Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va salut si sa vad ce ati mai scris intre timp. O sa merg la o plimbarica sa-mi aerisesc burtica.

Cristina_Ioana si Avemaria , da cine stie, poate deschidem si noi cindva un subiect nou pe forum "nunti intre piersicute". Sa fie ei si noi sanatosi.

Cristina_Ioana si noi ne-am chinuit cu colicile anul trecut si am ajuns la concluzia ca e o perioada chinuitoare fara careva remedii. Au trecut de la sine tot pe la 1,5 luni. Il mai pupicim pe bebe Luca si-i dorim sa-i treaca colicile.

Larissa, Crissa sunteti mortale cu tintarii. Mey, Larissa, da chiar asa de tare te doare de pe acum? De fapt nici nu mai ai mult pina nasti.

Eu beau cafea slaba doar la serviciu. Acasa - niciodata! Cred ca e o obisnuinta dar nu pot lucra fara cafea. Nu cred ca o afecteaza mai mult pe bebe o cafea naturala decit aerul poluat sau legumele si fructele stropite cu pesticide.

Eu merg la plimbarici, poate ajung la patiserie sa-mi iau prajitura mea preferata Delice D'Ange.

Revin diseara, v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetele,

am trecut si eu sa vad daca s-a mai anuntat vre-un pitic dar vad ca azi liniste pana la ora asta

Mai vin asa din cand in cand sa vad cand trebuie sa incepem iar vre-o galerie.

mistic bine ai venit printre noi. Legat de prezente proeteinelor din urina sunt de acord cu fetele, fuga la medic. Curios ca dr. ta nu a spus nimic cand a vazut acest rezultat.

Amabella Rares este un dulcel tareee....si-l mai chema si cum imi place mie mult Eu aici nu-i pot pune asa nume la bebe pentru ca nu stiu nemtii sa citeasca

Merg sa stau cumintita pe pat si sa cos la goblen, fac zestre lui bebe

Monica si 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor

Pumpkin va saluta si va imbratiseaza pe toate , va felicita pe cele care ati nascut de cand nu v-ati "vazut" si le ureaza succes viitoarelor mamici!

Pumpkin e bine, Maya la fel, sunt deja acasa la ele, papa bine, dorm la fel de bine si de-acum asteapta sa creasca mari!

Cu drag
Tzuni

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

pumpkin pupici tie si la bebic!

mistic gata esti in listuta, esti de-a noastra!

CSD scrie datele tale (sexul bebelului, DPN, data nasterii, unde, cu cine o sa nasti) sa te putem trece in listuta.

Bine ati venit fetele!

35+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Am trecut si eu pe aici sa salut mamicile si burticile!

Azi am fost foarte harnica, am facut curatenie, iar acum ma duc sa fac un dus ca sunt uda.

Salut si la noile viitoare mamici care nu s-au alaturat.

Amabella l-am vazut pe fat frumos Rares. O sa facem o trupa de baieti...mama-mama.

Va pup va doresc sa castige echipa favorita - in cazul in care va uitati la meci.

Consi 36+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

In mesajul anterior ma refeream la noile mamici care ni s-au alaturat.
Neuronul meu a inceput sa scurtcircuiteze.

Consi 36+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cum o mai duceti fetelor?
Eu am mai postat mesaje pe aici, dar mi-ati dat cu toate ignore. Mai incerc o data, daca tot nu vreti...asta e.
Am o rugaminte pentru Madyn (daca nu gresesc, tu te ocupi de listutza noastra?)Am mai dat datele o data, dar le reiau acum. La ultima morfologica (32 saptamani) aveam DPN 4 august, si bebe avea 2040g si esarfa de cordon. Pe 19 iulie, adica la 37 saptamani mai facem o morfo sa vedem daca nastem natural sau cu cezariana.

Pentru fetele care au nascut la Giulesti, daca aveti putin timp si dispozitie, puteti sa-mi spuneti si mie care mai sunt conditiile pe acolo, scoruri etc?

PS: va rog si eu de un user si o parola de la mailul comun. Multumesc

Alexia 35+ cu iubita Eileen Nicole

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

crissa eu am incercat cu bere fara alcool: we trecut am ajuns la mare pentru 2 zile si am facut si o vizita la 2Mai, locul unde mergem de obicei. cand am ajuns pe terasa si toata lumea si-a luat bere, am simitit ca mor daca nu beau si eu
desi toata sarcina nu mi-a venit. si mi-am luat una fara alcool...suuuuper buna, chiar m-am simtit si un pic ametita....

cat despre cafea si eu am baut aproape in fiecare zi, dar foarte foarte slaba si nu s-a intamplat nimic. am inteles ca e mult mai ok cafea normala, decat cea decafeinizata, careia ii raman nu stiu ce subst. chimice prin ea.....
cred ca e contraindicata numai celor care au pb cu tensiunea, cum eu aveam la ultimul control 10 cu 5...

adriana 33+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

A NASCUT NOROCUTA!!! Baietelul ei, NOUR, are 2500 gr si s-a nascut pe 07.07.2006, la ora 1:30 ora Cairo, prin cezariana. Sunt bine amandoi.

Miruna 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am venit de la plimbarici si uite ce surpriza!!!

NOROCUTA, FELICITARI!!! SA FOE NOUR SANATOS, SA PAPE BINE, SA NU AIBA COLICI!!!

Nati si minunea din burtic 34+

Mergi la inceput