Ce sa mai cred, in cine si cand.Sa cred in vraji?
Raspunsuri - Pagina 3
iv spune:
Cred ca am fost putin c-am dur in exprimare.
In ceea ce ma priveste am destule bube in cap, sunt sigur ca nu sunt coret.
Sunt lucruri care sunt de suportat intr-o relatie si sunt care nu pot.
Sunt probleme care se pot rezolva si sunt care nu pot.
Bun am inteles, nu-mi suporti mama, nu e nici o problema nu este prima si nici ultima.
Relatiile soacre - nurori sunt mai dificile.
Femeia a inteles ca e bine sa stea deoparte.
Dar eu, cu mine cum ramane?La fiecare scandal trebuie sa fiu jignit si acuzat de vrute si nevrute?
Cu viata mea cum ramane?Traim o viata nu mai multe.
Accesul la copil imi este restrictionat, l-au botezat cum au vrut si unde au vrut.
Am fost fortat sa ma casatoresc ca copilul sa-mi poarte numele caci colegii lui vor rade ca are parinti diferiti de nume.
Soacra mea deja a fixat pretul pensiei alimentare.
Stiti, eu sunt minoritar, credeti ca de fiecare data sunt jignit atat eu cat si altii din minoritatea mea, defapt toti, ei sunt devina ca noi nu ne intelegem.
Mama a plecat la peste 2000 km distanta ca sa ne lase in pace.
Situatia e urata tare rau de tot.Copilul este folosit de ea in favoarea ei nu a copilului.
Ea stie de ce a pus mana pe mine.Daca eram un nimeni, puteam sa fiu eu supersexy stateam in banca mea linistit.
Ma doare tare, dar nu am ce face, tampesc cand vad ca lucrurile in jurul meu merg foarte prost.Am nevoie de o familie ca de aer.
Am fost orfan de tata, mama pentru a ma ajuta a plecat in afara de cand eram mai mic.
Dar cred ca oglinzile mele sunt de vina.
Va pup.
Ioana Sora spune:
Iv, la divort se stabilesc si zile de vizita. Sa profiti de ele. Si vireaza banii pentru copil intr-un cont, asa e cel mai bine.
iv spune:
Da Ioana sora.
Cunosc acest lucru, in plus trebuie incheiat la fiecare intalnire un fel de proces verbal de vizitare.
Pensia alimentara se fixeaza mai nou in procente, cel putin e recomandabil acest lucru.
Se solicita pe timpul judecatii, pentru evitarea eventualelor sicane.
Problema nu este acest lucru, din viata de zi cu zi dupa un anumit timp mamele incep sa colaboreze extraordinar de bine cu fostii soti, in speta tatii intrucat copii au nevoie de niste discuri bune de frana.
Tatii pe lumea asta au si ei cu sau voia lor un anumit scop.
Mama este mama iar tata este tata, nicunul nu-l poate inlocui pe celalalt.
Cel putin din toti prietenii sau cunostintele mele chiar daca parintii au divortat, cel putin dupa varsta de 10 ani lucrurile se schimba, copii intra in diferite combinatii, mamele simt ca pot fi usor pacalite si apeleaza la datoriile de tata al fostului sot.
Am vazut cum unele colaboreaza foarte bine cu actualele sotii ale fostilor soti, e interesant acest lucru.
In ceea c ma priveste, pentru mine divortul este un mare pacat.
Sunt foarte credincios.Ma enerveaza tare persoanele care au ceva cu preotii, nu chiar cu religia.
Insa religia e religie, este plina de reguli care trebuiesc urmate pentru bunul mers al lucrurilor.
Sotia mea este putin atee, crede in Dumnezeu dar cand ii spun despre o anumita regula imediat se ajuta efectiv devina isterica.Are ceva cu regulile preotilor.
Ma rog, nu este treaba mea in ce crede ea sau ce are ea de gand, fiecare e liber sa faca ce vrea.
Acum suntem impreuna, intre noi nu mai este nimic, copilul ne leaga in continuare.
Nu sunt fericit, imi doresc acest lucru, dar este greu sa accepti ca de dragul copilului trebuie sa suport pe cineva.
Astept puncte de vedere.
brendamitran spune:
ce fel de minoritar esti?
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
iv spune:
Nu cred ca conteaza minoritatea mea.
Dar cred ca asa cum poporul(atentie nu si cetatenii) roman are propriile obiceiuri si traditii asa au si altii.
In Romania am vazut ca noi, inclusiv si eu doi bani nu dam pe ceea ce suntem, in afara lucrurile stau altfel.
Daca un strain comenteaza ceva cu privire la un obicei romanesc, lucru care nu se intampla, stii ce repede te aprinzi.
Cred ca pentru mine e la fel, daca cineva comenteaza cu privire la originele mele, chiar daca sunt ele rele, nu ma simt deloc bine.
Nu reactionez, tin in mine, dar cu siguranta nu ma simt bine.
Imaginativa daca intr-o familie originile fac obiectul jignirilor, doare tare.
Daca ma jignit o data, de doua ori, de ... ori, niciodata nu am sa mai cred ca s-ar tine de vreo promisiune ca nu o va face.
Orice poti face, suntem liberi insa respectul ramane respect.
Cand iubesti iubesti total asa cum esti si cum este cel de langa tine.
Stia ca sunt minoritar, ca am propriile obiceiuri, propriile traditii care trebuiesc respectate de mine si de propria mea familie.
Respect cu mare placere orice obicei romanesc, sunt cetatean roman si sunt in primul rand un PATRIOT.
brendamitran spune:
Iv,ai dreptate,nu conteaza ce fel de minoritar esti,era o intrebare de-a mea din pura curiozitate si nu era obligatoriu sa raspunzi...
Cit despre respect......ai perfecta dreptate.Mai presus de toate sintem oameni,indiferent carei natii apartinem.
Si exista o vorba:nu exista padure fara uscaturi.Deci orice etnie isi are propriile uscaturi,nu neaparat una minoritara.
Corect,stia cind v-ati caatorit ca esti minoritar,trebuia sa respecte pina la capat treaba asta,indiferent ce s-a intimplat cu voi!
Asa ca,draga Iv,de la mine:
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
gabibarta spune:
Iv, nu stiu exact despre ce fel de obiceiuri este vorba, dar in loc de jigniri cred ca s-ar fi putut rezolva cu compromisuri. De exemplu la noi eu sunt evreica, el crestin.. Copiii au fost botezati, insa noi tinem si sarbatorile evreiesti, si cele crestinesti. Cateodata mi-a impus sa duc copiii la biserica, insa nu i-am dus, mi s-a parut o mare porcarie, ca el sa doarma toata duminica din cauza betiei de sambata noaptea si eu sa merg la biserica "lui". Eu zic ca totusi diferentele de nationalitate si religie n-ar trebui sa fie un motiv de cearta...