Ceara rece

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Eu le-am folosit pe sotul meu... pe post de cobai.
Are par pe ceafa (l-a tuns o vaca si l-a ras dupa care ii creste par nasol) si cum nu merge el la cosmetica, am zis sa incerc cu ceara Veet acasa.
L-a durut al naibii si la ceva timp i-a crescut mai nasol...
Si eu votez cu mersul la cosmetica, la ceara de unica folosinta !!!!
Bine, conteaza mult si cosmeticiana sa fie profesionista... Eu sunt indragostita de tipa pe care am descoperit-o de curnad la un salon deschis chiar lanaga mine, cu preturi mici, mici, mici....
Cine sta in zona Drumul Taberei, va povestesc ce si cum....

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Am folosit cateva feluri de benzi cu ceara rece si am ramas la benzile SESU, mie mi se potrivesc cel mai bine. Depinde pentru ce zone te intereseaza.
Pentru picioare nu sunt asa eficiente dar pentru zonele mai delicate sunt foarte bune. Durerea persista max 5 sec, depinde de fiecare cum o percepe.
E bine sa incerci si sa ai putina rabdare la inceput, oricum nu ai ce pierde (6 ron). Pe mine ma ajuta sotul , e mult mai simplu(nu trebuie sa-mi fac curaj sa trag banda) si mai putin dureros.
Oricum rezultatul e de durata si 3 saptamani nu mai am griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by soarelemeu

Am folosit cateva feluri de benzi cu ceara rece si am ramas la benzile SESU, mie mi se potrivesc cel mai bine. Depinde pentru ce zone te intereseaza.
Pentru picioare nu sunt asa eficiente dar pentru zonele mai delicate sunt foarte bune. Durerea persista max 5 sec, depinde de fiecare cum o percepe.
E bine sa incerci si sa ai putina rabdare la inceput, oricum nu ai ce pierde (6 ron). Pe mine ma ajuta sotul , e mult mai simplu(nu trebuie sa-mi fac curaj sa trag banda) si mai putin dureros.

Si cum le folosesti, cat le lasi sa actioneze pe zona de epilat?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by soarelemeu

Asa esre, si eu sunt multumita de aceste benzi.Pe cele pt. picioare nu le-am folososit, doar pe cele pt. zone sensibile.Sunt f. bune si iau toate firele si, pe langa asta, mi s-a parut ca firele cresc mai incet.Oricum, eu am mai folosit si altfel de ceara de la ei si sunt f. multumita de calitatea produselor de epilat de la ei.Firma este turceasca si folosesc ca ingrediente zeama de lamiie si zaharul.Eu sunt f. multumita si de raportul pret calitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Nici eu nu sunt foarte entuziasmata de benzile cu ceara rece. Cel putin la mine, firele nu se smulg toate, ramane ceara pe picior si uite asa...mai multa mazgaleala decat rezolvarea problemei!!!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Eu folosesc ceara rece Karaver si sunt super multumita. Se aplica ceara in sensul de crestere al firului de par , apoi se aplica banda si se trage in sens invers aplicarii. Este foarte eficienta , mai putin dureroasa decat ceara calda plus ca se curata foarte usor , iti faci un dus cu apa calduta si gata! Pe mine ma tine cam 2 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Larra

Eu folosesc ceara rece Karaver si sunt super multumita. Se aplica ceara in sensul de crestere al firului de par , apoi se aplica banda si se trage in sens invers aplicarii. Este foarte eficienta , mai putin dureroasa decat ceara calda plus ca se curata foarte usor , iti faci un dus cu apa calduta si gata! Pe mine ma tine cam 2 saptamani

Larra

Larra, de unde ei aceasta ceara?Folosesti pt. toate zonele?Cum o aplici si la ce pret este?Nu se incalzeste deloc?Am si eu cateva borcanase de ceara la rece, parca de la sesu, ar nu stiu cum sa le folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

nadyana, eu mi-o cumpar din farmaciile Dona , dar am vazut si prin alte farmacii. Este un borcanas alb cu capac mov si costa in jur de 250.000.Este greceasca si scrie pe ea ceara rece cu arome de eucalyptus. Eu ma fac cu ceara doar in zonele sensibile , pentru picioare folosesc epilatorul.
Se incalzeste foarte putin , eu o bag la microunde 10-20 de secunde , depinde de cat de plina este cutia , trebuie sa fie ca o smantana mai groasa ,incalzita cat sa se poata intinde, nu mai mult. Prima data cand am cumparat-o nu stiam cat sa o incalzesc si o incalzeam prea tare si nu se lua nici un fir de par . Apoi am mai incercat o data cand s-a mai racit si surpriza!
Are un betigas de lemn cu care aplici ceara si niste benzi din hartie ce se aplica peste ceara. Presezi bine si tragi. Benzile se spala foarte usor cu apa calda si pot fi refolosite.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Larra, doar la microunde poate fi incalzita?Eu am o astfel de ceara, dar am incercat sa o folosesc si nu a luat nici un fir, ba se mai si intindea.Ce-i drept, nu am incalzit-o si cred ca din cauza asta.Cred ca din cauza ca nu stiu sa o folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Am incercat si eu cu ceara rece sesu.
Cosmar! Am facut totul ca la carte, dar pe fasie nu ramaneau decat maxim 5 fire de par. Am mai pus o data in acelasi loc...m-am invinetit (ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana atunci ). Am renuntat si am revenit la epilatorul electric.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput