Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineatza , burtici si o zi cat mai placuta. Pot avea si eu acces la mailul comun? multumesc mult.

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Ileana mercic de raspuns. Nu prea is panicoasa de felul meu, dar acum mi-e frica de picioare umflate daca cumva creste tensiunea(momentan e buna), caci atunci trebuie provocata nasterea. Oare asa e?
pupici!

28+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nu e musai sa creasca si tensiunea dc ai picioarele umflate. La sarcina trecuta am avut picioarele umflate ultima luna jumate de nu s-au mai dezumflat decat dupa ce am nascut, erau infioratoare. Dimineata cand ma dadeam jos din pat ma dureau talpile, abia puteam sa pasesc. Si tensiunea a fost ok, n-am avut probleme cu ea. Pur si simplu se umfla de la caldura, de la greutatea in plus, se ingreuneaza circulatia, d-astea, d-ale sarcinii, vin la pachet. Si, daca Dne fereste creste tensiunea, intai se fac eforturi si tratament ca sa scada, nu se provoaca nasterea asa, din prima.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

adameasca draga, eu sper atunci sa nu creasca

28+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata burtici!

Cri19, Inni, Amarantina, parca ati locui undeva in America, nu in Romania! Ce-i cu atata viata la voi in miez de nopate? Sa fii atat de activ la 3 noaptea e o performanta! Nici eu nu am un somn prea odihnitor, dar, avand in vedere ca inca lucrez de la 8.30 la 17.30, incerc sa stau in pat cat mai mult noaptea.

Fetelor, m-au amuzat asa de mult raspunsurile voastre cu privire la . Le citeam la birou si radeam de una singura, iar colegii care treceau pe langa birou ma tot intrebau de ce rad. Va dati seama ca le spuneam ca am primit un mail amuzant... Daca nu l-as cunoaste pe tati al meu ca este un rusinos cand e vorba sa ne impartasim viata sexuala altora, i-as povesti si lui ce mai scrieti voi. Mi-a placut tare mult! Katia, se pare ca esti printre putinele norocoase care au si chef, au si tatic fara probleme de morala sau de ce simte bebe in mometele alea si n-au nici o probleme medicala care sa interzica! Fericita trebuie sa fii!!!

Va pup, am multa treaba azi! Abia astept weekendul!!!!!

Roxana, +32 sapt (Daria Elena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neataaaaaaaa'

Mama ce chef am sa le strig in ureche doamnelor bufnite de asta noapte.....ce chef aveau ele de vorba! Fetelor dormiti? Inni, Cri? pe unde umblati???? Cred ca rup patul de somn
Bai, vroiam sa scriu ceva cuiva dar m-am luat cu postari de insomniace si am uitat.....ma duc sa caut inapoi

O zi buna va doresc!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Katia, nu-s chiar bufnita, bufnita, dar io-s pe baricade, treaza de la 7 jumate, culcata dupa 1 jumate.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

NEATA BURTICILOR
Vad ca azi noapte a fost "party" pe forumul asta deci astazi probabil toata lumea o sa recupereze somnul pierdut.

Eu am ajuns franta ieri acasa si m-a luat somunicul instant.
Am primit ieri un patut portabil si sunt foarte incantata de el, ca tot ma framantam eu de care sa cumpar, uite ca nu mai trebuie sa cumpar deloc.
Am de invatat un concert de Haydn si mi se pare interminabil, stau la pian de imi intepeneste fundul, mai vreau si eu o pauza ca turbez.

Voi ati intrat in vacanta pentru bebe? Mai e vre-o nebuna ca mine care sta pana in ultima clipa?

25+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DRAGELE MELE!
PE MINE TRECETI-MA LA SURPRIZA.L-AM RUGAT PE DR SA NU-MI SPUNA CE AM,ASA M-AM INCAPATINAT EU,SA FIE CE O FII NUMAI SA MA AJUTE DOAMNE DOAMNE SA MERGEM PINA LA CAPAT CU SUCCES!
PUSICIIII

Adina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza burtici!

Ce spor ati avut la scris...eu nu am mai intrat pt ca iar mi s-au intamplat diverse...la mine e ziua si patania vad...Am vesti bune si mai putin bune. Incep cu cele bune ca-s mai optimista asa...

Miercuri am fost la echo la Iosup ca sa vad efectele cazaturii de pe scari ..toate bune, bebelina e ok are 1350gr + - 197 gr, asa cum am banuit s-a intors cu capul in jos ca de aia am avut durerea la nervul sciatic...

Partea proasta este ca am colul lung de 38,6 mm insa orificiul intern este deschis pe un diametru de 22,1 mm. Mi-a spus ca daca nu stau in pat si nu iau antispastice pot pierde sarcina ca cerclaj nu se mai face acum...Ma rog ne-a speriat zdravan. Sotul meu mai ales era ff ingrijorat ca eu ...mai optimista. Ma certa ca nu stau locului si ma tot agit, cad , dansez si alte alea.

Seara l-am sunat pe dr meu care m-a chemat ieri la spital sa ma vada. Vreau sa va zic ca m-a cam chinuit ...cred ca mi-a bagat toata mana plus valvele alea metalice...ca sa poata vedea. Am tipat de m-a auzit tot parterul spitalui. Cand a iesit din cabinet l-a intrebat o asistenta: Dar ce i-ati facut domnu' dr?
Mi-a spus ca la exterior este inchis colul, dar mi-a dat sa iau 3 no-spa pe zi si sa stau mai mult in pat. Asa ca ma voi imprieteni cu patul de acum....

In timp ce ma zbateam acolo ca pestele pe uscat ..el ma intreba: dar ce tu nu te mai intalnesti cu sotul tau? Printre tipete i-am spus ca nuuuuuuuuu. Si el imi raspune: Se vede...nu sunteti sanatosi tata

Cam asta e...va pup si va iau sa mai raspund acum la fiecare ca si eu mi-am notat una alta...

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput