Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Marinar...varsta sarcinii e calculata de regula de la prima zi a ultimei menstre caci aia e o data mai sigura decat data presupusa a conceptiei. Cat despre DPN n-am avut rabdare sa fiu atenta...dar de ex mie doctorelul mi-a zis ca DPN e 29 ianuarie 2007 in conditiile in care UM e 23 aprilie 2006...si la mine cred ca a pus si o zi in plus caci ciclul meu menstrual varia intre 29, 30 , 31 zile.
Iti pun linkul pe care il gasisera fetele ptr calculul varstei sarcinii, trimestrelor si DPN-ului.

http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna dimineata fetelor,

Kaki, iti doresc multa, multa fericire, casa de piatra si un copil asa cum va doriti. De asemeni, petrecere frumoasa. Sper sa faci fata, mai ales ca trebuie sa ramai pana la sfarsit. Te mai odihnesti doar daca te fura, nu stiu daca acolo unde esti tu se obisnuieste. Eu pot sa-mi fac ecografii zilnic, nu am probleme cu programarea, dar dupa ultima ecografie exact a doua zi am inceput cu emotii: am facut un masaj si maseuza mi-a masat cam tare abdomenul. Acum mi-au mai trecut, e ceva timp de atunci, sper sa fie bine. Oricum semne de sarcina am din greu.

Urez si eu bun venit noilor burtici mama Oana si Cristiana, sa nasca bebelusi frumosi si sanatosi si sarcina usoara.

Aelita, eu am spus ca am incercat fiv acum 2 ani, am mentionat ca sunt la primul copil, dar am crezut ca se intelege ca a fost un fiv nereusit. Oricum, doar 25% reusesc, asa a fost si la clinica unde am incercat eu, doar ca balanta a atarnat in favoarea celor sub 30 de ani. Vroiam sa relatez doar ce mi-au spus atunci, ca discutii de principiu si faceam o paralela cu situatia actuala (era vorba de cezariana vs nastere naturala).

si va urez o zi cat mai buna
criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor, eu nu am mai scris cam de mult (timpul nu-mi permite) dar am citit la 3-4 zile tot ce discutati
eu am gemeni (asta pt ca intreba cineva) si am fost la eco 3d ieri
sunt amandoi f bine au 65 g si 7 cm si pe unul cel putin il tot simt de vreo 2 sapt
eu ma-am ingrasat 4 kg , nu prea se vede dar sper sa nu pun prea mult pe mine
peste 2 sapt. mi-a spus medicul ca se va vedea sexul , simt ca nu mai trece mai repede
13

aly

Mergi la inceput

Alydumy...sunt monozigoti sau bizigoti!?
Sau asta nu se stie inca!?
Indiferent daca sunt doua picaturi de apa sau vor fi diferiti iti doresc sa fie sanatosi si vigurosi iar tu sa ai energie sa te bucuri de amandoi.
Gemeni...imi suna atat de...hmmm...cadou rar...

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Daconst, si io as vrea sa imi pun si graviduta si semnatura dar nu stiu cum. poate ma invata si pe mine cineva.
Am 14 saptamani. Si poate o imaginatie prea bogata si, de fapt, multe gaze.

Catalina

Mergi la inceput

Catalina...ptr semnatura te duci in meniu la profil personal si o sa gasesti acolo la ultima rubrica casutza ptr semnatura. Acolo iti poti trece tot ceea ce vrei sa apara la coada fiecarui mesaj pe care il scrii.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna, burticutze!!!!

Eu m-am pus pe facut analize ca sunt cam restanta .

Romaria - si mie mi se intareste burtica, uneori si in timpul noptii. Si la prima sarcina am avut contractii si am facut tratament cu Duvadilan. Acum incerc sa tin situatia sub control cu 4 magne B6 + 3 No-spa pe zi.Sa stii ca ok nu este, ar trebui sa iei totusi ceva pana ajungi la doctor. Dar nici sa te sperii si sa nu mai dormi noaptea nu e cazul. Mai ales daca intarirea burticii vine dupa stat mult in picioare sau ceva mai mult efort.

Fetele, revin ...piticul meu no 1 isi cere drepturile. E suferind mititelul, pt ca ieri i-am facut un vaccin si il doare piciorusul...si se vaicareste mama-mama. Numai, numai sa fie rasfatat . Dar oare cine l-a invat asa?

ALINA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bun venit noilor mamici!sarcina usoara si bebei santosi!

Romaria daca nu poti obtine o programare cat de curand la un doctor te rog eu stai numai in pat.lasa curatenie,mancare ca nimic nu e mai important ca bebe.sa va aibe DD in paza!

octy13,KENZO(1nov 2004) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci mult Oana
la asta ma gandeam si eu dar nu pot lua UM in calcul pt ca a fost in 25 martie si asta ar insemna ca sarcina este mai mare de 12 saptamani. eu scriu ce-mi arata ecograful

Marina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumesc Oana. Oi fi reusit?

Catalina 14+

Mergi la inceput