Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

eveline, multa sanatate lu Bia iubita...un pupic virtual de la noi

Corina, pentru constipatzie poti sa incerci si o linguritza de miere pe stomacul gol, fructe si legume, lichide (cum ti-a scris si frantzuza noastra). mey, cu hernia, David a fost operat la 2 luni de hernie si rotire de testicol...Si parca hernia de care a fost operat s-a numit inghinala ...u stiu sigur si sper sa nu spun tampenii imense p-acilea......Cert e ca el are operatia ca si op de apendicita, poate un pic mai jos(ca localizare)...Intrebare: cum a pus doctorul diagnosticul? banuiesc ca i-a facut eco, nu?

cookiutza, suntezi niste frumoase ...super salopeta si detzinatoarea si minunata este rochia ta rosie

am vazut si altzi frumusei de copkii si mamici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Eveline, ma bucur ca iubitica e mai bine....poate nu a fost nimic grav..problema e ca oricat de putin grav ar fi, nu putem sa nu ne facem o mie de griji.

Dama, Aime, multumesc, o sa incerc orice metoda...deocamdata ce as vrea cel mai mult e sa nu devina hernia asta nenorocita urgenta de operat....ca doctorul la care tre sa mergem cica pleaca in concediu....
Apropos, voi ce stiti de spitalul Budimex/Marie Curie? Am auzit ca e naspa tare?

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

fac ce fac si postez cam in acelasi timp cu try...am sesizat asta de multe ori......telepatie curata si iubire mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la noi!

Ca de obicei ma ia cu amateala cand vad ce viteza aveti la scris...
Noi astazi am fost sa facem analizele. Inca nu sunt gata toate rezultatele, dar macar de ce ne era noua teama, adica glicemia, a iesit foarte bine.

corina75, sanatate multa.

Felis, cum s-a acomodat Mihaita la cresa?

Eveline, multa sanatate Biancai.

pupici la toata gasca

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Try, Fulguletz, multumesc de raspunsuri...

Try, cred ca ai dreptate, probabil ca oricum avea sa se declanseze chestia asta, dar acum a fost momentul....
Fulgu, nu i-a facut ecografie, doar l-a palpat, oricum, ousorul e umflat, si cand impingi usor in sus se 'dezumfla', adica intra inapoi in abdomen intestinul...
Problema e cand nu se mai poate retrage intestinul, devine 'testicol inchistat' si atunci e jale. Trebuie operat imediat ca face ocluzie intestinala.
Nasol e ca stiu ca trebuie operat, dar vroiam sa fie o singura operatie, si hernie probabil ca au operat multi, dar hipospadias nu, de aia doctorul asta al meu de la Bucuresti e esential!!!
Astept informatii despre Budimex
Va pupic pe toate si pe toti piticii.

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav
Despre picioare cracanate pot sa-ti spun ca Anei i-am facut tratament cu calciu pentru asa ceva. Ea a mers prea repede la 10 luni si fiind gogosica picioarele s-au curbat de la greutatea mare. Acum insa problema este rezolvata, dupa 3 tratamente si stat la soare cat de mult se poate. Dar mie mi se pare ca piciorusele ei sunt drepte.

Otilico, iaca cuget si filozofez si iar cuget...asta e, frate! cat traieste omu invatza...
da pe bune ca eram sigura de tot ca unu plus unu fac doi, hai, doi juma da nu trei...
adicatelea(fi atenta acilea again teoria lu peste): io stiam ca daca ai picioare strambe, poti sa te dai si in cur si in cap ca nu se mai indreapta...never..le ai, asa te-ai nascut cu ele si gata...Eu am luat mult calciu cand eram pitica, am stat prin soare , ploaie si vant si tot nu am picioare a la heidi klum alias ioana_du..adicatelea le am strambe de la genunchi in jos...nu ca as fi complexata din cauza asta, ca tot umbla berbatzii dupa mine..da crezi ca mai am sanse sa le indrept? daca e nevoie, stau pe cot de azur la soare..

quote:
Originally posted by Otiliav
Ne laudam si noi timid cu pipi de dimineata la colacel cam de 3 zile incoace. In rest face in gradina sau in casa, stie sa se lase pe vine sa faca pipi, iar ieri a facut kk la usa casei . Nu va spun ca proprietara este ghid si ieri i-au venit 2 serii de turisti acasa si au facut poze in gradina. Bine ca au ratat momentul .

