Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mikisor,
Mi-a fost tare dor de tine!Abia astept sa te vad zilnic aici, pe forum...Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Val eu nu te pot ajuta cu un raspuns, am facut HSG la o clinica privata, dar nu in Bucuresti. Si eu am preferat sa dau mai multi bani si sa merg la privat, ca sa fiu multumita cum sunt tratata (si eu sunt mai pretentioasa).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Tabiscuze ca nu sunt in tema,c n-a mers bine,ma simt cumva responsabila,eu ti-am recomandat-o p Moisa,la mine a fost ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Tabitha raspunde!am cautat pana la pag 15 si n-am gasit...stiam doar ca ai facut IAD ca ai ovulat mai repede...in rest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciela spune:

gabi66,buna intrebarea ta referitoare la faptul ca va urmaresc de atata timp doar "din umbra"...M-a pus pe ganduri...Aparent as pune-o pe seama faptului ca sunt departe de a fi o fire "bagacioasa", sau pe seama faptului ca pana acum nu am avut atata timp sa stau pe net....dar imi dau seama ca de fapt e ceasul biologic care daca pana acum urla, acum sta sa ..."crape", daca n-o fi si "crapat" deja, ca parca m-am impietrit si mi-au cam pierit si energia si optimismul...
miki,am scris corect:IAD.Dupa ani de cautari, analize, tratamente ale oligospermiei am plecat de la 1 milion, am ajuns pe la 5 milioane(daca o fi fost corecta analiza!) si ultima oara revenisem acolo de unde am plecat.La Tm ne-au spus ca singura varianta ar fi donator sau FIV+ICSI(nu se face la ei). Ne-am hotarat sa mergem pe IAD.Mi-ar fi placut sa pot discuta cu cineva care a incercat si eventual reusit prin aceasta metoda.Ultima oara am facut intr-adevat IA, la solicitarea mea,evident nereusit. Asta nu inseamna cu nu am sperat,parca mai mult ca niciodata,intr-o minune. Acum,m-am poticnit.Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu am facut pana acum nici-o spermograma si mai ales o spermocultura completa si detaliata-parca as mai incerca o data pe acesta pista...pe de alta parte imi dau seama ca dureaza si nu mai este timp. Si FIV+ICSI implica mult prea multe...Mai exista si varianta adoptiei...Si sotul e de acord,zice el,indiferent de hotarare.
Oricum, faptul ca am simtit maini intinse ,e un pas inainte si...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

ciela iti inteleg f bine disperarea ptr ca si eu trec prin aceeasi stare, iar cand intru pe acest forum ma intristez si mai mult: suntem mult prea multe in aceasta situatie, doar ca unele din noi sunt mai optimiste iar altele mai putin.dupa o IA nereusita cu sperma sotului meu am mai facut 6 !!! cu donator !!! iti dai seama ce greu le este lor, sotilor, sa accepte asta si totusi...din marea dorinta de a avea un ingeras ,accepta.Deci eu cred ca bat recordul in ce priveste nr de IAD , deci tu poti incerca din nou, sansele de reusita , spunea dr Moisa , sunt de 30%, si cum spunea una din fetele de pe forum , faptul ca sunt congelati,scad si mai mult sansele-deci merita incercat, nu abandona lupta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

mari-lu: nu-ti fa nici o problema, Moisa a fost alegerea mea, in lipsa dr. Dracea si dupa ce Bucur era mai mult plecata decat prezenta. A trebuit sa ma multumesc cu Moisa. Oricum, daca mai continui, in august ma duc tot la Moisa iar in sept. la Dracea. Nu-ti fa nici un repros, Moisa a fost singura solutie pt. mine (asta nu inseamna ca sunt multumita de ea 100%). Am facut luna asta IAD dubla, dar cam prea devreme dupa ceasul meu biologic. M-a necajit faptul ca nu a vrut sa ma vada la eco si in ziua 14, macar sa vada ca am ovulat. Si doar i-am zis ca am unde sa stau, sa nu-si faca probleme. Luna viitoare insa nu mai scapa asa usor de mine. Imi va face ecografii pana vede ca am ovulat.

Ciela, Carry: iata o alta surata in ale IAD-ului (adica eu). La noi problema este azoospermia sotului, am facut ICSI cu spermatozoizi congelati, recoltati prin biopsie testiculara de la sotul meu, dar nu a fost sa fie. Am fost amandoi de acord cu IAD-ul si iata ca deja am facut IAD in 4 luni (doua din ele au fost duble). Voi mai continua probabil o vreme si dupa aia bagam un FIV cu donator. Ce nu face omul pentru a avea copii? Ma scuzati daca ma bag in lucruri prea intime, insa as dori sa stiu cu ce dr. faceti voi IAD-ul si care este procedura (cu sau fara stimulare, pregnil, cand anume va face IAD-ul chestii din astea). Daca va este mai usor, putem conversa pe PM sau msg, cum doriti. Va tin pumnii sa va iasa totul asa cum doriti.

Mergi la inceput

Ciela, Carry: stiu pe cineva care a reusit IAD-ul din prima. Numai ca a mers pe o stimulare mai puternica, cu menogon daca nu ma insel. Deci se poate, nu incetati sa sperati, atata timp cat financiar si psihic puteti lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

Ciela, Carry: iata o alta surata in ale IAD-ului (adica eu).

Tabitha
Si maine e o zi

Si io...si io....sora voastra....tot viitoare optimista IAD-istsa .
Si noi toooot cu azoospermie
Acum sunt la stadiu de analize...dar..va ajung din urma.
Tabi si eu cunosc pe cineva (virtual, cunosc....) care a reusit din prima cu IAD.Este o dragutzica de viitoare mamica tot aici pe DC, care mi-a "dat shutul in fund ....spre pasul inainte...".De la ea am luat o doza de optimism !!! Sa fie oare aceeasi persoana de care vb. tu???
Pup pushtoaice optimiste!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

copilutzu: se prea poate, numai ca persoana pe care o stiu eu intra destul de rar ca sa scrie acum pe DC, caci i s-a recomandat repaos total. Important este ca se poate si ca nu trebuie sa ne lasam doborate de o mica nereusita.

Mergi la inceput