Bebei cu alergii!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Gama, gemul este cumva Scwartau. Asta tot de la Metro l-am luat si este super bun. Nu are nimic in materie de E-uri.

Pisicuta unde ai disparut? Ce mai face Matei?

Sa o ajutam pe BARBYE

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

POZE: EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ramonaj, si eu am speranta ca in timp vom scapa de alergia la lapte, ma astept sa apara si altele, dar macar nu voi mai trai cu stresul ca poate sa moara de la un pahar de lapte.uite nici eu nici sotul nu avem alergii, tatal meu e alergic la fin si polen, dar de 3 ani de cind sint aici am devenit si eu alergica la puful de gisca din plapuma, si primavara mai fac la nu stiu ce, ca am tot timpul ochii cursi, si gitul ragusit....

ancamironiuc, ai mare dreptate, eu, nici acum nu-i dau anumite produse, abia acuma la 2 ani si 4 luni i-am dat prima data salam, inca nu a mincat kiwi, nuci,arahide, fructe de mare.eu, sint f fericita ca de mai bine de 1 an nu mai are probleme cu dermatita.

chiara2005, de cit timp nu mai consumi produse lactate? e f important sa nu mai consumi deloc, ca sa vezi efectul pozitiv la bebe, si sa citesti f bine etichetele ca laptele se ascunde sub unele nume, de ex daca vezi cazeina, e lapte, si nu ai voie, etc. eu, nu am mai consumat NICI un produs lactat timp de 1 an si citeva luni, dar citeam fiecare eticheta, etc. efectele pozitive asupra dermatitei lui dominic s-au vazut abia dupa 1.6 luni de cind am incetat orice produs lactat. sint de aceeasi parere cu ancamironiuc, cu detergentii si sfaturile ce ti le-a dat, in plus aici abia de la 9 luni fac teste ca ei zic ca bebe e prea mic ca sa aibe sistemul dezvoltat, si asa e, fiul meu, in spital i-au dat cu seringa lapte in prima zi de viata, ca ziceau ca n-am lapte(si l-am alaptat 1.6ani si 6 luni dupa inca mai aveam) si n-a facut nici o reactie, iar la 6 luni cind am amestecat cereale cu lapte maternizat am ajuns la urgente in soc dupa citeva lingurite......bafta

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uite Flavia ca mi-ai amintit de chestia cu puful. Eu luasem pentru Alexandru o patura usoara de puf, cred ca avea si perna. Camera lui era ticsita cu animalute de plus si avea covor pe jos si draperii de catifea...
Am eliminat toate astea. Ani de zile a tinjit copilul dupa animalutele de plus... Era mic si nu stia prea bine sa explice. Eu intelegeam ce vrea sa spuna, dar il tot duceam cu vorba... si ma durea sufletul.
Acum are din nou un ursulet cu care doarme. Il spal citeodata dar mai des il pun in congelator.
In rest spal totul de pe pat cit mai des posibil, inclusiv cuvertura. Aia nu o pun in apa fiarta dar o usuc in masina la temperatura mare si am citit ca e o metoda buna de a distruge acarienii. Uite chiar ma gindesc daca nu as putea pune ursuletul la uscat, fara sa-l spal... daca nu e cazul.
"Drumul" cel mai greu a fost totusi pina am descoperit sursa problemelor noastre.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Anca,Schwartau este gemul, intr-adevar, ma bucur ca l-ai descoperit si tu !!!Ia zi-mi tu parerea ta, e bine sa le dam gem de capsuni daca sunt predispusi la alergii??Eu l-am evitat dar ma gandesc ca totusi prin prelucrarea prin care trec fructele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Merci mult Gama, bun articol si nu-l citisem inca
Ai avut de tras de la 5 saptamini, Dumnezeule, pot spune ca am fost o fericita pina acum....Vad ca sinulaire-ul asta ii face foarte bine, momentan imi notez si eu produsele despre care vorbiti voi pe aici...Si....mergem inainte...Sanatate multa!!1

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ce mai faceti?Sunteti tare vorborarete si asta nu poate decat sa ma bucure.

Eu nu am disparut(Anca multumesc ca ti-ai amintit de noi) doar ca 2 zile nu am avut net si in plus de luni merg la serviciu

Matei este mai bine,am fost la doctor si concluzia este ca a fost muscat,cel mai probabil de purece,de care din fericire am impresia ca am scpata ca nu a mai atacat.Are insa anemie si acum luam fier.Pediatra noastra ar vrea sa scrie un articol despre el avand in vedere ca are 2 alergii(de fapt probleme ca celiachia este intoleranta si nu alergie) si singurul lucru care nu este normal este greutatea(are acum 8.500g) in rest se dezvolta absolut normal:nu are semne de rahititsm,ia in inaltime,are toti dintii care ar fi trebuit sa ii aiba pana acum etc.

Simonacip bine ai venit.Am sa te trec in listuta

Ramona vroiam sa te intreb daca Alex are probleme si la acid citric>?Pentru ca altfel este unul dintre E fara probleme si nu trebuie evitat in consum

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pisicuta, acidul citric poate da alergii. De exemplul copiii cu alergie la citrice ar putea reactiona la alimentele care contin acid citric.
Din fericire nu a fost cazul lui Alexandru, dar personal am preferat sa aleg variantele fara acid citric, atunci cind se poate.
Cind am zis ca am cautat sa elimin toti potentialii alergeni n-am glumit!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Gama, a fost primul gem testat din comert si nu am avut nicio problema, foarte bun. Am luat numai de caise, visine si coacaze. Nu am luat de zmeura si capsuni de frica alergiilor. Sincer, cred ca si f'daca au fost facute gem tot sunt periculoase. Ah, vezi ca sunt 2 feluri de visine: simplu si extra cu vanilie, foarte bun si se gaseste usor, ca am mai luat eu unul 100% natural si abia il gaseam si la Carrefour.

Pisicuta, am vazut pozicile cu Matei si nu mi se pare deloc slabut. Emanuel a fost de cand s-a nascut un model la greutate. A avut 4kg si la 1 an avea 12 insa nici noi nu am fost scututi de carenta de fier desi manca foarte bine. Eu zic sa nu te ingrijorezi, fiecare copil se dezvolta altfel. Avem prieteni care au un baitel de 2 ani si acum are 10kg. Medici i-au spus ca este perfect sanatos iar ei il indopau in continuu. Rahitismul l-as elimina imediat. Depnde in primul rand de greutatea de la nastere. Exista un tabel in "Mama si copilul" unde arata curbele de greutate in functie de cat a avut la nastere. Curba unui copil cu 4 kg este, la 1 an, cu muuult peste cea a unui copil cu 3 kg la nastere. Apoi, daca este vioi, energic, incepe sa mearga, sa se joace mai mult, degeaba mananca ca nu prea se vede.
Emanuel cand a inceput sa mearga desi manaca la fel de bine nu mai punea nimic pe el. Si acum este slabut-normal, mananca foarte mult dar nu sta locului toata ziua, asa ca nu ma mai iau de mult dupa grafice, il vad ca este ok si este suficient.
Ma bucur ca a fost doar un purice, am avut si noi dar i-am eliminat repede, dupa ce nu mai intelegeam de ce avem toti dermatita. Noroc ca l-a vazut sotul ca daca nu ma duceam la dermatolog

Ramona si noi avem camera plina de plusuri. Ba mai am si 3 saci in alt apartament ca sa nu ii vada. Doarme cu 4 animalute, mai sunt si mari rau. Cum a adormit le iau de langa el. Sunt tare periculoase dar nu cred ca pot sa scap de ele ca s-a obisnuit si intelege de ce le-am exiliat. Asa ca le-am catarat pe dulap si pe glaf-urile de la geamuri...de vad toti de afara, zici ca-i gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Pisicuta, sa ai un start bun la serviciu!Eu de la birou vorbesc cu voi,asa ca sunt si avantaje !!!!
Simona, ati primit rezultatul la analize??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ande spune:

buna fetelor
avem si noi o problema cu baietelul nostru de 1 an si 8 luni,are scaunele f. moi
si v-am auzit povestind de analize,imi spune-ti si mie unde pot sa-i fac analize pt. lactoza?...sunt din Baia Mare,dar as putea sa merg in Cluj sa le facem.

Mergi la inceput