Mamici de iulie - august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
adas spune:
ayaana, eu am luat un termometru de la ufesa cu vreo 150RON parca. masoara temp in ureche si masoara si temp din camera, la apa de baie sau mancare, laptic, etc. o sa vad folosindu-l cat e de bun sau util.
crissa, in ultima luna si mie mi-au revenit greturile, ba chiar am de cateva ori dimineata. iar de o saptamana mi-e f. greata dupa ce iau materna. si cum am terminat flaconul de doua zile, nici nu am mai cumparat altul. stiu ca trebuie luat chiar si dupa ce nasc, dar nu se mai poate mai fac macar o pauza mica pt. ca altfel si cu burta asta numai de stat peste wc nu am chef
ada 39+
ayaana spune:
adas de unde l-ai luat? mi se pare f util, ca masoara tot ce trebuie masurat si nu tb sa luam separat pentru baie, camera, mancare...si in cat timp iti da rezultatul?
adriana 33+ si diana-maria
angelli spune:
Cristina_Ioana sunt superbe pozele!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
geliza spune:
Fetelor, tocmai ce mi-am comandat acest tip de biberon..ia uitati-va si voi
http://www.babybfree.ro/index.html
Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
adas spune:
uite, tocmai m-am uitat la termometru si zice ca trebuie sa-l tii cateva secunde (3-4) orientat in canalul auditiv. e adevarat ca pretul e destul de mare fata de ce ai mai gasit tu. mie mi-a convenit pt. ca masoara si temp. in camera, a apei de baie sau a mancarurilor. probabil ca la inceput, cum sunt la primul bebe si nu ma pricep sa testez altfel, o sa ma ajute. sper
ada 39+
adas spune:
quote:
Originally posted by ayaana
adas de unde l-ai luat? mi se pare f util, ca masoara tot ce trebuie masurat si nu tb sa luam separat pentru baie, camera, mancare...si in cat timp iti da rezultatul?
scuze, dar cred ca scriam in acelasi timp cu tine si nu am vazut exact ce ma intrebai. l-am luat din cora, dar prin februarie sau martie. nu stiu daca mai au acum. dar merita sa incerci.
ada 39+
ayaana spune:
adas tocmai ca pretul e mai mic...eu am gasit cu 185 RON si nu era decat pentru corp si pentru camera...asa ca al tau e mai convenabil. dar de unde l-ai luat?
da...intr-adevar,scriem in acelasi timp ...eu nu am vazut ca mi-ai raspuns, de aia editez....multumesc, o sa incerc...
angelli spune:
Azi care bebel vine?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
Muuh spune:
Cred ca puteti folosi si alte tipuri de seminte, gen fasole uscata, grau nu stiu eu prea multe feluri dar din astea cu bob. Sau daca nu cumparati un kg de cirese, oricat de suspecte ar fi si scoateti samburii din ei. In principiu trebuie sa mearga si samburii de visine. Cred ca din 2 kg de visine si cirese ies cat pentru un saculet, m-am uitat acum si scrie ca are aprox. 200 gr. de samburi in el.
Cristina_ioana uitasem de saculet si mi-a adus aminte prietena mea cand i-am cerut ieri sa imi trimita ceva si pentru colici. Poate au si pe la noi dar habar nu am unde.
Miruna 36+
CSA spune:
Buna fetelor,
Ayaana, multumesc pt raspuns. Si eu stiu ca ar tb sa ai un pediatru cand se naste bb, care sa vina sa-l vada in prima saptamana de la iesirea din spital. Eu am vb cu Dr mea de familie, dar ea nu se ocupa de bebici, insa mi-a recomandat un pediatru. Deoarece eu sunt "consemnata" la pat pana se naste bb, am vb la tel cu Dr pediatru care mi-a dat nr ei de mobil si mi-a spus sa o sun cu o zi inainte de a iesi din spital, ca sa stabilim vizita.
Insa daca poti, ar fi bine ca dupa ce ai ales un medic pediatru, sa-i faci si o vizita la cabinet, sa vb "face to face" cu el/ea, inainte de nastere. Asa, sa vezi daca iti este simpatic/a, daca se comunica bine cu el/ea, si cam cum se comporta cu cei care sunt in cabinet.
37+