Miresele anului 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pai..n-a mai durat mult , asa e ...
...l-a crutzat, insa au fost nevoiti sa paraseasca cu totii insula ...mai putin descreierata aia de Sal ...care cica, investise prea mult in insula, ca sa poata pleca....
Si apoi l-a aratat pe el intr-un netcaffe, primid un mail cu atasamentul pozei de grup, de la Francoise, "with love "
(or fi ramas impreuna? )

Si gata filmu'

quote:
Originally posted by elara

Si? si? Ce a facut Leo dupa ultima publicitate? Ca eu am adormiiiitttt cu tv aprins... Ca m-au lasat astia cu curiozitatea nesatisfacuta exact cand era sa-l impuste ala ca l-a dat de gol Sal ca el copiase harta... Si am eu o presimtzire ca mai mult de cateva minute nu a mai fost pana sa se termine filmul...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc frumos, gurule! Chiar imi parea rau ca am pierdut finalul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BUna dimineata FETELOR !!!
AM INTRAT PE ULTIMA 100 DE METRI SI CHIAR AM EMOTII!!!!
Ieri am discutat ultimele detalii la restautant, am dat comanada pentru aranjamentele florale din sala si cat atat. Tortul ni-l vor face cei de la restaurant, adica colaboreaza ei cu o cofetarie si am ales un tort Diplomat!!!!
Am facut proba de machiat ieri si a iesit super!!! In rest, abia astept sa vina sambata...
O zi buna tuturor cu mult spor la pregatiri...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianama spune:

Da Raza de soare al tau era dar nu stiu de ce nu il mai gaseam ca doar il vazusem in poze si cand l-am cautat din nou nu mai era.
Iti multumesc mult ma duc sa il printez si sa duc modelul la cofetarie .
Elara dar actele la primarie l-ai depus ca azi ar fi prima zi pentru noi de depus nu?
Eu ma duc indata ca de dimineata nu am avut cu cine sa-l las pe bebe ,dar oricum nu ma grabesc ca eu vreau o ora cat mai aproape de ora 18.00 cea cu cununia religiosa sa nu fie prea mare diferenta intre ele ca nu vreau sa vin de la primarie sa mai stau nu stiu cate ore acasa si abia apoi sa merg la cea religioasa ,sper sa mai gesesc o ora mai tarzie libera.
Sa aveti o saptamana excelenta si spor la pregatiri.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Felicitari proaspetelor nevestici! Salutari viitoarelor miresici!

N-am mai dat de muuulta vreme pe aici motivul fiind pe masura: am nascut in urma cu 6 saptamani o minunatie de baietel..Toate bune si frumoase insa nunta e peste1 luna iar eu sunt in criza de timp cu pregatirile.

Pepenash si DyaDya - indrumati-ma si pe mine catre instructori pentru a invata valsul miresei. Sotul meu este afon in ale dansului si mi-ar prinde sa merg la cineva recomandat. Va rog din suflet sqa ma indrumati!!

Altceva - tortul miresei..de unde ma sfatuiti sa-l cumpar? Stiti ceva cofetarii bune??

Pupici si revin curand!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Sa-ti traiasca printul si sa aiba noroc in viata!
E haiosel foc...are veleitati de boxer

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

N-am mai dat de muuulta vreme pe aici motivul fiind pe masura: am nascut in urma cu 6 saptamani o minunatie de baietel...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

hai sa traiti fetili!

lume noua pe aci pe la noi bre!
roxana claudia sa iti traiasca bebelul sa fie sanatos si iubit!
casa de piatra miresicilor din acest WE!
vad ca filmul de aseara avu audienta maxima!si eu m-am uitat la el!
offf tre sa ies ca isi facu aparitia the big chief!!!
iar are spume pe el!!! cred ca il

pup!!!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by iulianama

Da Raza de soare al tau era dar nu stiu de ce nu il mai gaseam ca doar il vazusem in poze si cand l-am cautat din nou nu mai era.
Iti multumesc mult ma duc sa il printez si sa duc modelul la cofetarie .

Mi-era teama sa nu ma laud degeaba . atentie, insa, k marginea aia rosie e suportul, de fapt, pt k asa l-am vrut noi ...da' cred k te poti inspira...sper sa-ti fie de ajutor!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrr....vreau si eu "marsul nuptial"..aveti careva mp3????pleaseeeeeeeeee

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

in primul rand, bine v-a regasit miresici si nevestici!!!
apoi, da, eu am marsul nuptial in format mp3..daca nu ai facut inca rost de el, da-mi repede un pm cu email-ul tau si ...se rezolva imediat!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput