Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salut!
m-am intors de la moeciu, dar fara stefan. el a mai ramas pana marti...
s-au distrat copiii tare fain..ma bucur ca ne-am dus!
dana - drum bun si sa aveti grija de voi!
martta - da, el a vrut spiderman!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Dana: ma bucur ca sunteti bine! Probabil ca sunteti in drum spre munte, daca nu ati si ajuns deja...astfel incat nu pot decat sa va doresc sa va bucurati din plin de aerul curat si sa va mearga bine!

Bibi: David e tot la mare?
Si eu vreau sa-l trimit pe Vlad si as vrea sa vad cum s-au mai purtat la mare, ceilalti copii, la 3 ani. Sper ca a fost mai usor decat in precedentii...

Gaby: ma gandeam zilele astea ca ai baiat mare, cu un an de gradinita la activ! Cred ca este singurul din grup ce se poate lauda cu o asemenea performanta, nu?

Pupici voinici!

mami de Vladut(13.06.2003) si 33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Neata!
Hai sa va trag de urechi de dimineata: Pai nu spuneti nimic , ca si cum nici nu as exista?!
vreti sa ne vedem cu copii sau nu?!daca nu vreti spuneti, ca nu am sa mor din asta! curaj!
nu mi-ati spus nici pe unde sunt spatii de joaca unde pot sta si copii si mamele linistite...

nu m-am trezit cu fata la cearsaf dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

pojo:sa intelegem ca l-ai adus pe Flaviu aici?
Eu una, dupa atata stat in casa, ma simt depasita de situatie: loc de joaca in aer liber in care sa stai si tu linistita nu stiu, de iesit din casa nu prea am voie...asa ca, nu te superi pe mine, nu?

mami de Vladut(13.06.2003) si 33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

neatza!
martta - intradevar, nici nu stiu cand a trecut 1 an de gradinita! dar va spun ca a meritat!
pojo - eu vreau sa ne vedem cu picii...dar nu prea stiu sa dau locatii..las pe altii mai "umblati" sa hotarasca.
pupici tuturor si o saptamana buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Martta esti iertata!
Da, l-am adus de sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Noi suntem mai bine, doar ca de ieri, face Stefan febra.

Bibi, de ce te interesezi despre alaptat? Nu erai tu hotarata sa nasti prin cezariana si sa nu alaptezi ?

Romana, daca te incalzeste cu ceva , pe langa neatentiile obisnuite, eu i-am pus lui Stefan picaturi cu vit. c in ochi, cand era bebe mic. De doua ori: adica, dupa ce l-am spalat si s-a linistit bietul copil din urlat, i-am pus si in celalalt ochi, tot vit. c . Acum ne distram pe tema asta, avand ceva banuieli ca din cauza asta i-au ramas copilului ochii albastri

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Neatza!

Mihaela, noi saptamana asta nu putem veni la intalnire ca suntem la Cluj. Daca va intalniti dupa 25 iulie, semnam si noi prezenta.

Din ciclul "chelul isi pune mana in cap". Eu: "Matei uite o turma de capre si un magar!" Matei: "Ba nu sunt magar!".

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

madishor - hai ca e mortal fi-tu! se simtea cu musca pe caciula?
cornelia - nasol moment! bietul stef!
pupici si o saptamana fructuoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mda, Luca e racit cobza... ii curge nasul si nu poate respira! Am comis-o! Abia astept sa vina dr. sa il vada si sa ii dea ceva! As vrea sa ii dau si ceva de intarirea sistemului imunitar, voi stiti ceva despre asta? Ma dispera... e la a 20 -a rinita si are doar 10 luni si jumatate!

Si acum o veste mare... LUME, LUME INCEPAND DE AZI, 17.07.2006 LUCA MERGE SINGUREL!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput