Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
am mai spus'o si ma repet din nou
Si va veni ziua in care toate vom fi strigate..Mamiiiii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Asa cum am promis am citit( si recitit :) ) tot ce s-a scris in absenta mea... si am zambit , am plans iar am zambit !!!
Foarte frumos... am vazut multa tristete dar cel mai important este ca am vazut SPERANTA si cat timp mai exista eu zic sa nu ne decurajam!
Va sarut pe toate.. sunteti deosebite!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Emaaaimee Ioana se ocupa de listutze - ei trebuie sa-i multumesti. Eu doar te-am anuntat ca schimbarea s-a facut si esti pe lista.

Frumoasa povestea Ioana - o mai citisem la alt subiect, nu mai stiu care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MIRAMAR, multumesc pt ca nu esti suparata pe noi. Am mai citit povestea la Endometru, daca nu ma insel. Oricum este superba si imi dau lacrimile de cate ori o citesc. De abia astept ziua in care ingerasul meu o sa imi spuna "MAMI".
In ceea ce proveste data intalnirii, cum am spus nu voi putea veni. Am drum la Bucuresti numai la sf lui septembrie pt HSG si alte analize. Dar daca se poate o sa vorbim pe mess.

catalina

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici de cateva zile. Nu mai vrea nimeni sa ne spuna si noua declaratia pt puiul ei?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu intram aku cateva zile,dar am avut Microsftul bulit si fata bolnavioaranu m-am putut loga nicicum.
Ioana,eu credeam k nu ma vreti.mersic k m-ai trecut pe lista.dk nu mi-ai zis eu nu m-am dus sa verificam mai citit povestea de mai multe ori,dar ma impresioneaza de fiecare data.
Miramar,i-am multumit

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Fetelor, ce este cu voi de atri disparut cu toatele?
Este deja septembrie si vreau sa stiu si eu pe cine felicit virtual ca a luat titlul de Miss mamica in devenire.
la toata lumea

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Catty ma recunosc vinovata - am fost prea ocupata ca sa pot sa evaluez declaratiile. Promit sa o fac saptamana viitoare. Cred ca si restul fetelor au aceeasi problema.

Mergi la inceput

MIRAMAR cred ca pt toata lumea inceputul lui septembrie, si implicit terminarea concediilor, aduce un ritm infernal la job.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor, aveti dreptate trebuie sa ne mobilizam!! De la accidentul lui BARBYE nu am mai fost in stare sa scriu nimic!! M-am intalnit in schimb cu Liana30, care e o dulcica fata draga! Era si ea la fel de trista ca si mine, pentru ce-a patit biata fata!! Sa fii imobilizata la pat pentru toata viata, nu e o veste pe care s-o poti suporta asa de usor, ca sa nu mai vorbim de visul ei cel mare de fi mama, ce poate sa nu se mai implineasca niciodata!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput