Bebei cu alergii!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Ramona, la sta cu transpiratia ma gandeam si eu noaptea trecuta. L-am schimbat de 3 ori si era imbracat normal, nu gros. Cred ca se agita mult in somn, al meu nici cand doarme nu sta cuminte. Dorm cu el intr-un pat dublu si mai mereu sunt la un pas de a ma prelinge pe jos.

Ce noroc ai avut cu steamer-ul. Aici este exagerat de scump. Anul trecut am avut un episod de 10 zile cu crize de astm. Miofilin-ul nu imi facea nimic, spray-ul nici atat. Stiam ca este de la praf, simt imediat care este cauza. Am vrut sa cumpar unul si cand am vazut 10-12 mil am innebunit.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Pisicuta, di noi avem probleme cu puricii de cateva saptamani, v-am povestit ca e ceva f ciudat, cum mama naibii in alti ani nu veneam cu ei acasa ,anul asta pur si simplu imi vine sa ma dezbrac pe holul blocului!!Sapt.trecuta am dus covoarele la spalatorie, sunt asa de frumoase, si asa de bine se ascunde nenorocitu in ele acum!Am ajuns sa stau pe jos ca asa poate vine sa ma pape pe mine, n-ai sa vezi!!!Noi in continuare nu am depistat cauza bubelor, cert e ca reactia s-a mai diminuat,adica facea doar 3,4 pe zi, apar dimineata, le intuiesc dupa locul unde se scarpina, sunt ca niste cosuri f.in relief si sunt transparente, adica contin lichid!!!Am scos banana cateva zile, nu era ea vinovata.Dar muscaturile de purice sunt groaznice, pe langa ca a avut 8 una lana alta, s-au facut mari, tari, si nici dupa o luna nu au disparut.

Mergi la inceput

Fetelor, mi-e groaza ptr.voi cele cu alergii greu de evitat, va doresc din tot sufletul sa va ajute D-zeu sa scapati cat mai repede de ele.Aveam o amica cu o fetita alegica la praf, isi cumparase un aspirator cu filtre si rezervor de nu stiu care special, era f multumita,dar nu mai stiu de la care firma l-a luat, tot ce stiu e ca l-a luat prin teleshopping, sa costase vreo 5 mil.A strans covoarele si aspira zinic, seara, ii spala jucariile saptamanal.Greu, dar copilul se prezenta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Buna fetelor. Baietelul meu are doar 5 saptamani. La controlul de la 1 luna meicul de familie vazand ca are niste bubite rosii mi-a spus ca are dermatita atopica dar eu dupa ce am citit pe internet despre aceasta nu mi se pare ca ar fi asa ceva...sper din tot sufletul sa nu fie.
Ancamironiuc ptr. ca citisem la inceputul capiolului ca si tu te-ai confruntat cu aceasta problema, te-as ruga sa imi spui ce fel de simptome avea bebelusul? si daca ai facut ceva inafara de a identifica ce anume din alimentatia ta ii provoca aceste eruptii.
Iti multumesc.
Chiara

Mergi la inceput

am gasit din intamplare o discutie despre aspiratoare aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48729

Mergi la inceput

am vorbit cu o cunostinta care are aspirator "DeLonghi Aqualand ", e f multumita!Zice ca nu mai are episoade de alergie la praf asa de des.L-a luat de la Metro mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Noi o data cu gradinita a trebuit sa mergem si la dermatolog si mi-au spus ca are prurigo de natura alergica.Acum urmam tratament cu Aerius 5 ml - dimineata,Zyrtec 10 picaturi seara si Diprogenta.
Multumesc Bunului Dumnezeu,de scarpinat nu se mai scarpina si au mai ramas putine bubite,dar ma gandesc ....totusi ....pentru alergia asta ....in afara de regim ,nu exista si un tratament ceva?!?!?nu stiu intreb,chiar si homeopat daca alopat nu exista.

Pisicuta ,ce ati facut la doctor?

1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Cristina, si eu cand am fost ultimele dati la spital cu Matei mi s-a spus ca este prurigo pe fond alergic, si i-am dat Aerius 2,5 ml dim si seara, si o mixtura preparata cu putin cortizon!!!!
A doua oara am fost cu el ptr ca-l suspectam de varsat de vant avand si prin cap(tample), alt doctor(ptr ca am mers la cam.de garda la Gr.Alex.), dupa ca am cazut de acord ca nu e varsat de vant!!!!, tot la prurigo a ajuns.Ideea e ca trece, daca reusiti sa depasiti faza cu scarpinatul(pe MAtei il calma f mult acea mixtura, cu toate ca si aici sunt controverse ca n-ar fi prea indicata ptr ca nu lasa pielea sa respire, creand o pelicula uscata)
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Chiara 2005, noi avem dermatita atopica insa am avut parte si de un dermatolog (mama cata reclama ii fac) care ne-a explicat tot tot si ne-a dat analize de facut.

Practic avea bubite mici ca de la caldura. Zona a devenit uscata, rau de tot si calda, asta dupa cateva luni.

Din ceea ce am citit pe forum, s-a scris muuult despre dermatita atopica (daca dai cautare pe Goggle iti da trimitere si la acest subiect) bubele sunt altfel de la copil la copil. La unii sunt pete, la altii sunt zone aspre sau bibite mici.

Primul semnal de alarma a fost ca n u trecea la nicio crema obisnuita. Doar la Trixera se atenuase, fiind foarte hidratanta.

Dupa analize situatia a fost cat se poate de clara. Copilul avea IgE de 50 de ori mai mare. IgE este valoarea care indica sensibilitatea la alergii (proasta exprimare, stiu).

Am inceput sa tinem regim alimetar, am eliminat produsele cosmetice folosite inainte, tesaturile de lana sau sintetice (astea orcum nu foloseam). Apoi am inceput sa observam de unde apare. Am introdus alimentele periculoase dar sanatoase treptat (pana cum pestele, albusul si cam atat) Am renunata pentru todeauna la conservanti, coloranti ai alte chimicale.

Am descoperit ca este alergic la praf, vazand ca stranuta mereu, noaptea si dimineata, i se infunda nasul fara sa fie racit etc.

Gamapentru informatii. _intru mai tarziu ca trebuie sa fug!

Pisicuta, ce ati facut la dr?

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anca sper sa gasesti un produs care sa ajute cu alergiile astea. Poate gasesti o sursa mai ieftina de aparat din asta.
Cristina, cea mai buna metoda e sa elimini substantele alergene. Se pot da suplimente cu vit. C, antioxidanti, citisem ca magneziul ajuta la alergii. Mai sint si diverse plante. Urzica imi vine acum in minte. In primavara noi am facut o cura de suc de urzica si morcovi.
Micuta mea se inroseste la funduletz citeodata. De obicei la mere, a facut si la suc de portocale. Alteori nu ne-am dat seama de unde i se trage. Pe noi ne mai ajuta Bepanten. Mai face si cite o laringita cronica. Ultima data ne-a dat prednison... Of, si asa e mica pentru virsta ei... Sper din tot sufletul sa nu mai patim la fel si in sezonul asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput