Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Putzuruca, pe Luk l-am nascut la termen, in sapt 40.
PS: Grasunica sunt si-acuma. In general, chiar si fara sa fiu gravida.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Aramona, tu functionezi dupa zicala "toate bubele rele in fundul babii mele", s-au adunat prea multe pe capul tau. Sper sa fie bine glezna sa nu trebuiasca sa stai in gips.

putzuruca 26+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Functionez doar de vineri asha si sper ca ieri sa se fi terminat!!!

De regula le iau in ushor si trec peste ele...ca si acum...SI MERG MAI DEPARTE!!!...

m-am ales cu 4 zile concediu 100%??? M-am ales...de ce sa nu vad partea plina a paharului???

Ca stau cu piciorul in sus...asta e...mai stau si eu la orizontala, mai vad ceva la televizor...ca la munca stau destul!

Pupici!!!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heii burtici!!!

Mi-a fost dor de voi!!
Mama mia dar ati scris nu v-ati incurcat...

Multumesc fetelor care au mai intrebat de mine si mi-au urat distractie placuta, Microbu, Sephora Pufymic parca...si nu mai stiu oricum va pup pe toate.

La nunta a fost fff frumos dar s-a lasat desigur cu peripetii, ca parca am cobit...
Sambata a plouat la greu...dupa cum stiti, cand am plecat spre cununia civila, eram deja siguri ca nu mai ajungem pt ca a trebuit sa ne intoarcem de vreo 2 ori din drum ca sa oluam pe alta parte. In intersectii era o inundatie...iar noi parca eram vapor cu masina...Sotul meu era un pachet de nervi iar eu ca de obicei lesinam de ras la propriu, de comicul situatiei. Eram uzi fleasca, ca niste pisici plouate, asta dupa ce ma chinuisem sa calc toate hainele ca sa fim frumusei.
Ajunsi acolo a fost totul pe fuga, insa toata lumea era un zambet...de fericire. Cand s-a facut bolta de flori, eu fiind sus, in capul scarilor, si avand pantaloni de voal, a batut vantul si mi-a prins pantalonii in usa. Nici nu am putut face poze cu ei jos pe scari, ca incepuse ceremonia altei perechi, iar eu bateam de zor in usa sa imi elibereze pantalonii. Intr-un final am reusit sa ii intrerup si m-am eliberat...ma rog...a fost foarte haios...

Toata ziua apoi nu a mai plouat iar seara cand am plecat spre biserica a inceput iar...dar asta e ..vor avea belsug si bogatie cum se spune.
Eu am dansat-o pe bebelina pt ca muzica a fost f buna, adica nu au avut manele, slava domnului. Socrul meu zicea mereu: ce-o zice bietul copil de maica-sa ca o zgaltzaie atata...ai mei parinti ma puneau s amai stau pe scaun sa ma odihnesc, de ziceai ca venisem cu politistii dupa mine.

M-am simtit f bine, am tzopaiat intr-una, insa pe la ora 5 dimineata, caci atunci s-a cam terminat...m-a apucat o durere de mijloc...nasoala rau. Am crezut ca e de la tocuri, dans...dar nuuuu, asta mica cred ca in noaptea aia mi s-a intors cu capul in jos si a prins un plan osos, atingand nervul sciatic.

Duminica am zacut toata ziua in pat cu o durere cumplita nu puteam merge deloc. Asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Kinetoterapeuta mi-a spus ca poate ma tine o saptamana-doua sau poate pana nasc pt ca a mai avut asemenea cazuri Am crezut ca innebunesc. Sotul meu imi interzisese sa ma mai duc la serviciu...dar cum eu numai legata poate asa putea sta in pat...

La un moment dat m-am ridicat pt a merge la baie si am ramas asa aplecata ca in reclama cu mosul ala care ramane anchilozat.
Stiam de Monique_new ca a mai patit o durere asemanatoare si mi-a sugerat sa ma dau cu Supliform. Seara si dimineata la 5 m-am dat cu gelul ala si iar pe la 7 jumate inca o data si ma rugam la Dumnezeu si la asta mica sa isi mute funduletul mai incolo ca sa pot merge la serviciu. Nu stiu daca e o minune sau nu, insa bebelina mi-a facut cateva valuri prin burtik si am reusit spre surprinderea mea sa pasesc fara durere. Imi venea sa chiui de bucurie. Seara m-am dus si la biserica chiar...asa de fericita eram.

Acum imi e bine, mai am asa o jena dar e incomparabil. POT MERGE slava domnului.

Va pup, ma duc sa citesc din urma, ca sa va mai raspund si o sa va pun niste poze

Itzy-Bitzy
29+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Aramona de acord cu tine si mie mi s-a intamplat de multe ori.

Mirabelac eu am programare in aug. iar acum am fost de curand si bebe era bine din cauza asta nu vreau sa mai merg.La 2 sapt. echo mi se pare prea mult mai ales ca la mine nu sunt sigur scurgeri de lichid, iar daca sunt -sunt mici.Altele sunt mai grave.

Putzuruca mie nu mi s-a parut floare la ureche nasterea prematura depinde de fiecare in parte, stresul a fost prea mare si nu mai vreau inca o data.Riscurile sunt multe dar cel mai mare este atunci cand nu ti se da nici o sansa cum a fost la mine si apar diferite complicatii din cauza unor doctori aiuriti.Prima fraza pe care mi-a spus-o doctora a fost:" Nu va faceti prea multe sperante sunt sanse minime"Parca m-a lovit cu o maciuca in cap si crede-ma nu mi-a trecut spaima decat cand m-am vazut in siguranta acasa.Poate sunt eu prea fricoasa, nu stiu,dar nu cred ca ma voi schimba in urmatoarele luni ca sa pot scapa de teama.Asta e.

si o zi buna!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burticutze!

