Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

iulyp fetita mea cand adoarme la san nu o mai las sa zaboveasca deloc daca vad ca nu se trezeste cand o ciupesc de calcai sau alte alea. Si o pun langa mine pe pat. Si se trezeste iar si o pun la san. Incerc sa o fac sa stie ca la san nu se face nani. Acum mai nou am mai descoperit o metoda! Cand o alaptez rezemata am observat ca dupa ce trage 5 minute adoarme si daca ma ridic in fund si stau un pic aplecata deasupra ei incepe iar sa traga cu foc si asta, probabil, si pentru ca in pozitia asta curge mai usor lapte din sani. Asa sta si papa cam 15 minute! Bine...la mine acum chiar curge usor lapticu' din sani.
Te pup si bebe mancacios sa ai !

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

amiss al meu doarme numai pe spate noaptea dar niciodata cu capul in sus..sta cu capul intr-o parte si astfel nu are cum sa se inece daca ii vine inapoi laptic.Si-l intoarce singur de pe o parte sau alta, dar cu capul in sus nu doarme.Ziua cand stau eu langa el il mai las sa doarma si pe burtica ca si asa ii place.
Noaptea mai varsa ca dimineata gasesc ud langa el si daca ar sta cu capul in sus s-ar ineca..De atfel, si eu dorm cu grija din cauza asta..
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Mai fetelor am vazut aici la subiectul alaptarea ca unul din avantejele pt mamica (daca alapteaza) este: pierderea kg in plus puse in sarcina! Nu stiu cum vine asta dar, asa cum spunea si angelica am o pofta de mancare...de as manca si in somn! De fapt mananc, pentru ca visez numai mancare. Nu m-am ingrasat in sarcina dar nu as face-o nici acum ! Poate este de la ceaiul de Anason. Cum pierzi in greutate pentru ca alaptezi? Cand cea mica suge bine, mi se face o sete si o foame ...incepe sa ma doara stomacul . In plus acum stau mai mult in casa, in sarcina eram pe drumuri toata ziua. Si am auzit cazuri de mamici care s-au ingrasat dupa ce au nascut. Hmmm

ama uf! poate cand s-a inecat Petra era tot cu capu' in sus...Parca abia astept sa mai creasca sa nu mai fie asa firava

Kiss

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

amiss : culcat pe spate si cu capul in lateral neaparat. Eventual pti pune usr intr-o parte sprijinind-o cu un prosop facut sul si pus la spatelul ei da pe caldurile astea nu prea merge.
Am incercat si io sa eduk cupilu ca la san nu trebe sa doarma da n-am facut decat scurta la maini, pune cupilu langa tine, ia cupilu si pune-l la san si tot asa chiar si juma de ora sau mai mult ca tot fara efect. Iar cand vine mai mult laptik la san el nu se trezeste ci se ineaca, ma sperie ca i se opreste respiratia pana-si revine si apoi o luam de la capat. Abia astept sa mai crestem si noi si sa ne dezputurosim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Papadioara, da' ce pana ascutzita ai! Ai talent, bre! Io oricat m-as strofoca, nu mi-ar iesi asa nasbatii la scris... si-mi sta si mie mintea la prostioare, slava Domnului!

Bey, iata ce am descoperit, ca de, lucruri care-ar trebui sa fie clare de la inceput io le descopar! Daca totusi in timpul colicilor ii fac masaj lui pui mik cu flatulin asa cum e descris in cartea sotilor Capraru ( si cum imi aratase maseuza mea, dar io n-am bagat-o in nici o sama) se calmeaza si scapa si de vantuletze...
In rest, traiasca leganatul pe picioare, mare inventie, Dom'le!!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Heeeii!! Salut, salut mamici cu sau fara paturici dar cu ciresei si ciresici de mai-iunie!!
Bine v-am gasit la scutecele!! Sa crestem mari frumusei si sanatosi!! Si cumintei .. ma rog asta asa in limita posibilului ca doar cine a vazut cupil cuminte si baba .. stiti voi cum!!

Papadie excelenta introducerea ta si ideea cu ciresele... delicioasa!!

Noi suntem putin suparatei ca dupa povestea cu constipatia timp de o saptamana am dat in partea cealalta si am cam scazut in greutate asa ca luni cand am mers la doctor nu i-a facut vaccinurile de 2 luni a zis sa mai asteptam o saptamana sa vedem cum merg lucrurile .. (sper sa se indrepte) si ne-a dat sa bem intre mese o solutie electrolitica asa sa nu cumva sa se deshidrateze papusica mamii.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am si eu o intrebare pentru mamicile care alapteaza: de cate ori face -ul vostru kk pe zi?

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

am si uitat ce am vrut sa scriu, caci aveam niste raspunsuri, da asa tare mi-a placut cum ne-ai botezat, Papa, incat pe ziua de azi esti floare de ciresh!

Am venit de la cantarit........... avem 4.800 gr si 59 cm!!, la 7 saptamani si jumatate.

a, nu mai stiu daca am spus, intreba cineva ce calciu sa dea. puteti sa folositi cu incredere calciu carbonic, e praf. singurul impediment ar fi daca e constipata cireshica, acest calciu e bun si pentru diaree, asadar strange la stomac nitel.

noi asteptam cu nerabdare vaccinul, am vb cu medicul si cu asistenta acum cateva zile si ne-am hotarat ca, daca avem bani in plus sa-i dam pe altceva, asa ca vaccinul il facem pe cel gratuit; medicul mi-a spus ca si nepoatei dansei tot pe ala i l-a facut, ca e f bun. asa ca scuza-ma, carmina, te-am sfatuit eu mai demult sa il iei de la farmacie, imi retrag spusele, nu are rost. oricum, in cateva luni se pare ca cele de la farmacie vor fi cele facute gratuit la dispensare, insa mai e ceva de asteptat..

uff, tot scriu si imi vine sa tzopai de incantare, ca am fata grasuna!! io... nici un gram n-am dat jos in ultima luna si zau daca pricep cum si de ce, ca de mancat nu prea mananc, iar cand o fac, cu de-a sila, manc nitel. cine sa mai priceapa?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Am si eu o intrebare pentru mamicile care alapteaza: de cate ori face -ul vostru kk pe zi?

Cami & Sofia
poze Sofia

O data pe saptamana! fara misto.
la restu va raspunz mai incolo ca tre sa ma documentez pt josul forumului acuma.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Mai fetelor,mai!Era cat pe ce sa cred ca ati disparut.
Papadie frumoasa introducere nene!Bravo!
Noi suntem la final cu renovarea apartamentului,deci duminica ne mutam acasa si abia astept sa stau si eu cu voi!
Am citit de diversificarea alimentatiei si vreau sa va zic ca eu de cand ii dau suc de morcov sau mar,pe Andrei il doare mai tare burtica si se chinuie sa dea partzulete,tot constipat si facem kk la 2 zile cu supozitor.Voi ce ziceti,ce ma sfatiuti,sa nu-i mai dau sucul de morcovi,de la asta il doare burtica.Va pe toate si ne auzim de sapt viitoare.

Dana si Andrei =azi 6 sapt

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput