Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aprilber1715 spune:

u.m. 16-05-2006 DPN 19-02-2007, am emotii, sa dea Dumnezeu sa fie bb sanatos si sa nu pierd sarcina, si voua va doresc la fel, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aprilber bine ai venit printre noi. Cu cat iti vei face griji mai putine cu atat iti va fi mai bine.
Catalina...eu zic ca ai reusit

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Burticutze,
Eu innebunesc cu arsurile astea, azi le-am afut f nasoale...si inca le am ..Nici cu renny nu mai trec.

Altceva azi am trezit cu o urticarie, asa cred ac e, numai ca nu stiu de la ce, eu nu mananc mai nimik, doar asa vinete, porumb...si fructeee la greu.

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis...crezi ca se poate sa fie de la vinete!? Acum ani buni eu de la ele reuseam sa fac urticarie mai ales ca le mancam cu o pofta nebuna. Indata ce am ajuns sa nu le mai infulec ca o nemancata de ani buni a disparut efectul asta.
La mine e ceva mai usor cu arsurile...apar numai cand stomacul e gol ...dar am grija sa rontai cate ceva putin foarte des...

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Oana, sa stii ca si eu tot la vinete ma gandesc, intr-adevar le-am cam infulecat.Ma mir pt ca pana acum nu am avut probleme.
Am incercat sa-l sun pt dr, paote am voie sa i-au ceva.

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Bun venit noilor burticutze

Aelita, serios eu n-am simtit intepatura aia in spate.Nu m-a pus nimeni sa dau cu semnatura inainte.Da intr-adevar la ce dureri aveam de la contractii, cred ca nu ma mai interesa nimik.
Si un mare pupik de la mine

Romaria, stai cat poti mai linistita , si ia no spa, cand vezi ca ti se intareste burtica, poti lua no spa de cate ori e nevoie.

Marinar, si eu tot cu porumbul fiert…asa ca vad ca suntem un grup mai mare.
Acum am ceva pofta de fasole , iahnie cu carnati.Cu Ingrid mancam oale intregi si n-aveam nimik, n-are legatura cu sexul, mancam cu o prietna , ea a nascut baiat, eu fata

alydumy , ma bucur ca sunt bine strumfii tai .

Salina, pupici piticului sa scape de durerile de la vaccin cat mai repede.Si noi de apropiem de vaccinul de anisor.Ufff!

AniS 12+

Mergi la inceput

Anis...mie doctoritza nu-mi dadea nimic ptr urticarie...trecea de la sine in 2-3 zile...doar mixtura mentolata ca sa dau pe bubitze si sa nu ma mai scarpin.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

bun venit noilor gravidutze
pentru kachi nu te mai consuma atat cu stresul vis-a-vis de sarcina. pot sa-ti spun cum a fost la mine la prima sarcina care s-a oprit in evolutie (am avut cele mai groaznice dureri din viata mea in zona ovarelor, dureri care au tinut zile in sir, ma trezeam noaptea din somn aproape plangand de durere). Din pacate nu am banuit ca as putea fi insarcinata deoarece in acea perioada faceam masaje la un chinez care mi-a spus ca am trompele infundate si nu pot sa raman insarcinata.... asa ca relaxeaza-te si concentraza-te pe pregatiri....

Pupici
Mirela 16 sapt fara 2 zile ca sa par mai mare

Mirela73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetelor,am pacatuit si eu azi cu ficateii de pui,dar asa m-am umflat de la ceapa de parca astept sa pocnesc.
Am o burta de 7 luni.

Oana,pai tu esti model,mama cu 170 si 55kg.Cum reusesti sa te mentii asa?Bravo tie!

Am citit azi un alt articol despre sarcina unde spunea ca in primele 2 trimestre nu trebuie sa ne ingrasam ci doar in al treilea.Doar atunci e pt bb,restul ramanem cu ele dupa nastere.
Voi stiti ceva despre asta?Acum ma gindeam sa dau vreo 2kg jos,dar o fi voie?Nu ma gindesc la cure drastice ci doar salate si carne de pui si lactate.Ce parerea aveti?

Dana 14+

Mergi la inceput

OAna, asa e .Am reusit sa vb cu dr.Nu am voie sa i-au nimik, doar ca eferverscent si apa multa.Si mixtura mentolata pt scarpinici...
Sper sa fi nimerit de la ce si sa nu mananc iar ceva..

AniS 12+

Mergi la inceput