Bebei cu alergii!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

o intrebare pentru cele care si-au testat copiii: la ce dr. alergolog ati fost si daca sunteti multumite!!!Si ce teste ati facut avand in vedere ca noi avem doi ani si o luna!!!!Mie mi s-a zis ca pana la min 3 ani sa nu-i fac ca le fac degeaba dar ma gandesc din ce in ce mai serios sa-l testez mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Gama si noi am avut o problema cu un purice sau mai multi vara trecuta si nu mai scapa de ei oricat spalam,scuturam,stropeam.Si avea basicute si lichid in varf care treceau foarte greu si cum am mai zis asa face de fiecare data cand este muscat de vreo insecta.Noi ii dadeam cu alcool iodat si albastru de metil direct pe bubuite si se uscau mai repese si Romergan,dar nu mai mult de 5zile pe luna.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Gama noi nu am fost la nici un medic alergolog.De fiecare data am fost la Grigore Alexandrescu la dr Palade si ne-am facut teste specifice:IgE la lapte de vaca si Antigliada(parca) pentru anticorpii de gluten.Si sunt relativ multumimta de Palade.Este ea mai imprastiata ca este si in varsta,dar in rest este un medic bun si noi nu mai avem problemeevident daca respectam restrictiile almentare.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta, cu ce dadeati in casa de purici?????
Eu ma gandesc ca spray-urile nu prea sunt indicate,nu????si astia nu mor de "miros"ca tantarii, tr sa-l nimeresti!
neplacut oricum!Voi aveti probleme cu glutenul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ramona, "La Multi Ani!!" pentru puiul tau! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si fericit!!!

Pisicuta, imi pare tare rau pentru Matei, stiu cum e, la noi fiecare tura de febra pe mine ma epuizeaza nervos... de fiecare data ma gandesc daca scap fara antibiotic sau nu!! Sanatate multa!!

Anca, eu am aceesi problema cu alimentele care stau si zac la casa. Vinerea asta sotul meu a luat din Billa doua caserole de piept de pui, nu si-a dat seama ca ar puteafi dubioase pentru ca erau f bine invelite in 2 randuri de folie, aveau data ambalarii data de vineri si acrezut omul ca sunt ok. Da'de unde, cand le-am desfacut din folie erau imputite.

Gama, noi in casa punem pastile Raid in aparate de tantari si asta ne ajuta pentru toate insectele, la orice alte pastile, Spira de exemplu, sau la chestii din alea cu lichid incepe copilul sa stranute pana ii dau lacrimile. Pastilele Raid sunt unicele pe care le suporta.

Si al meu se umfla la muscaturi de diverse insecte, eu cand il vad muscat si ca se scarpuna ii dau imediat o lingurita de Claritin si atunci nu se mai umfla si in alta parte a corpului. Daca nu-i dau face niste blande de zicei ca l-au uscat viespi, nu tantari. Romergan este pentru dormit, dar el nu are pb cu somnul ci cu mancarimea. Si ii tai unghiile la 2 sau 3 zile ca sa nu aiba cu ce se scarpina.

Am fost la o alergoloaga f buna, la cabinetul ei undeva pe langa strada Polona, mi-a spus ca pana la 3 ani nu are sens sa ii fac teste ca il chinui inutil, mai ales ca nu are ce sa ii dea mai mult decat ii dau eu. Il intreb pe sotul meu cum se numeste, ca eu am uitat, trebuie sa am pe acasa o carte de vizita. Victor are 2 ani si 2 luni. Nu vreau sa il testez, pentru ca prefer sa merg pe alimentele si mediul pe care deja le-am verificat, nu vreau sa mai introduc si alte substante.

Andries

Mergi la inceput

Multumesc Andries.Din fericire am scapat cu paracetamol

Gama gasisem un spray care cica nu era toxic si in plus cand stropeam noi plecam de acasa aproape toata ziua si era ok cand ne intorceam.Iar de tantari si alte insecte foloseam niste pastile frantuzesti pe care le luam din Carrefour si care de asemenea erau "safe" si chiar nu am avut nici un fel de probleme.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Gama Matei are intoleranta la gluten

Fetelor voi stiti ceva cum ca ar contine gluten pufuletii???

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Ramona, te invidiez pentru ceea ce a invatat copilul tau la scoala. Dermatologul meu inainte sa imi spuna ce alimente are voie mi-a vorbit o ora de gradinita si de scoala. Aici copii merg la MC DONALDS de la 2 ani..fac petreceri, sunt rasplatiti cu asemenea iesiri etc. Nepoata mea are o colectie impresionanta de jucarii de acolo inca de la 2 ani....no comment. Parinti au acces la informatii dar degeaba. Nu mai spun de urmarile mai putin vizibile. Acest copil de exemplu se imbolnaveste in fiecare saptamana desi este infofolita cu grija si exces uneori. Insa organismul ei nu stie decat coloranti si conservanti...cum sa se dezvolte normal, sa se apere daca ea nu mananca nici fructe. Nu sunt numai alergiile dar parintii considera ca asa este bine. Daca ar face si aici asa ceva...

Gama, intr-adevar Aerius-ul este dat de toti medicii. Eu i-am spus dermatologului ca are colorant si mi-a dat Claritine, nu stia. De fapt despre acest om am numai cuvinte de lauda pentru ca accepta informatii din exterior si chiar m-a rugat daca mai testez produse dermato bune sa il sun sa le recomande parintilor. Asa a acceptat si sfatul cu Aerius.

Pisicuta si Gama, pentru purici exista solutii din farmaciile veterinare sau pet-shop-uri care nu sunt toxice dar se recomanda oricum ca in noaptea dupa operatiune copilul sa nu doarma acasa. Noi asa am procedat si am scapat. Eu chiar nu am avut nimic de la solutie. Miroase groaznic 5 minute si apoi nu mai simti nimic. Am inteles cxa da reactii la asmatici, foarte rar. Eu insa nu am avut nimic nici cand la-m dat prin casa...

Andries, despre Bila, no comment. Atentie mare si la produsele gata preparate (sunt facute din alimente care expira in aceiasi zi), la carnea de la Mega Image (este data cu tot felul de substante cand expira si o mai vand si ei 2 zile dupa). Sunt lucruri spuse de persoane care lucreaza acolo!

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

[green]andries[/green],iti multumesc pentru raspuns, iata ca am gasit in sfarsit pe cineva cu aceleasi pareri vis-a-vis de varsta la care sa-i testam,asa ca m-am linistit, il las in pace, mai ales ca ultimele bube incep sa se duca!
Anca, stiu de produsele din farm.veterinare, dar totusi le-as folosi doar in cazuri mai grave.
Pisicuta,imi pare rau pentru intoleranta la gluten care nu e simplu deloc de gestionat.Din ce stiu este ca dintre cereale, singurele ce pot fi consumate sunt meiul și orezul.Uite,poate te ajuta in cazul in care nu stiai deja:La noi în țară cercetări privind produsele speciale pentru bolnavii de celiachie s-au realizat la Laboratorul de Morărit - Panificație al Institutului de Chimie Alimentară, care a realizat:

• Agluten - un premix pentru realizarea produselor dospite,
• paste făinoase din făină de orez,
• produse de desert - biscuiți aglutenici.
Produsele au fost testate la Institutul de Ocrotire a Mamei și Copilului - Emilia Irza și au dat rezultate foarte bune.
La laboratorul ICA se află în evidență o serie de subiecți, de diverse vârste de pe tot teritoriul țării.
In cadrul laboratorului se produc la comandă aceste produse.
Dacă sunteți interesați de realizarea acestor produse sau a oricăror produse dietetice vă recomandăm să luați legătura cu:

• dna Nastasia Belc, șef Laborator Morărit - Panificație
tel: 021-212-3174 | tel/fax: (021)-210-9128 | mobil: 0744-177-154

Mergi la inceput

Pisicuta,am gasit cum ca aveti voie sa consumati urmatoarele:
orez, porumb, cartofi, soia, fasole, mei, hrisca, faina din nuci.
Urmatoarele ingrediente pot avea in compozitie derivate de cereale interzise:dextrina derivata din porumb si grau, faina de cereale, colorant caramel, sirop de orez brun, amidon alimentar modificat, malt sau aroma de malt, sos de soia, si unele arome artificiale si naturale.

Mergi la inceput