Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa poti sa bei linistita o bere.
La fe si pentru cele care prefera cafeaua cuvantul de baza este moderatie, eu cel putin asa am citi peste tot si asa mi-a si zic doctorul cu toate ca pentru mine cafeaua nu e o tentatie dar o cola...ei bine oricand.
Cristina_ioana stii ceva de cornelia_laura?

Miruna 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

MADYN vreau si eu in listutza
Uite datele mele: DPN: 17.08.2006
Nascuta pe:16.12.1979
Voi naste o , care se va numi Clara.

Spitalul si medicul nu le stiu inca. Asta fiindca a trebuit sa renunt de curand la doctorul meu. Acum ma intereseaza cu precadere doi medici: Vladareanu si Corina Grigoriu. Care dintre ei credeti ca m-ar primi cu o sarcina atat de avansata? Muuh ma poti ajuta cu un sfat in legatura cu Vladareanu? Larissa_79 ce-mi poti spune despre Corina Grigoriu?
Va rog fetelor, nu ma lasati!!!

33

Mergi la inceput

Norocuta sa-ti traiasca Nour, sa fie sanatos si mancacios! Recuperare rapida pentru tine si multe multe si .

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tweety nu stiu ce sa zic, sfaturi nu ma bag sa iti dau iti pot povesti doar parearea mea despre Vladareanu. Si uite pe Cristina_ioana a primit-o cand era destul de avansata. Deci despre Vladareanu: eu sunt foarte multumita de el. Este un medic pe gustul meu: calm - desi poate prea calm cateodata, mi-a explicat tot cand l-am intrebat ceva important (dar nici eu nu am avut intrebari asa cu duiumul) si m-a facut sa tratez sarcina ca pe un lucru cat se poate de normal si sa ma port ca atare, nu am avut nici un fel de interdictie din partea lui cuvantul pe care l-a tot repetat a fost "cumpatare". E adevarat ca nu am avut probleme in timpul sarcinii am avut doar la inceput si atunci am apreciat ca a fost de acord sa mi le tratez homeopat. Mai pot sa iti spun ca atunci cand l-am ales pe el, mult inainte sa raman insarcinata, am avut posibilitatea sa aleg orice alt medic, mai tanar sau batran, mai cunoscut sau mai putin cunoscut si totusi ceva m-a facut sa ma opresc la el. Ce anume nu iti pot preciza exact. Acum astept sa nasc si sper ca totul sa fie ok. Este experienta mea cu el dar repet nu ma bag sa dau sfaturi in problema asta si nici sa fac recomandari. Nu ma intelege gresit dar asta este un principiu de al meu, nu recomand pe nimeni in probleme medicale.

Miruna 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Alexia 27, avem acelasi DPN, 4 august! Inca un picut si gata, vine bb!!! Eu una abia stept!!!
Tatiana, , 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Va rog sa-mi treceti si mie masuratoarea de la saptamana 36 (si 2 zile): 3090 gr.
De cand nu am mai intrat au nascut 8 fete, carora le doresc bebelusi sanatosi si cuminti si fetelor refacere grabnica si rabdare multa!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 36+

meedea un unde faci tu echo ca vreau si eu, da' aici in Ploiesti!

emilia 35+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Intru repede, ca am probleme mari cu net-ul !
Fetelor, miercuri, 12 iulie, sunt programata pentru cezariana la Spit. Municipal cu dr. Radoi !!!

Felicitari mamicutelor care au facut deja marele pas si si-au vazut deja minunile, bune venit pe lume bebelusilor !

Promit ca mai intru ori de cate ori poooooot !
Va pupa pe toate
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Tweety, subscriu la ce a zis si Muuh. E foarte greu de dat un sfat. Eu m-am inteles foarte bine cu ea...am avut si o sarcina cu problema si eu cam inconstienta...deci la mine ea a fost un factor de stabilitate si echilibru. Mi-a dat tratament bun si la timp. Acum nu stiu ce sa zic..singurul sfat ar fi urmatorul: du-te la amandoi la o consultatie si in fc de asta decide. Un factor important de care trebuie sa tii cont e si concediul lor. Corina de ex a avut o sapt acum in iulie. Despre Corina poti sa iti zic ca are o mana super usoara...si e foarte finuta. Eu is foarte pudica si am vrut neaparat femeie medic.
Multa bafta iti doresc!

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

FELICITARI NOROCUTA!! Sa -ti traiasca bebicul sa fiti sanatosi si voiosi cu totii!!.

Multumesc mult de tot fetelor pentru parola. Acum am ajuns acasa si abia astept sa intru pe mail. Am imprumutat de la o prietena un cos pentru printesa mea, unde o sa stea pana vine patutul comandat de tati din Germania. Deh, o fata are tata, si nimic nu-i prea bun pentru ea! Bine, si el e german, asa ca se explica "nationalismul" asta!
Taty, eu am asa un feeling, ca printesa mea o sa vina pe la sfarsitul lui iulie. Colul a inceput sa se scurteze, si am si o gramada de contractii. Tu unde nasti?

Va pup si o seara buna
Alexia 35+ cu iubita Eileen Nicole

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Larissa,Muuh va multumesc amandurora pentru raspunsuri. Sunteti niste scumpe! Mai am, insa, cateva intrebari. Va rog nu ma

Larissa E super ca a fost deja in concediu, dar eu vroiam sa aflu daca ma va primi atat de tarziu in sarcina. Am inteles ca sunt destui medici care au retineri cand e vorba de asemenea cazuri. Tu stii ceva despre asta?

Muuh Dr. Vladareanu cand are concediu? Ai habar?

33

Mergi la inceput