Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa va salut,mi-e dor de voi si va citesc zilnic dar nu mai am nici o tragere de inima sa mai scriu,sper ca ma intelegeti sau macar incercati sa o faceti....
Noutati nu am,sunt in ziua 4 si luna asta,nu stiu de ce am suportat mai greu venirea rusilor... In fine,poate pentru ca sunt obosita....Obosita de viata...
Melule fruntea sus ! Sincer nici nu stiu ce sa-ti mai zic,cum as putea sa te incurajez ca si eu sunt dezamgita de rezultat...Ma asteptam la o evolutie. Dar sunt mandra de tine ca incerci sa-ti revi,asa te vrem toate,o luptatoare
Amely deja mi-e dor de tine ,trebuie sa ne mai vedem,asta e clar...Dar sa nu ma mai lasi sa te plictisesc cu povesti de groaza! Nu stiu ce mi-a venit,ca de obicei e un subiect "tabu" incuiat undeva in adancul sufletului si nu prea dicut despre el...Imi pare rau ca te-am intristat

Va pupic pe toate si va doresc o zi buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: dac-ai sti cat ma bucur ca esti mai vesela in ciuda racelii si a vestii primite! Uite multi de la mine! Alin e un inger! a fost superrrr simpatic
las' ca vezi tu cum te trezesti gravii, cand te astepti mai putin! eu cred ca tu vei ramane natural, indiferent ce spune dr. tau

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Amely, m-am gandit si eu la asta, cu TPC-ul, dar am inteles ca nu se rezolva nimic daca iese pozitiv, asa ca mai bine nu stiu, la ce-mi folosese sa stiu? Baile cu bicarbonat inainte nu stiu cat de mult ajuta, ca mie sa nu se spele albusul care ajuta gigeii sa inainteze (am vazut la televizor).
O sa fac inseminare luna aceasta si vedem poate mai deslusim cate ceva. Dar la gigeii nostri, prapaditi si prafuiti, nici nu-mi fac sperante!
Vorba lui Melu, imi pun sperantele in fiv si poate fac gemeni si impusc doi iepurasi o data cum s-ar spune!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mishulica scumpa, nu fi trista si te rog eu mult nu iti pierde speranta de tot. Sa vezi ca atunci cand te astepti mai putin vine si minunea.
Va pe TOATE .

Cristinna 13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mishuleee...si mie mi-e deja dor de tine! Iar faptul ca am vorbit amandoua atat de deschis niste lucruri nu m-a facut decat sa imi fie si mai drag de tine, sa te admir din tot sufletul si sa fiu mandra ca suntem prietene!
Mai fetelor, voi aveti idee cate cunostinte are Mishulina in materie de medicina? cred ca poate da clasa la multi dr-i...eu una, am ramas masca stiu ca din pacate nevoia ne invata, bat-o vina, dar este admirabil cat a studiat ea

Sheri draga, in luna (mai precis, in ziua) in care am facut singurul TPC din viata mea am ramas insarcinata... (e drept ca s-a terminat prost, dar n-are nici o legatura) Madana la fel, a ramas in luna cu TPC, si mai stiu si de alte fete...acu, superstitie sau nu, m-am hotarat si eu sa-l mai fac o data, poate s-o nimeri la fel Nu vreau sa te influentez, D-ne fereste, imi dau si eu seama ca e o chestie puerila, dar cine spune ca eu sunt vreo fiinta matura si cu capul pe umeri? cre' ca nu mai am mult si ma duc si pe la babe ghicitoare

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Amely, ahhaaaa, acum inteleg de ce se inghesuie fetele la TPC, si m-am gandit si la un posibil raspuns.
Cand am studiat hormonii masculini pe google, undeva pe un site am citit ca sunt in limite mai ridicate (in special testosteronul)dimineata inainte sa se dea jos din pat, si acel doctor recomanda pt sexul dirijat cel de dimineata, deoarece testosteronul este ca la Tarzan atunci.
E, si cu TPC-ul, daca te prinde analiza in timpul saptamanii, prestezi de dimineata, capisi? Sau asa cred eu.
Deci, inca o data, cine se scoala de dimineata -si face treaba-departe ajunge se adevereste!
O fac in august, cand am agenda goala sa nu ma plistisesc.
Tu unde l-ai facut? Se face si la Giulesti?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna!!!

Vreau sa stiu si eu daca si pe cine astept asta seara la intalnire!!!
V-ati hotarat? Veniti? Scuze ca sunt asa de scurta in exprimare dar flacaul meu are mare nevoie de atentia mea azi...nu stiu ce are!

Urez bun venit fetelor noi si le doresc calatorie scurta prin aceste capitole... Fetelor...aratati-ne ca se poate sta si putin pe aici, pe la endometre!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor acu am vazut la stiri un dispozitiv care iti indica perioada in care esti fertila. Arata ca un ruj (astia il numeau "mesagerul berzei"), are o chestie de sticla (gen microscop) pe care aplici o picatura de saliva in orice moment al zilei si daca sarurile se aranjeaza sub forma de feriga atunci esti fertila. Se gaseste in farmacii in Cluj (asa ziceau la stiri), costa un pic mai mult de 1 mil lei vechi si poate fi folosit 3 ani. Are mare succes in strainatate si a inceput sa aiba si la noi. Pai scuteste o multime de bani pe teste de ovulatie si-l ai la indemana oricand.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sheri pai la Giulesti l-am facut...pe vremea aia eram pacienta Moisicii

Laura Ioana, foarte interesanta treaba cu "detectorul de fertilitate" eu una m-as baga, daca l-as gasi si in farmaciile din Bucuresti. Daca nu, oricum astept cumintica sa apara. Ca la cati bani am dat pana acum (cred ca o puneam lejer de un FIV) ce mai conteaza un milion?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am gasit pe google ca dispozitivul ala se cheama "Testerul Donna de Fertilitate", poate fi comandat on line si costa 1 200 000 lei vechi. Mie una mi se pare super! Cica multe femei au reusit sa aiba un copil dupa ce sia-u determinat perioada fertila cu testerul asta. E bun pt cele cu CM neregulate si nu numai. Succes!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput