Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

muuh, dar saculetul din ce e, din panza sau ce? se poate baga panza la microunde? sa nu ia foc...

ada 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CSA spune:

La multi ani adelapopp

Revin cu rugamintea de a ne introduce si pe noi in grup, si cu datele despre bb Daria:

DPN: 26 iulie, Municipal
Date eco: 32w5d - 2100g, 36w - 2866g

Multumiri si pupici de la

37+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adas scrie ca e 100% bumbac. E un gen de panzica asa. Pai il tii 1 minut la 300 W la microunde cam greu sa ia foc in intervalul asta.

Miruna 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

muuh o sa incerc sa confectionez si eu unul. tocmai am devastat un castron de cirese fara carnita
poate se pricepe careva la treburi mai "bisericesti". nasul meu de cununie a murit acum o luna si cum tot pe el trebuia sa-l punem si la botezul lui bebe, sotia lui vrea sa-l boteze ea, impreuna cu fiul ei. problema e ca eu stiu ca in perioada de doliu nu are voie sa boteze. si in plus mi se pare cam aiurea. stie cineva daca se poate???

ada 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Adas, eu zic ca cel mai bine intrebi un preot

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

COSMMYR FELICITARI PT. BAIETEL!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE!!!

Fetelor se pare ca toate avem probleme cu picioarele umflate. Eu oricata apa beau seara tot butuci mi-s gleznele, dar asta e...

Spuneti-mi si mie rogu-va, cam cate randuri de haine de bb aveti asa pt. inceput? Nu as vrea sa cumpar prea multe ca cresc repede si ar fi bani aruncati, dar nici prea putine sa tot stau sa spal. Haideti poate ne mobilizam si facem o listuta asa mai exacta cu ce avem nevoie la inceput. Proaspetele mamici cred ca stiu si mai bine, asa ca daca aveti timp, ajutati-ne si pe noi astea fara pic de experienta

Mihaela 33+ Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

adas Poti boteza oricand copilul! Botezul este o taina foarte mare si nu este conditionata de un doliu, de post sau de alte zile de sarbatoare! Poti boteza oricand chiar si la o ora de la nastere sau mai tarziu in orice zi! Daca faceai nunta ar fi trebuit sa tii cont de doliu, si sa mai astepti nitel. Orice preot bun iti poate spune asta!

Muuh pentru ce sunt saculetii cu samburi de cirese?

Pentru calculul DPN-lui eu am folosit : http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco . Foarte, foarte util!!

ADELA LA MULTI ANI!!!

cosmmyr Felicitari Sa vii cu povestioara!!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

mihaela am trimis pe mailul comun o lista cu lucruri necesare si la spital si acasa (lista pe care am compilat-o tot de pe aici, de pe DC )
poate iti e de ajutor..in ea nu este trecut si nr de bucati pentru hainute, insa am vb cu o mamica si mi-a zis ca pentru inceput ar cam fi suficiente vreo 5 randuri...

adriana 33+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ioana, ceaiul de care zice assa se cheama colic baby l-am vazut eu azi la help net si am intrebat de el.
mihaelagrosan, eu in bagajul de spital la hainute bebe am pus asa: 6 body cu maneca scurta..diferite marimie ( unele is mai mari altele mici mici), 2 costumase ce au : bluzita+pantalonas+caciulita+manusi sunt special ptr nou nascuti si le gasesti la magazinul Piciul, 3 body cu maneca lunga, picior tot din care unul are si caciulita,o salopeta+caciulita ptr scos din spital si paturica. Parca am pus si niste sosetele...nu mai stiu.
Vreau sa zic ca eu am cumparat o gramada de hainute...pe unde am fost nu m-am putut abtine si am tot luat...mie imi sunt atat de dragi. Oricum sa nu luati body care se baga pe cap...sa fie cu capse pe o parte sau pe mijloc.
Muuh, tu tot nu stii ce e bebele tau?

Fetelor,eu nu mai pot de nerabdare...ma invart pe loc asa fara sa fac nimic concret. Incerc sa imi gasesc ocupatie sa nu ma mai gandesc dar nu prea reusesc. Mai am 6 zile pana la DPN. Ma duc iar la plimbare in seara asta....poate poate se indura cea mica si vine. Vb cu bebelina sa vina, i-am aratat ce de lucruri frumoase i-am cumparat si cum o asteapta toate pe ea...dar ea nik...nu prea ne baga in seama...ne cam ignora.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

COSMMYR FELICITARI PENTRU BEBE! SA FIE SANATOS SI SA AIBA O VIATA SENINA!
Angelli din pacate pt. mine e cam tarziu pentru intalnire. Sunt cu bagajul facut langa usa si ma omoara niste contractii nedureroase inca. Sper sa nu se intample nimic pana duminica ( cand am medic) , dar daca va intalniti, beti un suc si pt. mine
Fetele v-am trimis pe mailul comun o carticica despre diversificare .
M-am gandit sa o trimit acum , ca mai tarziu cine stie cum stam cu timpul.
V-am pupat

Mergi la inceput