Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 3
oanabbb spune:
ce frumos!
imi place f tare ideea.eu am sa fiu mai mult cu aplauzele,cred,pt ca fetele au scris asa frumos...ca nu stiu ce as mai putea spune.
Miramar spune:
Mi-au dat lacrimile, voi dati glas sufletului meu mai bine decat as putea-o face eu.
Asa incat ma bag si eu...la juriu.
melutzica spune:
Zi si noapte ma gandesc la tine,zi si noapte visez la tine,momente de tristete ,clipe de lungi asteptari imi rascolesc sufletul indurerat.Dumnezeu mi te-a daruit pentru un timp foarte scurt;te-am ocortit cat am putut eu de bine si te-am iubit din toata inima si cu toata fiinta mea;se pare insa ca nu a fost indeajuns pentru ca ai plecat de la mine...mult prea curand si prea subit luand cu tine toata bucuria vietii si tot sensul meu de a tari...Totusi,spreanta,cat de mica,intr-un coltisor al inimii a ramas, si te astept incontinuare cu cea mai mare dragoaste;iti promit ca voi face totul pentru tine indifernt cat de greu va fi.Iubitul meu copilas,mamica si taticul tau sunt aici pentru tine si vom fi mereu atat cat va dori Dumnezeu.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
mcrissa spune:
sunt atat de frumoase cuvintele voastre incat eu am ramas muta.mi-au dat lacrimile.sper sa-si aplece si DD privirea asupra noastra si sa ne aduca ingerashul mult dorit.
mi se pare mult mai frumos ca nu se mai tine cont de poze.important e cat de mare si frumos e sufeletul nostru.eu adorm in fiecare seara gandindu-ma la clipa in care-mi voi tine in brate puiul.cred ca in momentul acela voi renaste si eu odata cu ingerashul meu si voi simti cerul mai aproape de mine!
Mcrissa
Ioanatugs spune:
Vai fetelor, ce declaratii frumoase a-ti scris! Venisem pregatita cu declaratia mea si va spun sincer, aproape am uitat-o, cand le-am citit pe ale voastre! Dar dupa ce ma adun un pic, am s-o scriu si eu!
Pentru ca au fost doua voturi contra unu, am hotarat sa scot din concurs, conditia atasarii pozelor, pentru ca aici despre frumusete sufleteasca este vorba! Cine vrea sa puna poze cu ea, poate pune, cine nu vrea sa-si faca imaginea publica - sa nu puna poze. Nu se va tine cont de fizic, ci doar de nemarginita dragoste pentru copilul mult dorit.
Ca ma intrebati de public, oricine poate face parte si isi poate da cu parerea despre declaratiile fetelor, doar ca vor vota pe ultima pagina, doar fetele din juriu. Si eu voi face parte din public si voi aplauda ca si voi declaratiile. Mi se pare incorect sa fac parte din juriu, sau sa fiu concurenta, atata timp cat eu modific listuta si ca sa nu creada cineva ca sunt subiectiva, cu fetele pe care le cunosc mai demult.
Bibyrox te asteptam si pe tine sa concurezi! Multumesc pentru felicitari!
Pentru ca nu fac parte din juriu, ca un simplu spectator, vreau sa spun cateva vorbe despre ultimele declaratii, ale fetelor:
Mariaa nu stiu daca tu esti poeta cumva, sau sufletul tau ti-a dictat vorbele acelea, ca erau foarte frumoase. felicitari! Am ramas fara cuvinte citindu-le!
Amely Cand am citit ce-ai scris, m-am uitat un pic si pe foaia mea, sa verific daca nu cumva erau vorbele mele. Am constatat cu stupoare ca semanau foarte mult si m-am speriat, in sensul frumos! Felicitari pentru simplitatea cuvintelor venite din inima! Acum eu ce-as mai putea scrie oare??
