Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am si eu o nelamurire, desi nu sunt direct implicata, dar mi se pare nedrept pentru aspirantele din Constanta: DE CE AU DREPT SA AIBA TOPIC SEPARAT FETELE CARE MERG LA DR. TUTUNARU, DE EXEMPLU, IAR ASPIRANTELOR CONSTANTENCE LI S-A INCHIS TOPICUL? Multumesc anticipat moderatorilor pentru raspuns.

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Va salut dragi constancence! ce bine imi pare k va mai pot gasi si eu pe undeva...
andicu: multa sanatate si imi pare rau k nu iti pot recomanda un astfel de medic.
Fiquelle si eu am fost f indignata k ni s-a inchis subiectul nostru al constancencelor.Am incercat sa deschidem si la odisee, dar si acolo l-au inchis.Am trimis un PM moderatoarei, dar raspunsul a fost k nu suntem suficient de multe k sa avem un astfel de subiect, si ne-au trimis la "Prieteni din totdeauna"
-Constanta. Eu nu sunt prea incantata de acel subiect pt k sunt prea putine gravidute sau aspirante pe acolo si nu imi pot da ajutorul necesar.
Eu propun k toate constancencele care vrem sa avem subiectul nostru sa scriem PM moderatorilor si sa ii rugam sa ne accepte subiectul.La odisee fetelor din Pitesti li s-a aprobat si nu stiu de ce....
Anutza_26:Preturile sunt cele pe care ti le-a zis Andicu, iar D-na dr este in concediu pana pe 4 sept. Tb sa precizezi cand faci programarea k vrei monitorizare si va incerca sa ti-o faca in jurul zilei solicitate.Si eu am programare tot pe 12 sept desi mi-am facut-o de pe 17 luna asta.Ar tb sa te cam grabesti caci este f ocupata.
Va pup pe toate si poate vom reusi sa avem din nou un subiect al nostru....

Madalina 23+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

Dna Lutescu este in concediu.se intoarce in jur de 10 sept poate chiar mai devreme
fiquelle buna intrebare

pupici

Mergi la inceput

Aici puteti intalni alte constancence,dar e o amestecatura de subiecte. De fapt nici nu cred k au vreun subiect.Se face conversatie....Din pacate eu nu prea mi-am gasit locul printre ele.Poate vi-l gasiti voi totusi, daca atat avem voie , noi cele din PROVINCIE.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81007&whichpage=18

Madalina 23+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

da,madaluta dar acolo scriu mamicile din constanta si cateva gravidute,inainte chiar asa se numea topic-ul "mamici de constanta"
tu stii prea bine ce inseamna sa-ti doresti un bebe si sa treci prin multe ,stii prea bine cum este atunci cand ti se pare ca nu mai poti ....
nu pot sa scriu acolo despre cate analize lunare fac,cat astept ziua magica si cum ma simt cand imi vine CM
sa nu fiu inteleasa gresit ,nimeni nu are nici o vina ca este asa dar cred ca e mai bine si mai corect sa nu amestecam lucrurile
am trimis si eu un PM la moderatori poate poate

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor si eu sustin cauza noastra, si cred ca am fi indeajuns de multe aspirante; si eu am citit la "Prieteni dintotdeauna", la subiectul constantencelor, si la fel, nu mi-am gasit locul; acolo sunt 99 % mamici, vorbesc mai mult de ale lor si ale copiilor, ori noi, aspirantele, nu prea gasim subiecte comune. Pe noi ne doare de doctori, tratamente, monitorizari si alte probleme, de cele mai multe ori legate strict de orasul nostru. Ca sa nu mai zic, ca mi-e tare greu sa scriu strict la obiect pe acest subiect. Sunt fete din Constanta pe care le-am pierdut si care n-au mai scris aproape deloc pe-aici dupa inchiderea subiectului comun, si-mi pare tare rau; parca ar fi fost alungate, cumva...ptr ca nu cred ca si-au gasit locul in alta comunitate!
Sper sa se rezolve cumva, sau macar sa ne permita sa vorbim mai multe aici..
Va pe toate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, propun sa initiati atunci un subiect nou, in maniera fetelor din Bucuresti: "Paciente optimiste si visatoare ale doctorilor din Constanta"
In privinta topicului de la "Prieteni dintotdeauna" mi se pare ca sunteti putin subiective, toate am trecut pe unde treceti voi acum, va putem ajuta cu sfaturi si intotdeauna ne ascultam pasurile intre noi, daca putem ajuta, bine, daca nu, asta este...daca nu reusiti aici, va asteptam totusi acolo...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Desi am scris mai rar, vreau sa ma alatur si eu voua, in speranta ca se va da curs cererii noastre de a avea un subiect al nostru. E greu sa vorbim numai despre "medici din Constanta" fara a putea devia de la subiect.Si din cauza asta nu prea am scris, ca sa nu fiu "off topic".
Pupici pentru toate constantencele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Salutare!

Andicu, pentru ce ai tu poti sa mergi la Dr. Tode, eu o cunosc pe fiica lui!

subscriu la ce a spus Fiquelle!!! chiar daca voi fi mustrata !

va pupic

Mergi la inceput

Salutare...Vad k inca nu ne-au inchis subiectul chiar dc am fost Off topic...Am vazut si la odisee k si fetele din craiova si-au deschis subiectul din 2 .08 si inca nu l-a inchis nimieni.Crek k si-au dat seama si moderatorii de importanta unor astfel de subiecte zonale si sunt si ei mai ingaduitori.Asa k eu propun sa chemam constantencele optimiste, aspirante, gravidute si viitoare gravidute la adunare si sa demostram k suntem destule si k avem ce vorbi ....
Va pup !

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput