Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutzu ia-o! Si nu e din plante , e dintr-o singura planta. Este din radacina unei plante care creste in Peru. Dc iei, sa iei de la Innovatics ca aia e cea mai buna iar pt barbati e mai buna cea de la Forever Living pt ca mai are si alte plante bagate.
Hai ca ma opresc ca dc ma vede Dj_mama iar imi zice mama-Maca.
Fetelor am uitat sa trec si hipocalcemie la fetele care predomina in proc de 80%. Vasile Andritoiu spunea intr-un articol ca femeile care au hipocalcemie au si ovare polichistice. Este o stransa legatura intre acestea doua. Eu va recomand un calciu f bun care este destribuit de firma GNLD (Cal_Mag) care e obtinut din coji de oua si se asimileaza f bine. Cojile de oua contin si dolomita care duce la ingrasare. Ac calciu de la GNLD nu are si dolomita si nu ingrasa. Pb e ca e cam scump(nu se gaseste in farmacii ci numai la distribuitori autorizati).

Miki

Mergi la inceput

Stelutza Maca nu are cum sa-ti dea durerile astea, poate numai la ovulatie. Sa nu cumva sa ai ceva pb cu rinichii(piatra sau infectie), durerile de rinichi radiaza in fatza. Cand ai luat Doxiciclina ai luat si un pansament gastric? (Biotics sau Malucol sunt bune). Eu iti recomand sa mananci zilnic cate un iaurt Bifidus produs de Prod Lacta care contine bacterii ce protejeaza stomacul. Nu stiu ce reactii da Dostinexul dar am auzit ca multe pers au stari nasoale de la Bromcriptina sau Dostinex. Un produs natural pt scaderea prolactinei este tinctura de coada soricelului (si e f eficienta).

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mickisor , banuiesc ca are prospectzel , dar cum sa o iau ?? inainte, dupa, in timpul CM???
Si cate pe zi??

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

miki, stiu ca durerile nu sunt de la maca. si nici de la rinichi pt ca de la varsta de 16 ani ma chinui cu pietrele si cu infectiile urinare, iar acum durerea e diferita. chiar la inceput, cand ma durea doar spatele si abdomenul am crezut si eu ca e de la rinichi, da acum durerea s-a localizat la stomac. din pacate nu am luat Biotics , desi intotdeauna obisnuiesc sa iau cu antibiotice. probabil din cauza stresului si a emotiilor am uitat.

singura mea problema cu Maca e ca nu simt efectele benefice, desi am mare nevoie de ceva care sa-mi redea energia.

Copilutz, daca vrei sa iei Maca eu zic ca cel mai ieftin si rapid e sa comanzi prin posta. prima data eu am cutreierat orasul si nu am gasit, iar intr-un sfarsit a gasit sotul meu in alt oras si era la pret aproape dublu decat daca am fi comandat. de atunci m-am invatat si comand prin posta.

Mergi la inceput

Copilutzu se ia NON-STOP 3/zi. Eu iau la 8 ore ca am auzit ca dc le iei ca pe antibiotice isi fac efectul mai bine. Orele sunt 7:30, 15:30 si 23:30. Organismul isi creeaza un anumit ritm si cand trec cele 8 ore isi asteapta pastiluta. Sa o comanzi de www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca" target="_blank">aici pt ca e mult mai ieftina decat din farmacii(soseste in 2 zile).

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mikisor, pe mine ma uitasi?. Nu ma pui pe listuta? Trece Carmen Mirela, si stii tu 35 ani, capricorn.

Avalon bine ai revenit. Chiar mi s-a parut mie ca nu te-am mai vazut pe forum. Nu prea am timp sa intru dar mai citesc asa pe apucate.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

copilutzu uite ma aici la cafea sunt prezenta azi si una pt tine ()>
Va citesc aproape zilinic dar sunt imprastiata rau cel putin am acuma o luna de la o sarcina extrauterina asa ca azi incerc sa intru in lista celor de 35,acuma va dau raportul 36 dar de luna viitoare 37 fecioara si mamica de o frumoasa domnisoara de 18 ani dar leuoaica tot de luna viitoare
pupici la fete din gasca vesnic vesela.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mickishoruuuuuuu, multzumesc muuult !!!
Am facut comanda ptr.2 cutii ptr. inceput.

Oooo.. Fabya pup frumoasa domnisoara!!!! si pe mamica ei .

Pup si un Mirelas!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

buna, eu sint iulia, am 35 ani si 11 luni si sint LEU. arat si fac ca un leu.
am fost si sint ASPIRANTA si vreau sa cred ca si optimista.
miki, te rog sa ma inscrii si pe mine pe lista ta, ca sa am macar un pic de consolare.
nu sint economist si nici nu am aptitudini(poate doar daca a sti sa faci comert are oarecum legatura cu economistul).
cam atit pt azi.
IULIA
pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

IULIA, te asteptam cu inima stransa... pentru ca nu stiam daca ai mai vrea sa fii alaturi de noi... ma bucur enorm ca nu ai lasat dezamagirea sa te copleseasca (ti-am simtit-o in glas) si ca ai scris aceste cateva randuri, chiar si fara acea vorba de duh zilnica ce te caracteriza atat de bine. Ai prietenia si simpatia mea pe viata, braileanco!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput