Bebei cu alergii!
Raspunsuri - Pagina 17
anca_oana spune:
Pisicuta, spune-mi te rog ce test se face special pt determinarea alergiei la proteina din laptele de vaca.Merci si toate cele bune.
pisicuta si matei spune:
Anca Oana noi am facut un IgE specific FEIA pentru laptele de vaca-exact asa scrie pe analiza.Mai mult nici eu nu stiu,sper sa te ajute informatia
Ramona multumesc mult de informatie.Ma gandeam ca diferentele sunt foarte mari,dar cred ca cea de 3$si ceva nu este cu mult mai scumpa decat una normala.In schimb aici diferentele sunt mari:un pachet de biscuiti normali sunt 10.000 pe cand 250g biscuiti de orez costa 50.000![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
zfcristina spune:
Buna!
Daca ati stii de cand va caut...Am si eu fetita alergica la caseina(proteina din lapte) si la soia ar fi cam la limita
Nu stiu cum sunteti voi dar eu una sunt cu nervii la pamant din cauza asta ,simt ca nu fac fata cu regimul asta.Cand reusesc sa o tin pe linia de plutire cu regimul se ai gaseste cineva sa-i dea(si binenteles eu nu sunt de fata) un chips cu smantana o ciocolatica ceva

Acum iar mi s-a umplut de bube si simt ca explodez, plus ca de luni inecepe gradinita.....of Doamne.
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
pisicuta si matei spune:
Cristina imi pare bine sa te vad aici.Se pare ca am fost inspirata cu pm
.
Noi ne descurcam mai bine ca este si mai mic si nu prea interactioneaza cu multa lume,iar prietenii nostrii si familia cunosc probela si nu cred ca se va intampla prea curind sa primeasca ceva lactate.Dar cu glutenul ni s-a intamplat si noua si primeasca sticksuri,dar din fericire eram pe faza.
La ce gradinita merge?O sa aiba regim special pentru alergie?Ca noi am mai discutat despre asta ca si mie mi-ar placea sa mearga Matei la gradi.
pentru toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ramona J spune:
Pisicuta asa e, sint ceva mai scumpe. Nu foarte mult dar macar exista oarece varietate.
Bine ia venit Cristina. Am trecut si noi prin alergia la lapte si iti inteleg disperarea. E greu acum, dar macar asta e o alergie care trece.
Daca stii ca e alergica fetita la lapte nu o mai chinui cu analize. Fa-le o data pe an sa vezi daca i-a trecut. Pina atunci tine-o la regim.
O dimineata buna (voua) ca pentru mine iar e vremea sa fug la nani.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
PS Acum am vazut ca s-au facut 11 pagini. Wow!
gama spune:
`Neata, si bun venit noilor mamici.
Fetelor, m-am hotarat sa mergem iar la doctor, si vroiam s-o abordam pe d-ra Radu, dar este in concediu medical pana in noiembrie.De 2 saptamani, in fiecare zi, ii apar bube noi,cate 3,4 pana la 10!Si-i dau claritine(1 lingurita pe zi)Eu nu cred ca sunt alergii alimentare, mananca max 2 zile acelasi lucru, am scos si carnea de pui crezand ca e de vina.Ati trecut prin asa ceva????
Cristina, te intelegem si-ti suntem alaturi, la voi e mai rau ca aveti probleme si cu soia, noi consumam laptele SL de la 2 luni(adica de 2 ani)
gama spune:
Pisicuta, voi aveti probleme cu citricele????cum se manifesta??
Ati auzit de alergie la banana??Ar fi singurul aliment pe care-l consuma zilnic, ar fi culmea, caci manaca de peste 1 an banane, dar mai stii???
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
Cristina imi pare bine sa te vad aici.Se pare ca am fost inspirata cu pm.
Noi ne descurcam mai bine ca este si mai mic si nu prea interactioneaza cu multa lume,iar prietenii nostrii si familia cunosc probela si nu cred ca se va intampla prea curind sa primeasca ceva lactate.Dar cu glutenul ni s-a intamplat si noua si primeasca sticksuri,dar din fericire eram pe faza.
La ce gradinita merge?O sa aiba regim special pentru alergie?Ca noi am mai discutat despre asta ca si mie mi-ar placea sa mearga Matei la gradi.pentru toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Va merge la gradinita normala de stat,cea mai aproape de noi,eu o sa vorbesc cu educatoarele si cu ingrijitoarele sa nu-i dea lactate sa manance ,sa vedem ce spun.
Cand am inscris-o nu m-au intrebat nimic de alergii si nici eu nu m-am gandit sa le spun.Sa vedem ce facem luni.
De mers trebuie sa mearga nu pot sa o mai tin acasa pentru ca are deja
4 ani si 9 luni.
1 ,2
3
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Pisicuta asa e, sint ceva mai scumpe. Nu foarte mult dar macar exista oarece varietate.
Bine ia venit Cristina. Am trecut si noi prin alergia la lapte si iti inteleg disperarea. E greu acum, dar macar asta e o alergie care trece.
Daca stii ca e alergica fetita la lapte nu o mai chinui cu analize. Fa-le o data pe an sa vezi daca i-a trecut. Pina atunci tine-o la regim.
O dimineata buna (voua) ca pentru mine iar e vremea sa fug la nani.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
PS Acum am vazut ca s-au facut 11 pagini. Wow!
Din pacate nu i-am facut analizele si daca nu i-a mai aparut nici o bubita o buna perioada am zis ca i-a trecut
si i-am dat sa manance din nou cu lapte...mare greseala.1 ,2
3
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by gama
`Neata, si bun venit noilor mamici.
Fetelor, m-am hotarat sa mergem iar la doctor, si vroiam s-o abordam pe d-ra Radu, dar este in concediu medical pana in noiembrie.De 2 saptamani, in fiecare zi, ii apar bube noi,cate 3,4 pana la 10!Si-i dau claritine(1 lingurita pe zi)Eu nu cred ca sunt alergii alimentare, mananca max 2 zile acelasi lucru, am scos si carnea de pui crezand ca e de vina.Ati trecut prin asa ceva????
Cristina, te intelegem si-ti suntem alaturi, la voi e mai rau ca aveti probleme si cu soia, noi consumam laptele SL de la 2 luni(adica de 2 ani)
Da dar uite ca nu mi-a spus sa-i scot soia din alimentatie,doar pentru lactate am primit restrictie.Si ma gandesc totusi ca mai mult de la soia mi se umple de bube,de tot ii apar si apar si apar

1 ,2
3