Ceara rece
Buna !
A folosit sau foloseste cineva benzile cu ceara rece de la veet? Am tot vazut reclama la tv in ultima perioada si ma gandeam sa-mi iau pentru mare. Dar vreau sa stiu daca sunt bune de ceva. Daca da, e chiar asa ca-n reclama cum ca nu doare deloc? Se curata perfect sau mai ramane cateceva pe ici pe colo?
Multumesc anticipat.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Raspunsuri
nanami spune:

sunt f. bune intr-adevar , dar dureroase , cel putin ceea ce se gaseste aici ![]()
eu nu m-am facut, dar o smulg mereu pe prietena mea , pe picioare si face ca toti ... aia prin casa , dar iese misto , daca parul e rar, chiar ca e simplu si nu prea ramane nimic , dar unde ramane , mai pui o data![]()
si sunt faine servetele alea cu ulei , care-ti cureta toata ceara ramasa , uite la noi sunt cam scumpe , ajunge cam la 8,9 dolari 
Bafta ![]()
G.K.R
smillaraaq spune:
Foarte proaste. Am folosit si Veet si inca vreo doua italienesti, m-am naclait toata si n-a smuls decat vreo 3 fire de par. E drept ca eu am par mult si tare 
Servetelele curata bine, intr-adevar, dar parul ramane la locul lui (la mine cel putin)...
Smilla
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Servetelele curata bine, intr-adevar, dar parul ramane la locul lui (la mine cel putin)...
Yap si la mine la fel. Ba, in plus, m-am invinetit toata pe locul unde m-am facut!! Mentionez ca m-am facut si cu ceara calda si cu epilator si niciodata nu m-am invinetit, deci clar ele sunt de vina!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Nally spune:
La epilatul cu ceara rece ca si la cel cu ceara calda pielea trebuie foarte bine "sustinuta" .. intinsa! Pe langa acest lucru fasia de hartie trebuie trasa in directia opusa cresterii firului de par concomitent cu sustinerea pielii ... si nu perpendicular ci oblic...! Lucru ce nu poate fi facut asa cum trebuie de una singura!
Nu vad de ce va chinuiti singure cand puteti merge la un salon sa va epilati frumos si sigur fara sa va invinetiti! 
Eu sunt cosmeticiana ... dar nu as avea curajul sa ma epilez singura decat la mustata!!!
in rest o las pe colega mea sa isi faca treaba... 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
nadina spune:
Nally si eu sunt pentru mersul la cosmeticiana. Am aparat dar imi vine sa plang cand se apropie ziua de epilat.
Recent am incercat sa fac economie si mi-am cumparat ceara de la plafar sa ma epilez singurica acasa. Nu m-a durut, dar am facut ceara prin toata casa si mi-a ramas ceara pe picioare in fasiute mici. Barbata-miu s-a dus sa caute pe internet sa vada cu ce se curata de pe piele
, infiorator.
Nadina
Nally spune:
Nadina ceara ramasa pe piele o poti indeparta cu crema de galbenele... pe langa faptul ca indeparteaza ceara hidrateaza si pielea agresata in timpul epilatului! ![]()

Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
an-k spune:
eu imi iau 'mustacioara' cu ceara rece veet, si deabia dupa un an de folosire am descoperit cum se foloseste
, adica se intinde pielea foarte bine, se incalzeste ceara intre palme si apoi locul cand fasia e aplicata, se trage in sens opus cresterii firului de par, si dintr-o data - cu mult curaj:D
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mira_m spune:
Si eu m-am epilat asa si am dat-o in bara. Eu stiam ca benzile trebuie tinute o noapte la frigider.
Imi explica si mie cineva cum e cu "invers directiei de crestere a parului", ca aici e buba la mine?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
nuschu spune:
Mira, inseamna dinspre glezna inspre genunchi, de exemplu. Sau dinspre genunchi spre solduri etc.
Sunt si eu de acord cu fetele ca reclamele - ceara "rece", epilator "rece" (cel cu dispozitiv cu gheata) - raman niste "iluzii" frumos ambalate si trambitate. Cel mai simplu, curat, eficient, rapid este la cabinetul de cosmetica. Si din experienta mea doare si cel mai putin.
Asa cum spunea nanami, nici eu nu am folosit personal ceara rece, ci am ajutat-o pe sora mea, insa rezultatele fata de ceara "normala" au fost sensibil mai slabe. Epilator am folosit si eu si nu stiu de ce
, e dureros, ia timp, rupe firele.
Deci eu as vota importiva cerii reci si a epilatorului deopotriva !
Pisica, zambind 
daniella4 spune:
Folosit, dar mie mi se par de evitat 
..nu mi s-au farut deloc ca in reclama...
Daniella, mama lu' Alexis