asta in loc de paine si sare...

si apropos de kk..mi-am adus aminte de Onitza, care vroia sa ingroape comori prin nisipul litoralului romanesc...
mey, daca gasitzi asa ceva, construitzi castele, trageti o prajiturica cu formele de nisip ale piticilor..na! asa da noroku peste voi...
onitzo, chiar si te iubesc mey..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Corina75

Fulgu, nu i-a facut ecografie, doar l-a palpat, oricum, ousorul e umflat, si cand impingi usor in sus se 'dezumfla', adica intra inapoi in abdomen intestinul...
Problema e cand nu se mai poate retrage intestinul, devine 'testicol inchistat' si atunci e jale. Trebuie operat imediat ca face ocluzie intestinala.

eu cu termenii medicali nu le am (adica nu prea stiu ce inseamna sigur "inchistat", doar deduc si eu logic), dar din cate descrii tu, cam asa era si la David...cert e ca la el, s-a rotit ousorul si a ramas asa, blocat ...si daca nu sesizam ca are testicolul umflat si rosu, nu ii era prea bine deloc, adica trebuia sa-i scoata ousorul ...la noi a fost norok de norok ca am vazut asta la timp..inca cateva ore si ramanea fara ousor..La noi a pus diagnosticul pe baza eco, si l-a operat de urgentza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

iata ca am ajuns si noi in sapt 12 .sper sa fie bine si de acum incolo!

Try mama la cezarienele in sist de urgenta nu te taie nimeni pe orizontala si mai ales daca bebe e angajat!exista pericolul sa il taie(brrrr).de unde stii ca nu e voie dupa o cezariana pe verticala sa nasti normal?oricum nu ma gandesc sub nici o forma sa nasc natural,m-am simtit bine cu cezariana si crede-ma ca nu as vrea sa mai trec printr-un travaliu.mey da ai curaj nu gluma sa te gandesti sa mai si muncesti cu 2 copii!iti doresc din suflet sa poti reusi desi ma indoiesc.

Onitza.sper ca nu te-ai suparat

Fulgule mi-ai placut cu castelele.e jale mare la voi cu infrangerea echipei Germaniei.asa e se cheama hernie inghinala si sa stii ca o pot face si fetitzele.in general se spune ca ar aparea de la efortul depus de bebe in timpul nasterii,acu depinde de fiecare.

Eveline,Corina sanatate multa puiutilor!

noua ne-au pus gand rau nord coreenii,astazi ne-au plasat 7 rachetele.noroc ca au picat in ocean.sper sa nu faca astia vreo prostie pana nu plec in tara iar dupa mine potopul

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,multumim de aprecieri.Esti o scumpa,iar eu am trecut de mult de varsta...junioratului. Iar la faza cu gemenii...explicatia pe care a primit-o prietena mea a fost ca fetele au stat una in spatele celeilate,strans lipite una de alta si de asta nu si-au dat seama.Dar important e ca fetele-s sanatoase si toata lumea fericita!

Eveline,sanatate multa la printesa! Dar pana acum n-a mai papat pufuleti? Roberet toata ziua bobineaza si pufuleti si pufarine si n-a avut nimic niciodata.

Corina,pentru constipatie,dai miere de albine,1-2 lingurite dimineata pe stomacul gol,iaurt natural (facut in casa preferabil,cu tot cu zer),suc de mere amestecat cu suc de porto,ou fiert moale.

Noi maine seara plecam la mare...in proportie de 99%... Asa ca nu voi mai apuca sa intru,va pup de pe acu pe toate dulce si apasat.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, mey, nu esti cumva tauroaica, ca descriindu-te p'aci parca citesc despre mine...

Nemtzushco, sic! ca luarati bataie la voi acasa...dar azi ne vine noua randul, ah, si ce-o sa mai rad de frantzuji care deja se vad cu CUPA la gura...ah, si m-am si iar la cugetarea ta legata de chisere cracanite...

Cookie, scufitzelor, sunteti niste frumoase amandoua, va sta foarte bine in rosu .

Bits, sarcina usoara in continuare...cand mai ajungi la eco sa afli ce e bebe?

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput