Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

moama, ce maraton am facut la citit!!! pfuuu, acu am mintea asa de goala ca nu mai stiu nimic. asta-i ca la scoala de-nvatam repede-repede si uitam repede-repede.
frati-miu a luat bacul si inca cu o nota buna. si nu prea s-a omorat deloc cu invatatul. adica chiar deloc. profesorii l-au decretat "bomba liceului".

multumesc de primire, vad ca nu m-ati uitat.
radu e f bine, s-a bronzat la tzara, asa ca sigur nu seamana cu mine la ten. dar parul (ma rog, cele trei fire) sunt blondutze, deci cred ca la asta va semana cu mine.
stie sa faca pa-pa (cand plecam cu masina la plimbare face si cate un sfert de ora paaa la toate alea), sa scoata limba cand i-o arat eu. daca-l fac sa faca si "ploicica"? hihi. sa faca la cine ma enerveaza... hmmm. interesting.
si altceva nu mai stiu sa zic. aveam multe sa raspund, dar nu mai am putere. am citit prea mult din urma.
aa, dar n-am inteles cu grisul si cu orezul adica-l dam in lapte pasteurizat? ca in lapte praf cred ca e chinul de pe lume. ca nu cred ca trebuie fiert. mai ales cum il fac eu cu apa plata. sau sunt prea tampita la ora asta si dupa capitole gigant nu mai merge neuronul?

felicitari pt progrese, am vizionat si poze, si filmulete, dar zau daca mai pot complimenta. va spun generic ccc ca bravo noua cu asa copii geniali ce avem. chiar daca unii-s mai kkciosi, tot geniali sunt si ei, in toata kkrea lor. sau splendoarea lor. hai ca mi-a amortit mintea de tot.
cred ca nu mai plec in nici un concediu, ca e tare greu de recuperat forumul.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Va citesc de ceva vreme si vreau sa va intreb mai lungiti putin lista si pt noi? Chiar daca suntem mai micuti noi tot mari suntem!!
Multa sanatate celor bolnaviori.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bine ai venit, dayssy!
mey, eu am mai depistat vreo doua mamici care ne citesc, dar nu intra. banuiesc ca mai sunt si altele ascunse. eu zic sa intre si ele in discutii. sa mai invatam lucruri noi, ca tot vorbind intre noi...

gata, am mai dat o tura mica si pe la alte discutii... nu mai pot. am citit azi cred mai mult decat am citit pt vreun examen la facultate.

declar ziua incheiata!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Bine,
daca tot ne-ati primit sa va spunem minunatele realizari de azi la 8 luni fara o zi
1. Avem miscari f...cioase, si e tare haios. De dimineata de cand s-a trezit face asa si vrea sa fim langa el sa-l vedem si sa-i aratam ca ne place
2. Ne-am ridicat singur in fundulet spre disperarea lui tata care incerca sa ne adoarma
3. Ne-a prins prima ploaie, eram cu premergatorul afara si a fost tare fericit. Noi il bagam la adapost el se ducea afara(cu premergatorul) si intindea manutele ca sa-l picure.
4. Si in rest am disperat-o pe mama cu urletele mele, tare ma mai chinuie dintii aia. Mama a zis ca da petrecere cand ii vede si va cheama pe toate.

Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

deci am ajuns la o concluzie "copilului meu nu ii mai place cum gatesc" ,a facut tata la cina pt el si sotiorul (ca eu sint la regim )tocanita de cartofi si sa_l fi vazut pe fiumeu ce balota de ziceai ca bat turci la gura lui ,i_am zis lui tata ca de acum pina cind pleaca bucatarie il cheama tin sa va anunt ca tata gateste foarteeeeeee bine ,chiar si la regim parca nu am rezistat am gustat si eu un piculet

dayssy bun venit tie si lui Dragos ,care este un dragut
Kristinuta eu am facut cu lapte pasteorizat mai slab (da oricum orezul meu cu lapte a fost un esec pt Antoine ,la papat ta-su),felicitari Radului care este un precoce
Danafelcitari pt dimensiuni si pupi lui Alberto ca a fost cuminte la dr
Carmifelicitari zambaretului pt aplaudat si noi stim sa facem

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Felictari lui Stefan pt cel de al 5 dintisor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutare! S-a uitat cineva la horoscop azi? Ce zice la gemeni, zi rea? Sa ma pling si eu de ziua de azi: mai intii de toate Monica s-a trezit la 6 a.m. - ca de obicei, si de atunci n-a mai inchis o geana! E ora 4:45 p.m. si mie imi vine sa . Ca sa nu mai zic ca tati inca nu ne-a pus gard la scari si una-doua fuge sa se urce pe scari, pe care nu stie sa le coboare . Dimineatza, in speranta ca va adormi am dus-o la biblioteca si Andreea zicea ca vrea sa ii iau un film. Din graba i-am luat doua filme comentate pentru nevazatori!!!! Va da-ti seama ce scandal am avut cind am ajuns acasa. Si mi s-a stricat si masina de spalat rufe, iar mormanul de rufe creste cu fiecare ora, iar Monica nu doarme ca sa le pot spala...
Uf! Mi-am varsat si eu naduful, ca n-aveam cui spune!


Anca, Andreea (5 ani) si Monica (09.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dupa ce m-am plins de Monica a adormit in 5 min. Din pacate nu o pot lasa sa doarma decit o ora pentru ca trebuie sa plecam la lectia de inot a Andreei...Am sa o mai spun si alta data, poate merge!

Gina iti urez si eu La Multi Ani, multa sanatate, numai bucurii si impliniri alaturi de cei ce te iubesc. Esti o mamica tare tinara!


Anca, Andreea (5 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumesc mult pentru incurajari (cge, ioana, ruxi, nanadana, maddy, simo, tonnia, christina - sper ca n-am uitat pe nimeni). Sunt sigura ca va fi bine, ca altfel n-are cum (acum ma dau viteaza, dar in urma cu vreo saptamana eram "varza"). Apropo, Simo, tu ii mai dai tzitzi lui Luca?
Bun venit Dayssy!
Maddy - regimul pentru diaree este f strict si, asa cum ti-a spus si dr., trebuie tinut un timp, pentru a-i da mucoasei intestinale timp sa se refaca. Chiar daca probabil il stii bine, am sa-l repet, cu mentiunea ca nu prea exista exceptii:
orez (de preferinta facut de tine in casa, caci cel de la nestle poate avea urme de lapte - scrie pe cutie), carne fiarta, morcov fiert (fara cartof, dovlecel, telina etc), mar copt, banana cu coaja bine coapta, branzica de casa, ceai de menta sau apa plata si in primul rand lapte delactozat.Daca i-ai mai dat pana acum, poti incerca si cu grisine sau "sticks-uri" fara sare, paine. E drept ca meniul este arid si destul de scarbos, dar important este sa bea lichide si nu neaaparat sa manance mult.In ceai poti sa-i pui glucoza, daca nu il bea altfel si daca nu vrea apa. Oricum, are o greutate f buna pentru varsta ei si a luat bine luna asta (de ex Anya are cam 8.400g si mai are 9 zile pana la 9 luni; mie una imi pare cam bucalata, dar poate e doar o parere ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Asa....eu tot citesc si citesc dar nu ma indur sa scriu.
Mi-e o leneeeee ca sa citesc din mari clasici in viata (adica Jadi). In primul rand bun venit lui Dayssy si lui Dragos in grupul nostru primitor. Observ ca ai aderat la noi desi esti din noiembrie. Si a mea a trecut granita ilegal (a venit cu o saptamana mai tarziu) da nu ma misc de aici nici cu tancu.

Bun venit fetelor intoarse din vacanta si drum bun celor care pleaca.

La multi ani GInei! Sa iti aduca Domnu drept cadou mult doritul bb3.

Alina (mama de Anya) nu inteleg cum ti se intampla tie chetii d-astea/ Insanatosire grabnica si sa treci cat mai repede la post: cantina pentru Anya. Sa inteleg ca tu esti dovada vie a faptului ca ccc curentul este intr-adevar o amenintare....?

Dana_Lucia, intr-adevar Alberto este un voinic. A recuperat ceva...

Legat de obiceiuri culinare. Eu nu pot sa ii dau inca copilului nimic solid ca nu are cu ce sa mestece. In cel mai bun caz molfaie vreo juma de ora insa nu cred ca ajunge ceva in burta ei. Dovada.

Irinucai nu i-au trecut inca bubele de tantari. Si par a se fi inmultit desi o dau mereu cu Autan, am aparat anti tantari. Arata ca si cum ar avea varicela (si sigur nu are). Am cumparat de la farmacie Fenistil insa nu imi prea place ce scrie pe el, asa ca o dau moderat pe picioare si brate.

In rest, noi nu stim sa facem pa, nu stim sa imitam insa am reusit sa pornim de-a buseilea. Uitati aici.

Cam atat. Intentionez sa plec miercuri sau joi la mare cu cea mai buna prietena a mea. Sper sa rupem vama si sa ne simtim ca la 16 ani (nimic nu ma impiedica, mai putin burta de 5 kile in plus pe care o am). Copilul va sta la soacra, asa ca nu imi fac griji de bunastarea ei. Doar de a mea. Insa am si eu nevoie de un surogat de viata pana una alta. In toamna intentionez sa merg si cu fata la mare, mai pensionareste.

In rest, totul e perfect

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput