Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutzu: la apendicita, durerea se duce si in jos, pe picior,plus ca ai stare de voma.
Sa nu fie de la rinichi cumva si sa difuzeze durerea in fata(sa ai si vreo infectie urinara, daca te doare cand faci pipi).Mai bine du-te la spital, la urgenta( ca acolo te primesc la orice ora) si vezi ce-ti dau( poate trebuie antibiotic , nu numai calmant).Pt.calmare e bun si No-spa.Sper sa-ti treaca repede!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Miki si celelalte fetemultumesc de primire! Si eu tin o oarece cura de suc de gref si mucusul e bine merci! Cat despre CM abundent sau nu in leg. cu endometru eu pot sa spui ca am facut monitorizari 6 luni la rand pe stimulare si una fara si CM-ul meu tot 2 zile ma tinea (a2-a zi mai deloc de mai sa cred ca sunt gravi si am CM peste!) si endometru f. bun dupa cum zicea dr. (9 mm la ovulatie). Asa ca cine mai stie care sunt regulile. Luna asta ce sa mai zic ca imi veni CM mai devreme la 23 zile (in loc de 26 - 28) si unde mai pui ca stabilisem plecarea in concediu (afara, asa ca nu mai poci sa o aman) in saptamana cu ovulatia , dar acu e mai devreme. De unde se vede treaba ca e tot cum vrea DD, degeaba incercam noi sa le potrivim. Si cand ma gandesc, ca in tineretile mele, cand ma gandeam la timpurile cand voi face un BB o sa-l concep dupa calendar ca sa iasa nu stiu ce zodie aveam eu in cap pe atunci......Vedeti ce inseamna sa fii tanar! Acu' ca ne-am copt multe nu mai conteaza.....
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

copilutzu,poate ai o cistita sau o infectie cu chlamydia.Eu zic sa iei un antiinflamator,Flamexin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Sau Aulin poti sa iei.Mie mi-au trecut durerile de la HSG cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bun venit tuturor fetelor care ni s-au alaturat
Copilutzu, asa zic si eu, ca ar fi o infectie urinara, dupa manifestarile pe care le ai... fuguta la doctor!
KITTA, o sa ma ai colega la toamna la FIV. Tie ti-au dat anticonceptionale? Tu parca ai facut laparoscopie, nu? Daca sa zicem ca as vrea sa fac laparoscopie, cu cat timp inainte ar trebui sa ma programez? Si pana in ce zi a c.m. se face?
Carry, stii ce ma gandeam tot ascultand din experienta fetelor care au facut IAD (bine, ca in general nu se prea vorbeste despre asta din motive lesne de inteles, norc cu PM-ul): ma gandeam ca sansele sunt foarte mult diminuate datorita faptului ca se face inseminare cu 'material' congelat... si eu cred ca isi pierd mult din viabilitate si din capacitatea de fecundare... de aceea, nu trebuie sa-ti cauti tu probleme neaparat. Ce investigatii ai facut pana acum?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Poate fi si un chist ovarian. Depinde de cum a evoluat durerea. Daca a crescut in intensitate treptat in ultimele zile, poate fi chist. Daca a izbucnit brusc, violent, poa' sa fie apendicul. Pentru durere, iti recomand Nurofen, daca te doare tare, Nurofen plus sau Marcofen, ca-i tot aia, doar ca-i romanesc si mai puternic. Plus ca pe astea ti le da de la farmacie fara prescriptie.

Din cite stiu eu, infectia urinara ustura, nu doare, dar cum n-am avut niciodata, si de la teorie la practica e cale lunga, poate ma insel.

Si mai poate si fi o ovulatie mai dureroasa. Imi cer scuze ca nu stiu in ce zi esti, dar eu experimentez la ovulatie dureri destul de mari, tot asa, cum zici tu, cind stau jos si cind ma duc la baie, ca se goleste vezica si foliculul baban are loc sa impinga tesuturile.

Oricum indiferent de ce zicem noi, vizita la dr. este mai mult decit indicata, poate chiar la urgenta, ca daca-i apendicu', asta iti poate face multe probleme. Si nici cu chistul nu mi-e rusine la capitolul complicatii...

Bafta.

Editez ca am vazut ca iei utrogestan, deci varianta cu ovulatia pica.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna dimineata!!
Am luat No-Spa aseara, si m-a lasat un pic durerea
Nusy ma gandeam cu groaza la apendicita .Mi-a mai dat un dr. trimitere ptr. operatie (cand aveam 13 ani ) si in loc sa i-o arat mamei am rupt-o....de drac de copil...
Nu mai este chiar asa de rau , pot sa ma asez, dar ma doare cand urinez.
Ale , o sa iau si un Nurofen. O sa il sun pe dr. dupa ora 12. Da...este asemanatoare cu durerea de la ovulatie numai ca este mai putermica si se duce spre sold.Sunt in a 23 zi a CM .

Stiti de ce evit sa vb. cu dr.??? Dupa operatia de miom am avut tot asa o durere "ciudata" ( nu mai puteam sa respir de durere), care mi-a trecut cu NO-SPA si era o durere intracostala - sau cam asa ceva...Dupa ce intrasera toti in panica ,m-au dus la eco. si m-au poreclit "coasta!!!".De felul meu nu sunt suparacioasa. Chiar mi-a placut....porecla ptr. ca ma stiau de la dr. pana la femeia de servici...Iar acum mi-e teama sa nu o fac iar de oaie....
Sar'na mult de sfaturi!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciela spune:

Buna,
Ma primiti si pe mine? 40 ani impliniti in ianuarie( ...),5 IAD Timisoara (Bega)-ultima in urma cu 1 an, fara succes, sot oligospermie. Momentan, nu stiu incotro sa o mai iau. Cam asta e, pe scurt... Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

avalon-ptr ca m-ai intrebat ce investigatii am facut:la BIG M de la giulesti m-am dus cu niste analize vechi si a fost multumit cu ce a vazut, desi eu nu eram convinsa ca mai sunt valabile-fsh, histerosalpingografie si alte cateva pe care nu le mai stiu, dar probabil s-a multumit cu facptul ca a vazut spermograma sotului care era destul de proasta si a crezut ca a gasit motivul, probabil.la monitorizarea foliculului era f incantat de ce vedea acolo, de fiecare data si....rezultat zero dupa 6 iad-uri.De aceea sunt ffff dezamagita si acum ne tratam amandoi cu br ursului(tinctura), vit A si E la greu(nu stiu daca e bine )zinc si ...multa speranta in DD.Va pe toate si sa dea DD sa nu ne mai regasim mult pe aici.Ce sanse sunt la FIV ? Ne poate costa 3500 e si le repetam ca pe IAD-uri ?scuze, dar eu sunt o biata economista bugetara, cate fiv-uri ne permitem ????Va din nou si va urmaresc cu mare interes, nici la servici nu va parasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Carry, aveti grija cu vitamina E, se ia in cure de 10 zile pe luna, nu a-la-long, pt ca are efecte contrare! Sotul meu a luat la rescriptia medicului timp de 3 sau 4 luni Livercyn (care este vitamina E naturala) si cand a repetat spermograma a fost dezastru... Despre FIV, noi am hotarat ca vom face o singura data, ar fi prea traumatizant (pentru mine cel putin) s-o fac de mai multe ori. Va fi asa, bine... nu va fi, atunci vom vedea ce vom face...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput