Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, am glumit, nu te rugasem nimic! Imi pare rau ca ti-am dat de lucru, am vrut sa te culpabilizez ca atunci cand nu mi-ai raspuns la telefon...in vis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, astept razbunarea lui kid.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Exact asta vroiam si eu sa spun, ca se cere razbunare ... Tonnia esti criminala.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am primit si eu niste body-uri din Irlanda si sunt late rau intradevar, dar pt. Matei sunt bune, el e mai biliform.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Anto, ti-am trimis un prim calup cu poze, si inca 2 mailuri, astept raspuns de la tine ca sa continui.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Ioana, adresa de email pe care ti-am dat-o e de acasa iar acum eu sunt la serviciu.
Cand ajung home, iti scriu, nu e nici o graba, poti sa le trimiti fragmentate.

Mersi, pupici,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, chiar te rog sa vii....parca te vad ca ai infuleca de numa....ca io mananc asa cu lacomie daca-mi place ceva
Stefan are 9600g.....am luat 200 g luna asta. Ptiuuuu, ce asa putin. Dar asta e......decat sa fie balsoi mai bine nu. La lungime masuram seara sa va scriu.Mi-e teama ca are 80 cmsau peste.

Stefan ieri si-a dta prgramul peste cap cu mesterii astia. Revenim noi la normal, ca altfel...
papa putin...cred ca ies incisivii din fata sus....il chinuie saracutul. Nici cu gel nu ma lasa sa-l dau ca e tare sensibil acolo.
deci la 8 luni avem iesiti incisivii de jos si de sus incisivii laterali amandoi...e ca vampirul

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hilde, sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos si norocos!

N-am citit din urma (la instigarile alea ma refer).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Kid multumesc si eu pt info. Chiar nu inteleg de ce zic sa nu le dam danonino ca n are urme de fructe prin el, doar arome.
Referitor la antirujeolic mi a zis si mie doctora sa l fac si acum chiar nu stiu ce sa fac. Din cate am inteles e o forma mai simpla nu e kiar ala care se face la un an. Sunt copii care l au facut? ceva probleme?

Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana .

Eu va pupacesc ca nu stiu daca apuc sa mai intru in WE si apoi plec in concediu .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput