Mamici de iulie - august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

crissa, nu stiu daca imi amintesc eu bine, dar nu tie iti coborase burtica f. drastic acum cateva zile? ce se mai aude? nimic nou de-atunci? eu tot astept sa-mi coboare, ca mi-a zis dr. ca pana sambata sigur nasc si cred ca primul semn asta ar trebui sa fie. asa ca ma tot uit la burtik, dar nimic...

ada 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Am revenit si eu dupa doua zile de hoinareala pe la munte, unde a fost superb si ce de vesti bune! Nu am citit nimic din ce ati scris dar am vazut pe prima pag ca au aparut bebei noi.
Felicitari noilor mamici - pumpkin, pika-pika, amabella, madacristina si ralu 80. Bun venit bebeilor, sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa le umpleti de bucurie viata parintilor vostri!
Va pe toti.

Acum o iau si eu de la capat sa recuperez cu cititul.

Ancutex 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

si eu cred ca epidurala este o optiune personala, sper ca n-am speriat pe nimeni cu ce am postat, pentru ca nu asta am vrut. de curiozitate am dat un search pe dc si postarile sunt 99.9% in favoarea acestei metode.
tweety eu zic sa nu-ti mai faci probleme...trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine si bebeii vor veni pe lume cu atat mai usor cu cat suntem mai optimiste si mai relaxate...
si ca sa terminam cu epidurala...eu am alt fix...nu am inca pediatru
mai e cienva foarte aproape de nastere si fara pediatru? am inteles ca ar tb sa vina acasa in primele zile dupa iesirea din maternitate, deci asta presupune ca bebe ar tb inscris cand? inainte de nastere??!?!? poate ma luminati si pe mine...

adriana 33+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

assa, eu am fost aseara la medic si colul e intredeschis si pe int si pe exterior...aseara am avut si primele contractii dureroase...insa bebe a mea inca nu vrea sa vina. Ma tot apasa in fiecare seara pe oase rau de tot si se agita... Dr. mi-a zis ca daca nu nasc sa vin sa ma vada luni...si daca nici luni nik cred ca ma interneaza miercuri...sa ma monitorizeze sau sa incerce o provocare cred.
Eu sper insa...sa nasc pana atunci...am un feeling ca nasc weekendul asta...insa om vedea. Tu unde nasti si cu cine?

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor am revenit si eu dupa cum vedeti m-am mutat in sfarsit vineri si nu am avut net imediat si n-am avut ce face.N-am citit din urma dar se pare ca avem bebei noi asa ca ma alatur si eu si spun bun venit micutilor sa va bucurati de ei mamicilor iar ei sa va faca fericite.Sarcini usoare incontinuare gravidutelor.Eu sunt tare obosita zilele astea m-am culcat numai tarziu si am muncit ca un hamal ma mir si eu cum de n-am nascut pana acum.Astazi o sa vina sora mea din San Diego si sper sa ma mai ajute si ea la ce n-am terminat.Aseara am fost la party mi-au facut o parte din fete baby shower si se pare ca mai am unul pe 22 iulie asta-i mult mai mare.Anyway aveti grija de voi multa sanatate si mult curaj celor care trebuie sa nasca.
Esther 33w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

BIBI,nu stiu,tocmai de aceea am intrebat,pt ca sa lamuresc cum puneti voi 36w sau 38w etc,adik 38w dupa ce zice dr sau dupa ce stiti voi?Pt ca,daca sunt 38w dupa spusele dr,atunci data corecta ar fi 36w,nu stiu daca ma fac inteleasa
Daca te-ai referit cum de stiu data exacta,simplu,nu reuseam sa am un puiut(cam de 6 luni ne chinuiam),pana am luat o carte si scria despre ovulatie,despre ce sa mananci(de ex daca vaginul are un ph acid distruge spermatozoizii etc) ptca mancarea influenteaza ph-ul s.a.m.d.,si calculand zilele fertile,numai in acele zile .si nu ai cum sa nu sti data(in cazul meu,al nostru,care ne doream enorm un puiut dupa 7 ani de casnicie).

cristina32w6d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

yanis, se calculeaza 40 de sapt din prima zi a ultimei menstruatii. Dupa asta tinem toate evidenta. Pentru ca asa se zice 40 de sapt de la ultima menstruatie, nu se numara sapt de la act in sine...adica bebe nu tre sa stea 40 de sapt incepand cu data conceperi.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

LARISSA,cred ca acum am inteles mai bine,ca in rest sunt.In concluzie nu ma iau dupa ce stiu eu (32w6d)si ma iau dupa ce zice dr,35w.

Multam`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna seara la burtici, mamici si bebici!
cristina_ioana e asa dulce luca ca ti vine sa l papi nu alta! si camera e super noi inca nu am amenajat o sper sa nu ne prinda bebika asa
noi suntem putin supi,mama mea e internata in spital si se pare ca trebuie operata si ea e stressata ca acum cand trebuie sa nasc io s a intamplat si eu incerc sa fiu cat de tare pot sa o incurajez pe ea.asta e,trecem noi peste toate.
in rest eu abia ma mai misc mi se intareste burtika dc fac mai mult efort.la doc pe 19 iulie mai mergem sper sa nu nasc pana atunci.
ioana81 cum te simti? nu ai mai dat nici un semn.ma gandesc la tine.sper ca bebe inca mai e in burtik si sa nu se grabeasca.astept vesti de la tine
a.cicel,huacin voi ce mai faceti? sper ca sunteti bine
pupik la fete ne mai auzimandreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Ei...nu cred ca mai e cineva la ora asta..dar intrucat ati ovorbit cu mine si eu eram pe sleep...zic tousi:
ADAS:Nu s-a mai intamplat nimic...Astept..Nu cred ca e vizibila la toate burticile caderea...La mine a fost f. sus burta de-asta s-a vazut!Pupici.
Avmaria:Corect...ai dreptate..aici nu se fac...Ce bine ar fi fost!!!Nu mi-ar mai fi atat de teama...DE fapt mi-e teama si de caldura, de urletele altora pe-acolo, de mizerie, de tantari...De atmosfera aia nasoala generala...ca dca ar fi alte conditii cu siguranta n-ar fi atat de greu.... si sa nu te bage nimeni in seama, sa fii singura cu dureri pe-acolo!!!
In fine...or trece toate!!
pupici

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput