Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa, deci, am fost la Eforie Nord si am stat la o vila, aproape de plaja.
Conditiile au fost ok ( ma refer la vila), fiind noua, iar plaja , so-so. Scarile alea care duc la plaja sunt de 100 de ani, vai de capul lor, multe lipsesc, de-a dreptul periculos, mai ales cand le cobori cu carucior in brate.
La capitolul mancare, era plin de restaurante, de tipul celor cu autoservire, pana la cele normale, insa...., varietatea felurilor de mancare iar lasa de dorit, insa, ce era era ok.

Rayan insa nu mai sta deloc fara mine. Sbia puteam intra in apa.
Cand am mers la piscinele hotelului Europa ( super hotel si super piscina)era sa sara in piscina mare dupa mine, atat de speriat era.
In viata mea nu l-am vazut asa...
In restaurante ne mai facea de ras, ca vroia sa faca numai prostii si daca nu il lasam tipa, exact ceea ce nu suport.
La capitolul pofta de mancare stam excelent de cand am fost la mare, mai precis ar manca non stop si orice. I-am dat tot ce am mancat noi: gogosi, porumb, pizza, prajituri, pui, cartofi prajiti, salata, castraveti murati, etc si a mancat totul cu o pofta de nu se poate, deci... i-a priit clar aerul de la mare.

Pe plaja fugea dupa copii, e pur si simplu innebunit dupa ei si ce-mi place este ca niciodata nu este agresiv cu ei, din contra. Le dadea mingea, le oferea ce avea el, ii mangaia, le zambea, etc, macar atat, ca in rest rasfatul e in floare.

Eu pe Rayan l-am tinut mai mult sub umbrela, dar nu numai, deoarece cand se juca in apa sau in nisip nu il puteam tine locului, deci s-a bronzat putin pe fata si pe corp.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, am vazut pozele! Mie sa-mi zici de unde i-ai luat slip lui Rayan!!! Unde v-ati cazat? Cat a fost camera? Ma bucur ca nu i-a fost teama de apa si cred ca v-ati simtit bine!

Kris, ai vazut ca pana la urma merge si Bia? Mai greu dar...Felicitari!

Lavinia, ce situatie nasoala! Ma rog sa va intoarceti cu bine in Ro si sa se termine cu razboiul!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, am luat slipul din piata. A costat cam 50000 parca, nu mai stiu.

Am gasit o vila ( fara nume) cu camera de 2 paturi ( unul dublu + unul simplu) la 800000 lei/zi, deci am stat toti intr=-o camera, in loc sa luam doua la 1,2 mil pe zi, cum era vorba initial, so, am facut o reducere de 10 milioane numai la cazare.
Camerele nu aveau AC, dar stateam cu geamul deschis si era ok.
Daca vrei detalii iti dau.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca la inceput ii era groaznic de frica de apa, mai ales ca erau valuri mari, dar incet, incet, l-am luat de mana si ne-am plimbat cu picioarele in apa, pana a prins curaj si am ajuns la faza la care plangea cand iesea din apa, deci, metoda mea a functionat.

Doar in ultimele doua zile nu au fost valuri si atunci s-a vazut ca nu ii era frica deloc, din contra.
Din pacate in primele zile au fost valuri mari, periculoase chiar si pentru adulti.

Aaa, la Eforie Nord este o zona la plaja special pentru copii, unde este un fel de dig si acolo apa este ff mica si valurile sunt aproape inexistente. Acea zona este foarte buna pt copiii mici, mai ales pentru cei carora le este frica de apa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, mersi!

Mai fetelor, mai e vreun copilas disperat de masina?? dar disperat rau de tot?? Adica Vlad intr-una zice brum prin casa, cand il vede pe tati il intreaba de brum, daca plecam undeva urla ingrozitor pana il asez in scaunul auto pt. ca el vrea la volan, apoi cand ne intoarcem si parcam masina obligatoriu vreo 10-15 min sta la volan si se joaca, dar cand il luam sa mergem in casa iar urletele de rigoare...e ceva de groaza! Nu va mai zic cand ii spun ca plecam afara, imediat intreaba brum?..adica numai cu masina vrea, dar sa conduca el

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Crinuta, am uitat sa spun ca sunteti niste frumosi toi trei!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, am uitat sa spun ca sunteti niste frumosi toi trei!

Poze cu Vladutz

Merci mult.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Lavinia, narghile? mi se pare atitudinea potrivita.

mie-mi place un tutun de flori nush de care, oricum de-as stii cum se cheama poate l-as regasi. poate stiti voi cum ii zice.

lasind prostiile la o parte, suntem alaturi de voi. va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, ce frumoase sunt pozele! Se vede ca v-a priit vacanta.
Bubu, si lui Matei ii plac masinile, insa pana acum nu l-am pus la volanul masinii noastre. Pana acum ceva vreme nu avea astampar la drum si vroia sa se duca peste ta-su in fata, la volan. De cand ne-am intors din vacanta insa, sta f cuminte in scaunel, chiar ma si mir cum de s-a produs schimbarea asta. In rest, e innebunit dupa vum-vum cu masinile din casa. Nu stiu cum face Vlad, insa Matei sta in fund, se balangane si misca masinile fatza-spate. In general prefara ca simultan sa se loveasca cu spatele de canapea.
Sirimie, ne povestesti cum a fost in vacanta? Poate ne arati si poze.
Lavinia, aveti grija de voi!
Amaya, ce mai faci? Ma gandesc mereu la tine si la curajul de a-l face pe BB2. Cum te simti?
Tomasa, mai scrie si tu ceva. Gata cu invatatul?
Oana_cretu, unde ai disparut?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lavinia, va tinem pumnii sa reusiti in ceea ce veti face si sa ajaungeti cu bine!!
Crinuta, bine ai revenit. ti-am dus dorul pe aici
sinteti niste frumusei.
Kris, ma bucur ca sinteti binesi Bia capata incredere si putere.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput