Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
aime spune:
Cookie mey, da greu ne mai arati bulina...e o frumoasa mey, si parca seamana cu tine din ce in ce mai tare (ca pe tati nu ni-l arati, mey) si ce talente ai tu mamico
. Pupicei de la Vladutz. Pozele din concediu
, frumoase tare...frumose locuri, frumoasa vacanta ![]()
aime si
Vladimir
Otiliav spune:
Try, ai fost asa
cu "Ana zici ca-i M. Monroe, pe veceu"
, nu m-as fi gandit niciodata.
fulguletz, explicatia mi-a dat-o pediatra Anei, iar in cazul ei nu erau cracanate de la genunchi in jos. Ea mi-a spus calciu ajuta la intarirea oaselor si altfel vor sustine greutatea ei mai bine, ele erau drepte in fond dar mergea cracanat. Inchipuieste-ti 10 kg ca se spriijina pe 2 nuieluse, acestea nu au rezistenta si se indoaie, dar daca au rezistenta vor sta drepte (
asa in termeni tehnici la o incarcare de 10 kg pe verticala, o bara metalica poate flamba=curba, dar daca materialul este mai bun rezista si nu se curbeaza). Cine ma ajuta si pe mine sa-i explic mai bine?
Corina, socrul meu s-a operat de hernie inghinala la 40 de ani, atat stiu.
Bits, eu am facut cezariana de urgenta si am taietura pe orizontala. Nu stiu cat de angajata era Ana in comparatie cu Kenzo, eu am facut-o la dilatatie 10 si i se vedea capul. Inainte de a ma da jos de pe masa ginecologica si sa intru in operatie in alta sala, doctorita a facut o manevra de impingerea a copilului inapoi, care copil oricum nu se angajaze bine cu capul, de asta nu a iesit cand m-au impins si asistentele pe burta, acesta a fost motivul de cezariana la noi, am avut de ales intre forceps la dilatatie 10 si cezariana.
Noi am fost la plaja in seara asta si evident ca Ana s-a bucurat sa stea la fundul gol si
de la sot cand a vazut pozele. Mai erau si alti copii dezbracati, plaja curata si nisip fin de tot. Aveam si slipul cu noi dar stie sa-l dea jos si era si foarte cald. Voi cum reusiti sa-i faceti sa-l tina, ea de rusine nu stie.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
Revin la voi cu o intrebare:cum v-ati (sau va veti)descurcat cu mancarea puiutilor la mare?
bits spune:
Dama tura asta ramane surpriza
!oricum am toate lucrurile de la Ken asa ca indiferent ca va fi fata sau baiat va fi nevoit(a) sa le poarte.
Otilia ferice de tine!din cate stiu si prin tara la fel se spune ca operatia cea mai sigura e cea pe verticala da acum depinde si de doctor.
octy
12,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
'neata!
Miha, concediu placut si lui Robert balaceala pe cinste
. Ai sa vezi ca te descurci cu mancarea. Eu o sa-i dau de la restaurant o ciorbica, un gratar, apoi sunt fructele, iaurt, biscuitei, covrigei....o sa vezi ce bine o sa pape. Sa veniti sanatosi!
Eveline ce face iubita? 
Noi ne pregatim sa mergem iar la day care sa ne balacim
sa ne jucam...
Mai vb dupa ce venim.
aime si
Vladimir
roserb spune:
Miha, concediu placut!
Noi in anul cand Bianca avea 1 an si 10 luni, i-am dat mancarica de la restaurant, desi am carat (degeaba!) si niste borcanele, pentru siguranta.Nu am variat prea mult felurile, piept de pui la gratar, snitel, cascaval pane si cam atat. La ciorbe/supe n-am avut curajul sa ma incumet, dar ne-am descurcat foarte bine.
Bineinteles ca febra lui Mihnea nu era de la dinti, ci din gat, unde are din nou puroi
. Se pare ca am plimbat un germene in familie, de la unul la altul, ca prea am facut toti, iar el, ca sa fie mai cu motz, s-a gandit sa faca si tura a doua. Partea buna e ca nu mai face febra asa mare (pana in 38 ),i-am facut exudate, analize de urina si HLG sa vedem ce iese pe acolo, sa putem incepe antibioticul. Altfel e vesel si mancacios rau, nici nu zici ca are ceva cu gatul . Ma rog, eu oricum nu mai pricep nimic, toti copilasii amicelor mele sunt bolnaviori, si doar e miezul verii...
Eveline, Corina, multa sanatate copilasilor!
Ma distreaza teribil copiii mei, Bianca si-a luat in serios rolul de surioara mai mare si a inceput sa-l invete pe Mihnea sa vorbeasca. Ieri atata a stat de capul lui, incat a reusit sa-i bage in memorie cateva cuvinte noi si era asa de mandra!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
Multumesc fetelor de urari si ganduri bune!
Iubita a mai avut ieri dupa amiaza ceva febra (38.2) dar fara varsaturi sau kk....s-a rezolvat cu paracetamol Chestia e ca aseara pe la 11 aluat somn, a stat treaza vre-un sfert de ora pe la 6 dimineata cat a luat antibioticul si a baut juma de cana de ceai si de atunci iar doarme....iata ca e 11.30....nu pare sa mai aiba febra din cate imi dau seama dar astept sa se trezeasca sa-i pun termometrul....si apropo de asta: voi cum luati temp la cei mici? CA intrarectal nu vrea sa mai stea, la sub brat nu stie sa tina, se tot freaca....nu stiu cum sa mai fac....o dr spune ieri ca dupa 1 an se poate lua temp la sub brat....s-o creada ea. Cum vede termometrul langa mana ei il apuca, freaca mana etc....crede ea ca sta copil de un an cu term la sub brat!
Cuscrita multa sanatate lui Andrei!
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
onitza spune:
quote:
Originally posted by roserb
Iaca si ceva POZE NOI
Roxana&Co
POZE CU PITICII
BIANCA e dulce foc! e fotogenica, sa vezi cand s-o mai face mai mare, se va face coada la usa ta!!!
MIhnea a crescut si e barbat in toata firea, s-a maturizat la fata, se vede ca ii palce sa pape, bravo lui!!!
Pupam pe chipeshul tau dulce!!Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
camys_2000 spune:
eveline, va urez sanatate multa. Noi am patit-o in urma cu o luna jumate, a facut rosu in gat si febra vreo 5 zile, apoi abia a trecut-o pe antibiotic,...dar de la atatea siropele am facut diaree rau de tot si vreo zi jumate vomita si o lingurita de apa, daca ii dadeam. Am fost trecuti pe injectabil, pe Axetine, dar dupa 3 zile am facut bubite si am oprit orice tratament.
Acum iar a facut putina diaree, de vreo 2 zile si febra max 38,8. Am trecut pe Nurofen si Panadol si un sfert de pastila de Biseptol, la 12 ore. Azi suntem bine bine. Stiti ce face minuni ptr diaree?? Laptele de la Milupa h5... ala cvhiar face minuni ( la mine, cel putin..adica la Catalina).
Data trecuta, la diaree, ne-au iesit 2 maseluta, iar acum ne ies caninii. Dar data trecuta a baut mai mult Prigat, iar de data asta a baut doar o gura de Prigat. Deci, la noi Prigatul a devenit INTERZIS.
Abia asteptam si noi sa mergem la mare, miercuri plecam. Prognoza se anunta cu furtuni, deci stau cu inima cat un purecel...Imi doresc din tot sufletul sa se poata bucura Catalina de tot ceea ce ofera o plaja, o apa, un soare...
Va doresc concedii placute!!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000