Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici si eu pe tine. Sa stii ca de aici de la fete imi iau puterea si optimismul, pentru ca aici pot si vorbi de necazul meu oricand si ma incarc cu energie. Abia astept sa va dau vestea cea mare

Bubule care mai e treaba?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

FELICITARI ALIONEI<,sa fie un bb sanatos si cuminte.
OANABB,
vreau sa-ti spun ca azi am avut temp.37,1 si sunt in ziua a 2 dupa CM.Am mai vazut un -mucus cu putin firicel de singe}asta a fost si ieri si azi de obicei era in ziua 12/14 dupa CM
m-am dus sa-mi iau si tensiune si asa ceva n-am mai vazut,atit eu si sotul ne-am speriat era 147 cu 90,era mult mai mare decit arata pe tensiometru,cel mult era pina la 140 cu 80,fetelor ajutati-ma sa fie de la ceaiul BU,care il beau sau de la pastile,ce sa fac ?
o sa-mi cumpar si test de ovulatie ,am vazut de doua feluri,cel cu saliva si unul foarte performant dar foarte scump-199$.
va pup,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,e timpul sa deschidem un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80517" target="_blank">capitol de reusite. Va invit pe toate sa ramaneti "pe mana mea". Ei,ce ziceti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Alionushca FELICITARI sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!! esti bravo!!!!!

marryan

Mergi la inceput