Ceara rece
Raspunsuri - Pagina 3
catutza spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri...dar nu-mi mai trebuie ! Mi-am laut in cele din urma crema epilatoare de la streep, e buna si fara durere
, ca daca as fi putin mai rezistente as incerca ceara ...dar nu sunt !
, sunt mai rau ca un copil mic !
Drept sa va spun va invidiez ca aveti curaj sa o folositi , pe mine numai daca ma gandesc si ma si sperii !
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
Larra spune:
Poti sa o incalzesti si altfel ,pui o oala cu apa la fiert si introduci borcanelul in apa, dar ai grija sa nu intre apa inauntru. O lasi cat sa se inmoaie putin , sau poti sa o incalzesti cat crezi tu si incerci , daca nu se ia inseamna ca e prea calda, o mai lasi la racit apoi incerci iar , asta prima data , pana te inveti.
paulina20bv spune:
buna fetelor si eu am avut experienta naspa cu ceara rece veet parerea mea e ca nu este buna delok sunt noua pe forum si va salut pe toate.
catutza spune:
Bine ai venit in gasca Paulina ! Sincer i-mi pare rau ca ai patit ceva rau cu ceara rece ...dar ma bucur ca am aflat eu si asa nu o voi folosi niciodata. ![]()
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
nadina spune:
quote:
Originally posted by Nally
Nadina ceara ramasa pe piele o poti indeparta cu crema de galbenele... pe langa faptul ca indeparteaza ceara hidrateaza si pielea agresata in timpul epilatului!
Nallysi
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
NAlly multumesc pt informatie
, tare bine mi-ar fi prins sa stiu atunci. Sunt un fan al cremelor, unguentelor cu galbenele si al produselor de plafar, in general, dar uite ca nu mi-a trecut prin cap sa folosesc dupa epilat.Nadina
Larra spune:
Cu placere Nadyana , chiar sunt curioasa cum ti se va parea , sa ma anunti si pe mine si daca mai ai intrebari scrie-mi pe pm.

si
Sebastian (14.04.2004)