Melutzica ma bucur ca desi ai suferit mult, ai reusit sa treci peste si sa speri in continuare! Declaratia ta e ca o carte deschisa, in care citesc trecutul si viitorul tau! I-ti doresc ca viitorul sa fie foarte frumos si sa-ti intalnesti "scanteia ta de viata"!
Liana30 ai dreptate, grea decizie! Eu propun ca tu sa fii in juriu, pentru ca tu ai un suflet mare si declaratia ta ne va lasa fara replica si pe urma cine va mai scrie declaratii? Nu ma lua chiar in serios, am propus si eu, dar decizia e a ta.
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Ioanatugs spune:
Fetelor, eu nu concurez, dar declaratiile voastre mi-au starnit imaginatia si m-am gandit sa va spun si voua ce gandesc, despre viitoarea mea minune!
Merg de la premiza ca totul in lume are un rost. Si atunci, ma intreb: Care e rostul meu pe Pamant? Cred ca fiecare dintre noi si-a pus intrebarea asta, macar o data in viata. Deci am ajuns la concluzia ca rostul meu e sa aduc pe lume un copil. Un copil care sa duca mai departe valorile morale ale mele si ale sotului meu si sa ne mosteneasca trasaturile. Deaceea eu cred cu tarie ca dragul meu ingeras este undeva aproape de mine, ca ma aude si ma cauta la fel de mult si deaceea eu vreau sa-i transmit pe aceasta cale cateva ganduri:
"Eu te astept -dragostea mea mica- de cand eram o copila si ma jucam cu papusile. De atunci eu te iubesc, te ingrijesc si te ocrotesc. De cand te puneam in carutul de jucarie si te leganam sa adormi. Sigur i-ti aduci aminte de dragostea mea pentru tine, inca de cand udam florile si te rugam sa vii in viata mea, cand voi fi mare. Cand ploua si vedeam curcubeul, eu, copil fiind, credeam ca tu esti acolo sus, deasupra lui si ma astepti, sa urc si eu ca sa fim impreuna. Acum te caut peste tot, in rasaritul soarelui, in ploaia calda de vara, prin nametii albi, in trilul pasarilor din padure. Unde nu te caut eu? Tu stii, dar astepti momentul potrivit, ca intalnirea noastra sa fie si mai placuta si bucuria pe masura! Te voi astepta dragul meu chiar de-ar fi nevoie, sa platesc tribut cu viata mea pentru asta. Atat de mult te iubesc si eu si taticul tau si suntem in stare de orice sacrificiu ca tu sa vii doar si sa ne zambesti, atat i-ti cerem! Inveseleste-ne viata cu aparitia ta si vei vedea ca nu ne-ai asteptat in zadar!
Cu drag mamica ta!"
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
iepumic spune:
Sunt aici si va citesc...si singura concluzie la care am ajuns: nu cred ca putem desemna o castigatoare la concursul asta. Cred ca va fi primul concurs din lume unde castiga toti participantii...premiul consta in posibilitatea de a ne deschide sufletele si de a impartasi sentimentele profunde care, in definitiv, ne-au reunit aici. Dar asta este o parere personala.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Liana30 spune:
Ioana cred ca ai mare dreptate..asa e voi fi in juriu..gata m'am hotarat!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
raalucutza spune:
eu cred ca ar trebui sa alegeti si ziua decernari premiului!nu de alta dar vine sarcina peste voi"doamne ajuta" si ramaneti fara castigatoare!intru si eu in juriu!doar sa ma anuntati cand trebuie decernat marele premiu!nu sunt aspiranta dar am fost!
marinar spune:
pentru ca sunt o viitoare mamica vorbessc deja cu puiul meu.
o sa-l rog sa mai cheme si alti bb-i pe la voi, ca tere frumos vorbiti si aveti multa dragoste de oferit.
nici nu vreau sa ma gandesc la sarcina fetelor din juriu...
va pup pe toate si sper sa vina cat mai repede momentul in care le veti spune cuvinte frumoase puilor vostri.
Marina 13+