recup aloc.sect.6

recup aloc.sect.6 | Autor: loryi1974

Link direct la acest mesaj

Acum 10 luni ne-am mutat din sectorul 6 in 3 si de atunci nu am mai luat alocatia.Eu am inca buletin pe sectorul 6.Cum pot sa o recuperez/ce acte trebuie/unde trebuie sa merg?Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Ai facut mutatia? Daca da, sunt sigura ca trebuie sa mergi tot la ei, unde ai depus actele prima data ca sa rectifici datele. Oricum, si de nu recuperezi acum, banii "raman" acolo, ii poti recupera oricand. Eu n-am mai primit alocatia de luni de zile (pentru c-a existat o reziliere a contractelor cu bancile sau ceva asemanator si tb sa merg din nou sa depun parca un extras de cont de la o banca agreeata - mie mi intrau direct pe card...)n-am remediat situatia, astept alergatura pt al doilea, sa rezolv dintr-un foc.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Initial creeata de loryi1974

Acum 10 luni ne-am mutat din sectorul 6 in 3 si de atunci nu am mai luat alocatia.Eu am inca buletin pe sectorul 6.Cum pot sa o recuperez/ce acte trebuie/unde trebuie sa merg?Multumesc

Totul se rezolva numai pe str. Parintele Galeriu (fosta Venerei).
Programul este Lu, Mi, Vi 9,00-15,30 (parca).
Te duci acolo cu certificatul de nastere (original si copie), buletinul tau (original si copie) si o cerere (asta numai stiu sigur, dar sa fii pregatita cu o foaie de hirtie si ceva de scris).

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

Imnul lui Irinel

Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Kittie !
Vezi sa nu depasesti 3 ani de cand nu ai luat alocatia pentru ca pentru mai mult de 3 ani nu se da din urma si banii se preascriu la stat .Te sfatuiesc sa te duci la DMSSF unde ai dosarul de alocatie cu certificatul de nastere si extrasul de cont si sa depui cerere pentru drepturile banesti restante daca esti aproape de termenul mentionat mai sus .

Mergi la inceput