sa-mi vina pe 26.07.2005 si sa vad cam cum pot sa-l aman cateva zile. Daca iese figura...inseamna ca urmatorul va veni mai tarziu si...practic e ok. Daca nu....incerc cu vit.K in aug.
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
Aveti grija cu vitamina k, puteti face tromboze!!!
Caprioara spune:
Da cu tuica, cu tuica cum este mei
?
Chiar merge? Si cata sa beau
????
Si eu plec pe 1 august si cred ca pe 3 ma loveste problema... ori eu as aprecia sa nu vina pana pe 8-9 august.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Natasa spune:
Metoda cea mai sigura e cu anticonceptionale, dar daca nu iei poti incerca clorocalcin. Eu am facut asta acum citiva ani cind trebuia sa plec cu cortul pe munte si n-aveam chef de complicatii. Intr-o zi am baut o sticla!!! (nu stiu cum de nu mi s-a facut rau) si a doua zi nu mai aveam absolut nimic. N-am citit nici pina acum prospectul clorocalcinului, dar ceva imi spune ca a fost inconstienta sa beau atit (nu mai zic ca e scrirbos rau de tot).
Crinutz spune:
Dar o metoda de venit mai devreme stiti? ca sa scap de cosmarul: vine, ba nu vine, vine .... exact cand sa plec in concediu. dupa calculele mele si daca pastreaza ordinea de pana acum ar trebui sa imi vina ori cu o zi inainte de plecare ori chiar in ziua aia. oricum ar fi e nasol ca de obicei a doua zi e jale, imi crge destul de mult, cu cheaguri care se duc pe langa tampon si trebuie sa ma schimb de nenumarate ori. Si pana in Grecia, cu masina (nici a mea ca sa fiu linistita ca o patez!)....nu o sa fie prea placut. Ideea e ca asta tine doar 3 zile dupa care nici nu mai simt ca as fi pe stop.
De-alungul timpului insa mi-am dat seama ca am un "ciclu inteligent"
pt ca de cate ori am plecat undeva, in special la mare, desi nu trebuia sa vina, el a venit. Desi am un ciclu regulat. cand am ceva important de facut el incalca orice regula existenta pana atunci.
Asa ca as vrea sa imi vina mai devreme macar cu 2 zile ca sa scap de perioada "full". Si sa prind in Grecia poate o ovulatie ca cine stie...fac copii pe taram de vis!!!!
Deci, astept idei.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"