Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Bine v-am regasit bucrtici!

La multi ani tuturor care si-au serbat si isi serbeaza ziua de nastere, in cazul acesta chiar daca cu intarziere "La multi ani" Messa!
Catalinasa-ti dea D-zeu putere, sanatate si intelepciune ca sa poti trece cu bine peste toate necazurile si sa te gandesti in prumul rand la tine si la samburica pentru care ai luptat atat ca sa-l ai.
Eu nu am mai scris de multisor pentru ca ba am fost plecata, ba am avut musafiri, dar am citit cam tot ce a-ti scris si m-am bucurat alaturi de voi pentru realizari in ce priveste evolutia bb-ilor vostri.
Noi suntem binisor, mai avem cam 1 zi sau 2 pe saptamani cand , dar restul zilelor e ok. Azi suntem in saptamana 13 + 3 zile, crestem, desi la nivel de burtica nu se prea observa asta, dar speram ca in curand o sa creasca si o sa va ajungem pe voi cele care deja aveti cu ce va mandri.Am observat ca de cateva zile ma cam sacaie spatele si usor sub burtica si nu stiu care e motivul, dar sper ca nu e nimic grav.
Va pupacesc dulce pe TOATE

Cristinna 13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

A trecut si petrecerea lui Tudor (3 ani). A fost tare fain numai ca el nu a vrut sa primeasca cadouri si sa-si intampine invitatii. Lui ii ajungeau cei 2 buni prieteni ai lui .... M-am bucurat eu cu tati, desfacand cadourile. Prevad ceva probleme la adaptarea la gradinitza, in toamna.

Cristina, desi nu pot spune ca sunt grasa, la mine numai grasime e pe burta, bebeii au tot atat, asa ca nu prea am cu se sa ma laud... Ma intreaba lumea "Cat aveti?", io zic "Sunt in luna 4-a (mint un pic ) si inevitabil aud "Cum, numai atat?"...

Aelita, si eu am nascut cu epidurala si a fost super. Iti pune cateter si din cand in cand mai introduce anestezie. Anestezia ti-o pune cand ai dilatare 3 si pana ajungi la 10 mai dureaza, insa nu mai simti durerile. Si eu am fost pro' nastere naturala cu epidurala. Singura problema cu care m-am confruntat au fost hemoroizii. Eu nu aveam asa ceva(nu am probleme cu constipatia). De la scrematuri (imi ziceau cand sa imping), mi-au aparut. M-au deranjat rau imediat dupa nastere si nici acum nu s-au retras. Noroc ca stau bine cu tranzitul... La mine oricum colul este cam flasc (am avut cerclaj) si probabil ca d'aia m-am dilatat repede. Pana am ajuns la spital, dilatatia 3 era gata
Acum cred ca as opta pentru cezariana. Ma gandesc insa ca se instaleaza lactatia mai greu ...

Criss, si eu am 36 de ani asa ca nu esti singura mamica mai "matura" din zona...

Catalina, imi pare tare rau pentru drama familiei tale si inteleg ca nu ti-e usor sa te detasezi. Tot ce poti sa faci e sa incerci sa o faci si sa te rogi la Dumnezeu sa ii lumineze si lui calea. Puiul din burtica ta e cel mai important si alaturi de sotul tau si de noi, o sa -ti fie bine pana la capat

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Hallo fetele!

Spuneti-mi si mie..alocatia pentru copii se mareste la 2 milioane numai pentru copiii nascuti dupa 1.01.2007, sau majorarea este valabila si pentru cei "mai vechi"?

Mersi,
Cora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Multumesc, Cristinna si Daconst :)

Aoleu, crisotexa, hemoroizi? Asta e chiar ceva ce nu mi-ar placea deloc sa am dupa nastere. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Crissa eu am nascut cu cezariana si am avut lapte imediat.ma dureau sanii ingrozitor si au fost nevoiti sa-l aduca pe bebe sa-l pun la san chiar daca nu aveam voie sa fac efort.asa ca nu e o regula,cred ca tine de organismul fiecareia.

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, inca o data, sprijinul vostru e nepretuit. Va multumesc ca va ganditi la mine.
Io sunt ok, azi am mancat mai bine, cred ca voi si dormi ca imi e un somn de pic (si mai am drumuri de facut) mai ales ca azi noapte am stat cu ochii pe tv.
Cristinna sa stii ca si pe mine ma mai ia cate o durerica din cand in cand. Banuiesc ca e ceva normal ... cred ... sper.

Fetelor, voi vorbiti cu bebeii? Eu sunt cam timida, nu stiu ce sa zic vorbesc cu el/ea mai mult in gand.

Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Am inteles ca inca nu pot sa auda, asa ca mai incolo (nu mai tin minte daca din luna a 4-a sau a 6-a) facem conversatie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetelor,

Catalina
ma alatur fetelor care ti-au zis sa te gandesti in primul rand la tine si la bb. Stiu ca e f greu sa-ti vezi fratele suferind (si eu am un frate "oaia neagra" a familiei, ca sa zic asa). Ai putea sa vb cu ai tai si sa gasiti un centru pentru dependenti de droguri unde ar putea sa se interneze (probabil ca a mai incercat)...Mai mult cred ca il poate ajuta familia (nevasta, fetita); e o situatie tare neplacuta, oricum...

De cand am apucat sa scriu am si uitat ce am citit, sper sa nu se supere fetele ca nu le raspund nominal.

Eu am nascut-o pe Taisia normal, fara epidurala. Nici nu a prea fost nevoie; durerile mari au fost in ultima ora dar a stat tati cu mine si m-a incurajat f mult. Acum as alege epi daca s-ar putea pt "cusatura" de dupa, in rest a fost mai mult decat acceptabil si chiar nu regret ca am ales sa nasc asa. acum, am prietene pe care le-a durut f tare si cu epi, cred ca tine de fiecare. Dar cu hemoroizi dupa nasterea naturala m-am pricopsit si eu, la fel precum Crisa...au trecut de ceva timp, e drept, dar m-au suparat putin. In rest n-am plangeri.

Cora, habar n-am cum e cu alocatia, dar cum vine mama din concediu o intreb, ca ea lucreaza unde se dau concediile astea si stie legile. dar parca mi-a zis ca eu voi lua 2 mil + 6 . Intreb.

Cristinna, super ca s-au mai dus varsaturile. Vad ca si eu mai slabut.

Bine ai venit, Raluca, sarcina usoara!!!

Va pup pe toate

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CoraHope, eu am inteles asa ca alocatia devine 2 mil din anul 2007,doar pt copii pana la 2 ani si cei cu handicap pana la 3 ani.Si indemnizatia de crestere a copilului 6milioane si ceva.

O sa intreb contabila iar mai exact.

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mai, pe mine hemoroizii astia de care vorbiti voi ma ingrijoreaza foarte tare. Eu am obiceiul sa fiu constipata... pur si simplu asa sunt de mica - cred ca m-ar chinui foarte tare daca as avea nesansa sa fac asa ceva. :(

Mergi la inceput