Inca o data va spun ca ma bucur sa reintru dupa o pauza mai lunga langa voi!

Inni, multam' pentru sustinere in ce priveste epidurala! Ma tin tare pe pozitii, voi cere epidurala, indiferent de opiniile celorlati. In definitiv este vorba de corpul si copilul meu.

Aramona, am citit cu atentie fiecare rand scris de tine. Ca de obicei, m-a emotionat povestea nasterii unui copil. Mi-e foarte clar ca oricat de mult ma pregatesc voi avea parte de surprize, dar cred ca ne face tuturor bine sa aflam despre experienta altora.

M-am bagat si la fetele de iulie-august. Ce repede se schimba lucrurile la ele! Azi sunt gravidutze si maine au bebe-ii in brate! Acum se afla ca sunt in spital si peste o ora sunt mamici! Minunat! una dintre ele, doritoare denastere naturala, am impresia ca a nascut azi, totusi prin cezariana. Au existat ceva complicatii, asa ca degeaba ne pregatim noi pentru ceva, depinde putin de noi.

Ma gandesc ca unele dintre voi spuneati ca v-ati nascut la 32 saptamani. Eu sunt acum in 32 sapt, ma ingrozeste totusi ideea sa nasc acum. Sper sa ajung pe la 38-39 sapt. Oricum, s-ar putea sa fiu printre primele care nasc.

Va pupic
Roxana +32 sapt (Daria Elena)

Mergi la inceput

Itzy-Bitzy...m-ai amuzat cu patzaniile tale...Ce zici, facem un club al "burticoaselor vesele in orice conditii"???
Ma bucur sa vad si persoane care incearca sa treaca peste patzanii mai putin placute cu umor! Bravo!!!

Roxanae... ai intzeles mesajul meu...stiu ca sunt mai dura...alta mama nu mai face...dar mici "zgaltzaieli" nu strica...eu citesc postarile tuturor si ma bucur cand vad ca fete informate impartasesc din cunostiintele lor...Pacat ca nu toata lumea le citeste!...

Sincer...sunt de acord cu nasterea cat mai la termen...Copilul e bine dezvoltat, iar ingrijirile medicale la nastere sunt cele obisnuite, nu e necesar ceva special...
Cred insa ca Putzuruca a vrut doar sa imbarbateze lumea...(e vorba din nou de panica...), sunt convinsa ca ea stie, ca toate de altfel, ca un copil nascut prematur poate prezenta probleme...
Asta e parerea mea!

Inni, te asteptam cu vesti de la echograf!

Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Roxana01, stai calma...de ce sa nasti mai devreme? Asha ti-ai propus tu???...

La Maysa in noiembrie am avut colul deschis...am mers la serviciu...De Revelion am stat acasa (eram in sapt. 36) in ideea ca poate de sarbatori am ghinion si nu nasc cu medicul...daca ma apuca la ora 12???...si uite cum am nascut exact la 40 de saptamani si 3 zile...

E cum vrea bb, insa daca ai probleme, stai cumintica, mergi la controale la medic...si cand e sa nasti, vei naste...Vrei tu acum?? De ce sa te ingrozesti???

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, in nici un caz nu as fi pregatita sa nasc prematur (psihic), sa va spun sincer chiar am impresia ca o sa ma plictisesc pana nasc, dar nu este atat de ingrozitor sa nasti prematur, asta am vrut sa spun si Aramona a inteles bine. Ma rog din tot sufletul ca toate sa fim bine, sa nastem la termen si sa avem bebei sanatosi, asa ca fetelor, nu va inghesuiti la nastere ca mai avem destul. Si sa stiti ca Dumnezeu ne iubeste si ne aude rugile asa ca stati calme si aveti rabdare. Eu m-am rugat f mult ca acest bebelus pe care-l port in burtica sa fie bine si sa se dezvolte normal caci nu stiu daca as mai fi putut indura inca un esec. In primele luni ma rugam ca daca bb nu e sanatos sa-l ia Dumnezeu, insa bb s-a dezvoltat normal si sigur va fi bine. De abia steapta mami s-o tina in brate. Visez la momentul in care o voi avea la san si ii voi urmari gesturile, sunt innebunita dupa ea.

Roxana, te inteleg prin ce ai trecut. Nici mamei mele nu i-a fost usor dar am vrut sa subliniez faptul ca si bb-ii nascuti prematuri pot fi copii normali si sanatosi. Iti doresc si tie sa ajungi la termen , ca si celorlalte burticutze.

putzuruca 26+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANAE,iti dai seama ca vreau sa ramina bb cit mai mult in burta.Tot citesc ca mai multe dintre noi au si au avut contractii si chiar dureroase,si ma bucur ca le-ati invins,sper sa le inving si eu ,dar teama mea este ca am colul asta scurt si intredeschis si imi e frica sa nu se deschida mai tare.Tu de ce ai nascut fetita la 34 sapt? te rog scuza-ma daca te intreb ceva ce poate ai mai scris,dar sint asa ametita de atita citit si nu mai tin minte.

Adina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

PUFIMIC,dpn este data nasterii?daca da atunci ar fii 16 noiembrie,stiu ca nu ma incadrez la voi,dar am risc de nastere prematura SI DE ACEEA MI-AM PERMIS SA INTRU AICI CU VOI.Apropo,toate fetele sint niste dragute,f comunicative si de ajutor.Mulutmesc pt sfaturile despre poze,sper sa ma descurc pe viitor.

Adina 21+

Mergi la inceput