Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Buna!!!
Oana super videoclip .Asteptam vesti din Germania!! Cat stai pe acolo???
Roxana felicitari pt. Catalin care e un scump!!!
Bey fete ce frumos a fost la nunta la care trebuia sa fim nasi....distractie la maxim. conteaza sa ai muzica buna.
Imediat pun poze, am fost si la restaurantul nostru, am profitat ca nu erau chelnerii pe acolo si am pozat sala care era aranjata pt. nunta.
va si revin cu poze.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Roxana Claudia spune:
Krelia, Giova si Ginutza2002 - multumesc pentru laudele aduse ursuletului meu. Pe el il vom boteza in ziua nuntii asa ca inchipuiti-va cam ce cursa contra-cronometru vom avea!! Dar sper sa iasa totul k.
Astazi mergem sa vedem cum putem amenaja terasa de la Pescarus. Am mari emotii si cu vremea..daca ploua suntem dusi pe copca pentru ca aia nu au copertina. Dar..de, am semnat deja contractul, am platit...Chiar asa, a mai facut cineva nunta pe acolo??
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
cri. spune:
Ginutza, nici eu n-am disparut, numa ca am o gramada de treaba la servici. De pregatit...n-am mai pregatit nimic, ca avem ceva pb de buget si am inceput sa taiem drastic tot ce insemna capriciu si sa lasam doar ce e stricta necesitate.....si ce de idei mai aveam.....o gramada!!!!
Elara, unde ai gasit pantofiorii? Poate pui si poze, ca si eu tot rosii cu toc inalt vreau. Inca nu stiu cu ce ma imbrac dar stiu ce pantofi vreau
Pupici
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
elara spune:
Gata, Cri, am pus poze cu pantofiorii de civila. Modelul e identic la croiala...sau calapod..(cum s-o spune...) atat ca sunt rosii complet.
Si am mai adaugat si cateva poze cu localul nostru aranjat de nunta. La noi va fi decorat pe bordo cu alb.
Edit ca uitasem esentzialul (eu repede sa ma mandresc cu pantofiorii ): I-am luat din pasaj de la Universitate, din magazinul aflat imediat in dreapta, dupa libraria de langa intrarea de langa ceas (chiar..mai e acolo ceasul? ca parca nu l-am mai vazut...).
Costa 140 Ron si mai gasesti si in Mall Plazza (la Lujerului) da' nu mai stiu exact unde. Acolo costau 130 dar nu aveau masura mea. I-au mai ieftinit ca in primavara costau 190 Ron si era pretz redus de la 210 Ron dar cum veni vara... Eu ii ochisem mai demult dar am asteptat sa fie gata rochitza de civila ca sa fiu sigura ca imi place si asta voi purta. Si in plus..speram sa gasesc sandale... da' nu am gasit ceva sa-mi placa.
Asa ca ..pana la urma dupa toata asteptarea m-am ales cu reducere la pretz.
quote:
Originally posted by cri.
Elara, unde ai gasit pantofiorii? Poate pui si poze, ca si eu tot rosii cu toc inalt vreau. Inca nu stiu cu ce ma imbrac dar stiu ce pantofi vreau
Pupici
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
elara, felicitari pt makioza!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
poze nunta
poze din Alba
Fetele disper: am vreo 5 pers. care mi-au zis ca vin, si credeam ca nu. Nu stiu unde le mai pun. sper sa renunte totusi dintre neamuri, vecini sau priteni ai parintilor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by cri.
Ginutza, nici eu n-am disparut, numa ca am o gramada de treaba la servici. De pregatit...n-am mai pregatit nimic, ca avem ceva pb de buget si am inceput sa taiem drastic tot ce insemna capriciu si sa lasam doar ce e stricta necesitate.....si ce de idei mai aveam.....o gramada!!!!
si noi avem prb cu bugetul!
sa speram ca se vor rezolva cat mai repede ca altfel ....
pup la fete!
aaa si elara bravas ca gasisi machioza bre! si tare mumosi pantofi!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
elara spune:
Multumesc, fetelor.
Numai ca sunt cam ... cu inima indoita ca aveam cam mult fard pt cat sunt eu obisnuita... Uffff o sa o rog sa ma machieze mai "subtzire" atunci ca parca nu prea ma pot acomoda asa cu mine insami cu atata machiaj...
Hai, va pup si fug la cumparaturi..ca am o listaaaaaaaaaaa
Ginutza si Cri, va intzeleg ... ca si noi am aasteptat sa luam banutzii si se pare ca tot va fi nevoie sa intram si in descoperirea de card...
Da' asta e! Odata se casatoreste omul... In cazurile fericite
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ginutza2002 spune:
Giova foarte frumos restaurantul si pozele de la nunta, tot!foarte frumos!
nu dispera ca iti mai vin oameni pt ca cei pe care te bazezi aia iti vor creea surpriza!
chiar am pe cineva care si-a facut nunta si cel mai bun prieten al mirelui nu a mai venit!
mirele a vb tot timpul la tel cu el si ala ii spunea stai asa ca sunt in cutare loc, stai asa ca sunt la 5 min de restauant si nu a mai ajuns la nunta!
nu a mai vrut sa vina sub nici o forma!
asa ca....
si la mine la cine ma asteptam sa zica bah io nu vin ca nu am cum sau mai stiu eu ce mi-a spus da ma vin si invers!
mai sunt si oameni de astia!!!
dc intr-adevar au o problema grava sau chiar nu pot apai sa imi fie cu iertare, dar atunci ii inteleg, dar pe ceilalti imi vine sa ii impusc!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by moko
in primul rand, bine v-a regasit miresici si nevestici!!!
apoi, da, eu am marsul nuptial in format mp3..daca nu ai facut inca rost de el, da-mi repede un pm cu email-ul tau si ...se rezolva imediat!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
ti-am trimis PM....pleaseeeeeeeeee...am nevoie de marsul nuptial...
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august