Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 27
annitha_cl spune:
Buna fetelor! Mi-am permis sa ma inscriu si eu si am extras din jurnalul printesei mele "JURNAL PENTRU CAND VEI EXISTA"si daca ma pot numara si eu printre participante va multumesc.
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
Ioanatugs spune:
Annitha_cl bine ai venit in concurs , superba declaratia ta si ce frumos nume, sa dea Domnul sa vina cat mai repede!!
kla78 spune:
ANNITHA_CL ,LIANA foarte frumoase declaratiile voastre!mi-au dat lacrimile....e trist cand inima iti dicteaza sa scrii asa ceva dar cu speranta si incredere in d-zeu intr-o zi vom scrie "istoria" nasterii bebeilor nostri!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Ioanatugs spune:
Miramar poate te razgandesti si ramai totusi in juriu, pentru ca ai fost mereu foarte activa pe acest subiect si mereu cea care ne tragea de maneca sa continuam. Nu vrem sa ne parasesti si cred ca toate fetele sunt de aceeasi parere, asa ca pina te hotarasti, eu te-am trecut deja in juriu, am modificat si prima pagina! Te si asteptam decizia ta!
Kla_78 ai dreptate!
Liana30 mult succes!
Amely
Liana30 spune:
Miramarsi eu sunt pentru
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Miramar spune:
Fetelor va pup si sunt tare emotionata si flatata ca voi ma vreti. Si eu va vreau, problema este ca acum am multe de rezolvat si nu voi putea sa fiu aatat de activa precum ma cunoasteti, iar cum mie nu-mi place sa fac lucrurile pe jumatate de aceea ma retrasesem. Nu mi-o luati in nume de rau dar chiar nu pot acum. Poate la urmatoarea editie daca se va mai organiza una voi fi instare acum insa...
Dar, dupa cum am spus, voi incerca, in limita timpului disponibil sa va ambitionez si imping de la spate din umbra.
Anitha bine ai venit - superba declaratia ta.
Va rog din tot sufletul sa nu va suparati pe min, dar oricat mi-as dori chiar nu pot acum.
Va pup pe toate.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Amely spune:
Liana, annitha_cl...super-emotionant... nu am cuvinte! doar si rugaciuni multe pentru voi catre Doamne-Doamne, sa va implineasca visul cat mai repede.
Ioana, o sa-mi fie tare greu sa aleg intre aceste declaratii minunate, cred ca nu sunt deloc buna de presedinta a juriului, ca nu pot fi obiectiva!...
Va pup si mai asteptam si alte declaratii, la fel si viitorii vostri bebici!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
12+
annitha_cl spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre. Toate fetele sunt minunate si declaratiile lor sunt mai mult decat minunate. E foarte greu sa exprimi in cuvinte ceea ce simti si cred ca cel mai usor ne-ar fi noua daca ati fi mici "neghinita" si ati patrunde in sufletele noastre, in inimile noastre, in visele noastre pentru a asculta cum inimile noastre fac declaratii viitorilor nostri copii in fiecare secunta : "tic-tac" echivalentul cuvintelor "te iubesc" "te doresc" "te astept"...
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"