Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Martha si Itzy felicitari pentru bebeloii vazuti la eco!!!!
Mai Itzy mai, tu esti culmea....lasa ca o sa fie bine, sanatate lui bb si tie. Zici ca si-a dat seama doctorul ca nu v-ati mai vazut cu sotul???? Oare la mine si-o da seama ca stam in aceeasi casa?
Eloise, sper sa nu-l afecteze pe bb tensiunea asta mica, si eu mai beau cafea dinca nd in cand desi am tot biroul in capul meu in frunte cu tati
Adameasca, pe mine ma enerveaza ca eu am programul asta in we cand, dupa planurile mele ar trebui sa dorm non-stop...da nu pot. Mi-am pos in gand sa fac curat la balcon in we acesta si sa mut niste lucruri ale fostului nostru coleg de apartament care s-a mutat saptamana asta si probabil de saptamana viitoare sau cealalta incepem procesul de improspatare a apartamentului.
Apropo de reparatii, fetelor stie careva dintre voi sa-mi recomande vreo gashca de muncitori care sa vina sa-mi dea un var? Ca restul le fac eu cu tati da la var parca nu m-as baga.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

nicole2005 ti-am trimis PM cu parola.

28+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Asadar sa incep:

Putzuruca ala este salonul de care vorbesc...

Alessia m mie mi se pare cam mult sa iei 30 de zile. Mie mi-a trecut dupa 2 zile luat de 3 ori pe zi

Katiaaaa bine ai revenit...Nici nu ma asteptam sa nu ne povestesti cate ceva haios de pe acolo...chiar ma asteptam si din partea ta la peripetii...

Pufymic foarte frumoase pozele, iar Alessio e un dulce ca de obicei

Gripo imi pare rau pt supararea ta, dar ai grija acum sa nu te consumi prea tare...

Mirabelac si Mephala...cu intarziere va spun La multi ani si casa de piatra pt tine Mirabelac, sa fiti fericiti si sa aveti un bebe sanatos si voios.

Oanacn ti-a trecut totusi durerea de spate? Nu ti-a dat nimic, un unguent ceva?

Ralucutza si mersi pt complimente...cat despre bogatie...eu zic ca mai e timp, abia a trecut un an doar...

Hazul...foarte haios Lucas al vostru mereu ma amuz de ce mai spune

Adinazot am citit ca si tu esti cu colul ...dar la tine este intredeschis si la exterior?

Inni parca si tu ziceai ca ai pb cu colul nu? Cum e la tine?

Martha felicitari pt bebe grasunel...he he he

Sephora ti-am spus ca vreau sa ma abonez si eu la lucrusoare din alea frumoase...daca tot faci...

Pupici burticilor si bebeilor

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ITZI-BITZY!FRUMOASE POZELE Tale,esti o graviduta fericita si fotogenica.Sa stai cuminte in patuc,vad ca esti in sapt 29,asa ca ,hai ca nu mai e asa mult.Eu stau in pat de la inceputul sarcinii si sint doar in 22.Pusici!

Adina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da katia si-a dat seama ca nu mai prestam de cateva saptamani...pt ca tipam ca din gura de sarpe...dar imi venea sa ii zic ca sotul meu e delicat nu asa ca el, si plus ca nu isi baga chestii metalice in mine...

Data viitoare negociez cu el sa ma caute mai usor ca sa fiu si eu mai cooperanta

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

KATIA ai grija ce muncitori bagi sa iti faca in casa, astia de deasupra mea au ramas sa dea ei "pe la colturi" si sa repare cu lavabila in urma muncitorilor dupa ce l-au umflat muncitorii 70 de milioane pentru niste modificari in casa de ne-au terorizat doua luni de zile cu bormasini si inundatii.
Bine ar fi sa gasesti pe cineva care are firma.
Noi cand ne-am casatorit ne-am zugravit singuri in casa (avem si poze) de frica "banditilor astora".

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!

Mai fetelor dar sunteti insomniace rau...ca am avut ce citi acum dimineata!

Imi place si mie mai mult acum lista ca ati numerota burticile....eu n-aveam timp sau rabdare sa fac asta!

Itzy nasoala experienta....bine ca e bb ok!Ai grija de tine de acum si menajeaza-te!Hai ca nu mai e mult!

Unde ziceati ca e postarea Tinei?Tot aici la odisee?

Ma duc ca trage Alesio de mine...offf!Abia reusesc sa stau la calc de el...

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Tr sa fac o de inviorare...a trebuit sa ma trezesc ca pe un vecin de-al meu l-a apucat gauritu'

'Neata burtici

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Sephora, ai grija draga cu curentul....mie inainte nu imi era frica da acum aproape ca nu-mi vine sa ma ating de priza. Mai ales ca in casa cam toate prizele sunt proaste.....vrem sa le schimbam cu ocazia curateniei

Tasia cum e la munte dragutza? mai racoare? Vreau si eeeeeeeu!!!!! Mie acasa in Moldova nu mi s-a parut asa cald, era chiar bine. Distractie placuta si ai grija de bb ca daca iese cu ochii tai il rezerv de pe acum pentru Katia mea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput